Jump to content

Top Members


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/05/2022 in all areas

  1. 1 point
    Možda se u međuvremenu štogod promjenilo u poslovanju kladionica, a da mi neznamo, pa ću uputiti mail sa zahtjevom za sponzorstvom na neke naše kladionice, a odgovor ako ga dobije objaviti ću ovdje. Krećem sa SuperSportom. Pozdrav.
  2. 1 point
    Pozdrav svima, da se osvrnem na upit prije 2 dana o novim sponzorima. To nije iskljuceno, ali dosta je teze nego prije. Problem je u novim zakonima koji na podrucju HR blokiraju sve strane kladionice, tako da su zapravo samo lokalne kladionice postale dozvoljene. Ne znam kakva je situacija u BIH i Srbiji. Tako da vise nije moguce naci jednu kladionicu koja bi bila dostupna u svim zemljama kao sponzom. Ako se pronadje HR kladionica, isplata bi bila moguca samo igracima iz HR. Jedna od opcija bi bila da se u svakoj zemlji nadje po jedna sponzor i to je problem zbog kojega sam rekao da je situacija teza nego prije, ali smatram da nije iskljucena opcija. Zelim svim uspjesan kladionicarski viken!
  3. 1 point
    Cestitke Tuto, bilo bi lepo da ozivi forum
  4. 1 point
    Drago mi je da si još aktivan. Javiti ću Dwizu, pa će se on očitovati. I ja bih volio da se vrate stari dani. Svaka pomoć je dobrodošla, pa i tvoja. Sačekajmo da se Dwiz oglasi. Pozdrav.
×
×
  • Create New...