Jump to content

tamy91

Members
  • Content Count

    117
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tamy91

  • Rank
    Napreduje
  1. tamy91

    19.02.2010.

    FC Eindhoven-Zwolle Prognoza:pobjedaZwolle Nogometaši Zwollea već nekoliko mjeseci nezaustavljivo kroče drugom nizozemskom ligom, a dospjeli su sve do drugog mjesta, što im daje nadu u uspješan završetak borbe za prvu ligu... Podsjetimo kako je ta momčad iznimno sporo krenula u prvenstvo, te su nakon uvodnih nekoliko kola držali samo začelje ljestvice. No, u naletu su već duže vrijeme i svakako je preporučljivo igrati na njihove pobjede. Uostalom, u zadnjih šest utakmica imaju čak pet pobjeda, a jednako su dobri i na svom, ali i na gostujućim terenima. Najbolji dokaz toga su nedavna uvjerljiva pobjeda 4-1 kod trenutačno prvoplasiranog De Graafschapa, a sa 2-0 su bili bolji i od jakog domaćina Maastrichta. Ako su bili bolji od njih, onda svakako moraju uživati u ulozi favorita kod Eindhovena, momčadi koja je 12. na ljestvici. Zwolle je u velikom pohodu i zato je svaka oklada na njih - realna opcija.
  2. tamy91

    19.02.2010.

    Nalbandian D.-A.Montanes Prognoza:pobjeda Nalbandiana Na teniske terene se vratio sjajni argentinski tenisač David Nalbandian, koji zbog ozljede kuka nije igrao od svibnja prošle godine, te je zbog toga pao jako nisko na ATP ljestvici (140. mjesto)... U "svom" Buenos Airesu se vraća tenisu, a dosad je upisao dvije različite pobjede. Lako je s 2-0 svladao Talijana Potita Staracea, a potom se u tri teška seta mučio protiv Španjolca Gimena-Travera. Dokaz je to da je Nalbandian još uvijek daleko od svoje prave forme, a dosad najveći test će imati protiv 30. igrač na svijetu, Španjolca Alberta Montanesa, koji je dva meča u Buenos Airesu dobio u dva seta. Ipak, veliki plus za Nalbandiana u ovom meču mora biti domaća publika, koja ga uvijek silno podržavala na ovom turniru, ali i činjenica da je dosad četiri puta igrao u karijeri protiv Montanesa i da je četiri puta dobio. Istina je kako su zadnji put na zemlji igrali daleke 2003. godine (u Roland Garrosu), no u napetom i dugačkom meču (tipujemo i na tri seta) ipak očekujemo slavlje talentiranijeg Argentinca
  3. tamy91

    19.02.2010.

    Medveščak Zagreb-Fehervar AV19 Prognoza:pobjeda Medveščaka Sva su tri puta hokejaši Medveščaka ove sezone poraženi u gostima kod mađarske Albe Volan Fehervar, dok su na svome ledu jednom pobijedili, a jednom izgubili od istoga suparnika. Statistika je, dakle, u ovome slučaju na strani Albe, ali unatoč tome, vjerujemo da će “medvjedi” u petak u posljednjem kolu EBEL lige doći do pobjede. Borba za pozicije uoči doigravanja je još uvijek otvorena. Medveščak je trenutno na osmom mjestu, dok su Mađari šesti, ali dijeli ih tek jedan bod. Pobjedom bi Zagrepčani, dakle, mogli skočiti i na šesto mjesto, iako će to ovisiti i o Klagenfurtu. No, u svakom slučaju, jedini bi hrvatski predstavnik u ligi trijumfom sigurno napredovao, što bi mu moglo donijeti lakšeg suparnika u prvom krugu doigravanja. Ne treba zato sumnjati da će “medvjedi” biti iznimno motivirani, kao što su i uvijek pred punom Ledenom dvoranom Doma sportova. A glavni argument za pobjedu Zagrepčana leži u činjenici da Alba u gostima igra izrazito loše. Mađarska je momčad izvan svoje dvorane ove sezone uhvatila tek pet pobjeda i čak 21 poraz. Samo su dvije posljednjeplasirane ekipe, Olimpija i Jesenice, slabije u toj kategoriji. Medveščak, pak, kod kuće ima 14 pobjeda i 12 poraza, a krajem prosinca je pred svojim navijačima lakoćom svladao Albu s 4-1. Vjerujemo da će i u petak priča imati sličan kraj.
  4. tamy91

    19.02.2010.

