..inače nikad nisam prije igrao rulet ali sad mi je malo za oko zapeo onaj "live" rulet na Bet365..vidim dosta bagre tamo baca lovu jer ih pun k.. ima na onom chatu,i ipak koliko god je ta igra skroz mutna zbog razno raznih namještanja mislim da ipak ne može puno utjecati na "tebe" kao pojedinca jer kažem puno se ljudi kladi u isto vrijeme i puno je uloga i uvijek neko gubi a neko dobiva..
E sad dali ima na ovom forumu nekih ozbiljnijih igrača koji su u tome ili vas jednostavno to ne interesira,ali ako ima bilo bi lijepo da pusti koj komentar i otkrije neku dobru taktiku iako u ruletu ne postoji 100%-tni sistem(ili možda da),pa eto dajdte recite dvije tri o ruletu....
Inače ja sam počeo igrati neki sistem Tercer koji sam dobio kao "povjerljivo" i evo u par dana sam povecao banku za 30-ak€,kažem sistem nije neki da se možeš obogatiti preko noći ali igrajuči recimo sat-dva dnevno kad tad dođeš u plus..ja sam prekido igru nakon 10€plusa jer mislim da je to dosta za početak ali u buduće ko zna...
Možda neko i zna za ovaj sistem ali ako i ne i ako je neko zainteresiran neka mi se javi na PM i ja cu mu ga poslati na mail bez beda...
Edited by baptista, 16.09.2008. - 14:46h.