Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

26.03.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 22:00
Naziv para: FC Sevilla-Real Madrid
Tip para: 2
Tečaj: 1.600
 
:nije:    2-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - Copa Libertadores 
23:45h Club Nacional - Newells Old Boys
Tip: 2 
Kvota: 1.85
Mozzart, 5/10


Mec iz Copa libertadores iz grupe 6 u petom kolu u Montevideu se sastaju Club Nacional i Argentinski New Old Boys 
Stanje na tabeli posle 4 kola je 

1. Gremio 4 2 2 0 5:1 8
2. Atl. Nacional 4 2 1 1 4:5 7
3. Newells Old B. 4 1 2 1 5:2 5
4. Club Nacional 4 0 1 3 2:8 1

Dakle Club Nacional nema sanse da se plasira dalje a jedini bod su uzeli u Kolumbiji protiv odlicnog Atletico Nacionala gde su imali vise srece nego pameti jer u prvom minutu je iskljucen igrac domacih i brzo su dali 1 gol zbunjenoj odbrani a zatim jednim golom iz daljine povecali na 2-0 medjutim kasnije je domacin bio mnogo bolji i izjednacio na 2-2 ali i zasluzio da pobedi medjutim na svom terenu su izgubili od Atletico Nacionala sa 1-0 jer su Kolumbijci kvalitetniji tim 
a i Gremio ih je pobedio istim rezultatom a od New Old Boysa su u gostima izgubili ubedljivo sa 4-0 
Club Nacional i u ligi igra lose u zadnjih 5 meceva ima 4 poraza od kojih je zadnji od Juventuda bio veliko iznenadjenje i koji je prelio kap i zbog toga su smenili trenera koji je najavio da ce u danasnjem mecu isprobati neke druge igrace i igrace kombinovani tim.
New Old Boys je i prosle godine bio odlican u Copa libertadores kada su dogurali do polufinala i pobedili kasnijeg sampiona Atletico MG sa 2-0 na svom terenu ali u revansu su izgubili sa 3-0.
Oni su u prvom kolu izgubili u gostima od ove sezone odlicnog Atletico Nacionala sa 1-0, pobedili danasnjeg rivala sa 
4-0 a sa Brazilskim Gremiom koji ima odlican tim u gostima igrao 0-0 a na svom terenu igrao 1-1 a gol su primili u zadnjem minutu.
Dakle situacija na tabeli je zamrsena a posto Gremio zadnje kolo igraju kuci sa Urugvajcima gde vec sad mogu upisati bodove a New Old Boyse ceka tezak mec sa Kolumbijcima oni u danasnjem mecu moraju pobediti da bi imali dobru situaciju pred zadnji mec jer Kolumbijci u ovom kolu igraju sa Gremiom na svom terenu.
Inace nocas je drugi Urugvajski tim Penarol igrao sa Meksickim Santosom i izgubio sa 4-1 a moglo je biti i vise sto govori da ove sezone Urugvajski klubovi nisu dorasli ovom takmicenju.
Domacini su smanjili cenu karata zbog toga sto ne vlada veliko interesovanje domacih navijaca za mec zbog losih igra i zbog toga sto nemaju sanse za prolaz a Argentinci su poveli svoje navijace a tim je doputovao ranije da se prilagode na uslove u Urugvaju.
Dakle domaci nemaju rezultatski imperativ, igrace kombinovani tim, njima je liga sad mnogo bitnija i ne verujem da ce pruziti preveliki otpor New Odl Boysu koji ima veliki motiv da pobedi a sigurno imaju bolji tim u kome su iskusni golman Guzman zatim Trezeguet, Heinze, Maxi Rodriguez, Bernardi ...koji imaju veliko internacionalno iskustvo i znaju kako se igraju ovakvi mecevi i u boljoj su formi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...