Jump to content

Top Members


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/26/2021 in Posts

 1. 1 point
  18 hours ago, Dwiz said: KATAR 2022. Pozdrav svima Povodom SP u nogometu imati cemo natjecanje po uzoru na BC ligu u trajanju od mjesec dana. Pobjednik dobiva 100 EUR u obliku paysafecard bona ili drugog odgovarajuceg bona istog iznosa ukoliko nije moguce iskoristiti Paysafe u toj zemlji. Pravila natjecanja i dnevne teme ce biti ovdje. Malo je sve ispalo u zadnji cas, ali ipak cemo odrzati natjecanje iako nije pronadjen adekvatan sponzor. Sretno svima!
 2. 1 point
  Prema dostupnim informacijama u pripremi je nagradna igra vezana uz Svjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru. Podrobnije informacije očekuju se uskoro.
 3. 1 point
  Prenio sam Dwizu tvoj prijedlog i nadam se da će se oglasiti, pa ćemo vidjeti kako dalje. Pozdrav.
 4. 1 point
  Možda se u međuvremenu štogod promjenilo u poslovanju kladionica, a da mi neznamo, pa ću uputiti mail sa zahtjevom za sponzorstvom na neke naše kladionice, a odgovor ako ga dobije objaviti ću ovdje. Krećem sa SuperSportom. Pozdrav.
 5. 1 point
  Pozdrav svima, da se osvrnem na upit prije 2 dana o novim sponzorima. To nije iskljuceno, ali dosta je teze nego prije. Problem je u novim zakonima koji na podrucju HR blokiraju sve strane kladionice, tako da su zapravo samo lokalne kladionice postale dozvoljene. Ne znam kakva je situacija u BIH i Srbiji. Tako da vise nije moguce naci jednu kladionicu koja bi bila dostupna u svim zemljama kao sponzom. Ako se pronadje HR kladionica, isplata bi bila moguca samo igracima iz HR. Jedna od opcija bi bila da se u svakoj zemlji nadje po jedna sponzor i to je problem zbog kojega sam rekao da je situacija teza nego prije, ali smatram da nije iskljucena opcija. Zelim svim uspjesan kladionicarski viken!
 6. 1 point
  Cestitke Tuto, bilo bi lepo da ozivi forum
 7. 1 point
  Drago mi je da si još aktivan. Javiti ću Dwizu, pa će se on očitovati. I ja bih volio da se vrate stari dani. Svaka pomoć je dobrodošla, pa i tvoja. Sačekajmo da se Dwiz oglasi. Pozdrav.
 8. 1 point
  Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga studeni 2021. 1. Tuto Iskrene čestitike! 
×
×
 • Create New...