Jump to content

ZOKISOJER40

Members
  • Content Count

    305
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by ZOKISOJER40


  1. 20:30, Srbija - Wales , tip Gost ne daje gol,@ 1.80,expekt,

     

    U drugoj kolu kvalifikacija za SP u brazilu igraju dve reprezentcije za koje se moze reci da se ne zna koja je neefikasnija.Naime reprezentacija Srbije je na zadnjih 5 susreta postigla samo jedan pogodak (Svedska ,1-2) a ni gosti nisu nista bolji jer su oni na zadnja 4 susreta nisu postigli nijedan pogodak .Javnost u Srbiji ocekuje da danas ipak proradi napadackaa linija Srbije,mada ce tobiti veoma tesko jer selektor Mihajlovic nema igraca koji bi to mogao uraditi.A ako i daju gol bice to verovatno neko iz pozadine (Ivanovic naprimer).Najavio je ipak neke promene u sastavu pa ce s verovatno u njemu naci Subotic,a ima naznaka da bi Lekic mogao nastupiti od prve minute, dok bi lazovic otisao na klupu.Mnogo njih prognozira da bi i markovic se mogao naci u starnoj postavi.Prema svim nagadjanima sastav srbije bi mogao izgledati ovako:

     

    Stojković,Ivanović, Subotić (Nastasić), Biševac, Kolarov,Ignjovski, Ninković, Tošić, Tadić, Marković, Lekić

     

     

     

    Gosti stizu u Novom Sadu sa losim rezultatom kod kuce (Belgija 0-2)kao i totalnom neefikasnoscu napadaca sa ostrva.Mnogi su na ostvu zamerili selektoru Colemanu zbog lose postavke igre protiv Belgije.naime njegovi igraci su se previse brzo oslobadjali lopte i nasumice nabacivali visoke lopte prema protivnickoj sredini.tako su Igraci Belgije veoma lako dolazili u posed lopte i dosta lako dosli do pobede.Trener je za danas najavio promenu strategije kao i neke promene u napadu.Verovatni sastav gostiju:

     

    Myhill, Gunter, Matthews, Williams, Blake, Edwards, Allen, Church, Ramsey, Bale, Vokes

     

    Srbija ce veoma tesko doci do pobede u ovom susretu ( ako uopste i dodje) ali se ocekuje da los napad gostiju ne ugrozi mnogo ipak gol domacina ciju odbrau predvodi Bane Ivanovic.Ocekujem na ovom mecu Under 2,5 ,mozda minimalnu pobedu domacina i to da gost ne postigne pogodak.

     

    :icon_eek:

     

    ovo ide i na manje od 2.5


  2. F91 Dudelange-RB Salzburg f+2 1,80 @ SuperSport

     

    Salzburg će ovdje ići na rješavanje pitanja prolaska, Luksemburski prvak nema šanse ovdje, i ako Red Bull ovu utakmicu shvati ozbiljno ovaj hendikep je odličan koefcijent. Sretno ko prati.

     

    ovo sam i ja pikirao u ponudi pa cemo viditi danas


  3. NK Maribor-Lok.Moskva 2 2,00 @ SuperSport

     

    Debi na klupi Lokomotiva danas ima Slaven Bilić. koji bi sigurno htio započeti trenerski mandat pobjedom. Pripreme su tek počele i noge su još "teške" , ali svejedno očekujem da će igrači Lokomotiva ovdje pobjediti. Ovo je za neki sitni ulog, jer je to ipak samo prijateljska utakmica gdje je rezultat ipak u drugom planu. Sretno ko prati.

     

    ja se slazem s tobom za tip ali i sto je to samo prijateljska utakmica Bilic je pod pritiskom ajmo reci cijeloga svijeta i danas mora ici na pobjedu i ja ga podrzavam :icon_surprised:


  4. :57bye: kvota na Spanija-Hrvatska X pada online a u lokalnim se jos moze naci znatno veca pa ako neko misli igrati X neka to uradi sto pre a i Italija-R.Irska i 1 i pobeda u hendikepu je online pala odmah po zavrsetku meca Spanija. R. Irska ali ja sam uspeo da uplatim u mozzartu po 2.80 a cist 1 po 1.60

     

    u germaniasport je hendikep pobeda 2.50 a dupla pobeda cak 5.00 !!!

     

    svasta ce tu jos biti

    a sto se tice danas treba odigrati ukrajina daje gol francuskoj 1.50

×
×
  • Create New...