    Union Berlin-TuS Koblenz Prognoza:pobjeda Union Berlina Nogometaši Koblenza su jedni od glavnih favorita za ispadanje ove sezone u treću njemačku ligu. Trenutačno su na mali koračić od toga, nalaze se na 16. mjestu... U ovom kolu, ovog petka, odlaze u goste Union Berlinu koji je sjajno otvorio premijernu sezonu nastupanja u drugoj ligi, ali su se vremenom ispuhali, te sada stagniraju negdje oko sredine ljestvice. No, zbrojimo li dva i dva lako dođemo do zaključka kako je Union Berlin jača momčad, koja bi to trebala manifestirati i u ovih devedeset minuta. Loša vijest za Koblenz je i njihova statistika u gostima. Imaju samo jednu pobjedu kroz sezonu, uz dva remija i čak sedam poraza. Treba reći i kako Union Berlin i dalje drži dobar ritam igranja na svom travnjaku. U nastavku prvenstva su pobijedili Oberhausen pred svojim navijačima 1-0, dok su remizirali 0-0 protiv odličnog Augsburga, koji se silno digao u drugom dijelu prvenstva. Možda neće biti uvjerljivo, ali tipujemo na Union Berlin koji je, objektivno, bolja momčad.
  5. tamy91

    Vicevi

    Mujo i Suljo bili u lovu i Sulju je prilikom obavljanja velike nužde ugrizla zmija za spolni organ. Sjetili su se odmah da pozovu doktora, ali u šumi gdje su bili, nije bilo signala pa je Mujo otišao na obližnje brdo i nazvao doktora: "Doktore, Suljo i ja smo u lovu i njega je ujela zmija..." "Gdje ga je ujela?" "Pa iza grma dok je..." "Ma ne mislim na to, nego za koji dio tijela?" "Ma, doktore, nezgodno je!" "Ma nije ni bitno, otrov pod hitno moraš isisati da se ne proširi po tijelu!" "Ali, doktore..." "Nema "ali", isisaj otrov ili mu nema spasa!" Vraća se Mujo, a Suljo uplašen i zabrinut pita: "Šta je rek'o doktor?" "Rek'o ti je da umreš," odgovori Mujo.
  6. tamy91

    Vicevi

    Duva zeka pod drvetom i prolazi dabar: Zeko, daj mi malo. Beži bre, budalo. Malo samo, zeko, jedan dim. Ajd', ali samo jedan dim. Povuče dabar dim, zahvali se zeki i krene dalje kroz šumu. Sretne ga slon, i pita ga: Dabre, jesi l' malo povukao, a? Aha, eno zeka duva tamo ispod drveta, pa mi dao dim. Ode slon kod zeke i kaže: Zeko, daj mi dim, molim te. Beži bre, budalo, jesam li ti malo pre dao a vidi na šta ličiš!
  7. tamy91

    Vicevi

    Pita učiteljica decu: Znate li deco da se u našoj zemlji mesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika? Jedino Perica podigao ruku, a učiteljica ga pita: Šta ti nije jasno, Perice? Pa nije mi jasno što po glavi?
  8. tamy91

    Vicevi

    Pričaju Mujo i Haso: Mujo: "Zašto slon ima crvene čarape?" Haso: "Ne znam." Mujo: "Da bude neprimetan mežđu jagodama. Jesi li ikad video slona među jagodama?" Haso: "Ne." Mujo: "Eto vidiš."
  9. tamy91

    Vicevi

    Došao stari u posjetu sinu studentu. Bus je stigao rano ujutro i stari odmah odlazi u kuću gdje je sin unajmio sobu. Kad mu gazdarica otvori on upita: "Stanuje li ovdje Perica?" "Stanuje, unesite ga unutra i stavite na krevet u prvu sobu desno"-odgovori gazdarica.
  10. tamy91

    Vicevi

    Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kuci. Stiže doktor sav zadihan i pita: Gde je Fata? Evo je u sobi - sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji. Imate li kakav nož? Mujo sav pretrnu, al' šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. Imate li možda kakvu polugu? - upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. A da nemate možda sekiru? Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom! - poviče Mujo uzrujano. Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu!
  11. tamy91

    Vicevi

    Pita Čića svoju ženu: Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar? Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem... E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus!
  12. tamy91

    Vicevi

    Oteko Muji mališa, pa otišao kod lekara. Kaže mu doktor: "Drzi ga u jogurtu 10 minuta dnevno i proći će!" Otišao Muja kući, uzeo čašu jogurta i stavio kitu u nju. Tog trena ulazi Fata: "Bolan Mujo, dvaest godina sam u braku, al` nisam znala da se to puni ko penkalo!"
  13. tamy91

    Vicevi

    Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita: "A što ako budem iscrpljen od seksa?" "Ništa Perice, pisat ćeš drugom rukom", odgovori učiteljica.
  14. tamy91

    Vicevi

    Dođe slavonac u dalmatinsku gostionu i reče: Ja bih pivo! Na to mu konobar odgovori: A ti pivaj, ko ti brani?
  15. tamy91

    Vicevi

    Vraćaju se 2 mrava iz lova na slonove, pa jedan pita drugog: Jesi li nešto ulovio? Jok! Lažeš! Šta ti je to među zubima?!
×
×
  • Create New...