Jump to content

sportandlove

Members
  • Content Count

    5,846
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by sportandlove


  1. OPROŠTAJ OD FORUMA!!!

     

     

    iz mjecesa u mjesec se mjenjaju pravila prvo treba biti aktivan clanpa u caffeu se druziti i skupljati postove pa nije vise ni to dovoljo pase ukida brojac u caffeu, pa treba biti aktivan u drugdje pa krenempostavljati listice pa nije ni to dovoljno pa krenem postavljati dvalistica dnevno ali opet nije dovoljno jer se sad vec tablica aktivnostiskriva i objavljuje na kraju mjeseca tako da opet neznas na cemu si!!

     

    zalosnoje samo sto nakod dugih godina postojanja ovog foruma ode sve u krivomsmjeru i jednostavno nije to to kao sto je bilo prije tri cetiri i visegodina!!!

     

    ukoliko dode do promjena ili povratka na staro kontaktirajte me i vrlo rado cu se vratiti i druziti sa starom ekipom!!! pozz


  2. iz mjecesa u mjesec se mjenjaju pravila prvo treba biti aktivan clan pa u caffeu se druziti i skupljati postove pa nije vise ni to dovoljo pa se ukida brojac u caffeu, pa treba biti aktivan u drugdje pa krenem postavljati listice pa nije ni to dovoljno pa krenem postavljati dva listica dnevno ali opet nije dovoljno jer se sad vec tablica aktivnosti skriva i objavljuje na kraju mjeseca tako da opet neznas na cemu si!!

     

    zalosno je samo sto nakod dugih godina postojanja ovog foruma ode sve u krivom smjeru i jednostavno nije to to kao sto je bilo prije tri cetiri i vise godina!!!

     

    ukoliko dode do promjena ili povratka na staro kontaktirajte me i vrlo rado cu se vratiti i druziti sa starom ekipom!!! pozz


  3. Računa se po formuli koja nije javno dostupna. Sada se gleda aktivnost tijekom cijelog mjeseca na cijelom forumu, ali se svi dijelovi foruma ne boduju isto. Također se boduje i prijavljivanje analize.

     

    Nisi bio u tablici jer zbog posla oko izračuna to se ne radi za sve, nego samo za one koji konkuriraju na nagrade, znači vodeći na tablicama. Poslat ću ti tvoj koeficijent za 01. mjesec kasnije na PM, pa da znaš.

     

     

    malo mi je to sve glupo nakon toliko godina clanstva i ugodnog druzenja ovdje

     

    mislim da cu odustati od foruma, to sve postaje sve gluplje i gluplje i vise nema nikakve veze

     

    sa sportom i razmjenom misljenja!!

     

    hvala i svako dobro zelim

×
×
  • Create New...