Jump to content

FamilyGuy

Members
  • Content Count

    720
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FamilyGuy

  1. FamilyGuy

    26.08.2013.

    Federer-Žemlja 28,5 MANJE 1,80 @ PSKDanašnji program na US Openu zaključiti će mčom Švicarac Roger Federer i Slovenac Grega Žemlja. Roger Federer u posljednje vrijeme igra vrlo loše i to gaje koštalo pada na ATP ljestvici te je sada Švicarac na "tek" 7.mjestu sa druge strane njegovom protivniku također ne cvatu ruže Slovenac igra očajano i gubi meč za mečom pa je ovaj dvoboj kao naručen za Švicarca da se napuni samopouzdanjem i nakon par mjeseci suše i susreta prvog kola protiv Hanescua u Wimbledonu nekoga pobijedi relativno lako. Federer je nakon ispadanja u Wimbledonu zaredao lošim rezultatima i ispadanjima u Hamburgu, Gstaadu, u Cincinnatiju se izvukao u 2.kolu ranog ispadanja protiv Haasa no u 3.kolu protiv Nadala nije imao šanse. Upravo taj preokret protiv Haasa u 2.kolu Cincinnatija dobar je znak da Federer još može igrati na visokoj razini, trenutna forma je preslaba za dobiti najbolju trojicu na svijetu, ali nastavi li igrati u tom smjeru nebi mu se smijeli ponavljati Brands ili Stakhovsky. H2H je na strani Švicarca u oba dva susreta lako je dobio Žemlju, Slovenac je u lošoj formi, protiv Federera uredno gubi i sve upućuje na relativno laku pobjedu Švicarca unatoč također ne blistavim igrama Federera. Granica gemova je 28,5 po meni prevelika da Žemlja to izvuče u over. Federer još nije "mrtvac" i očekujem da to pokaže u večeršanjem meču. Under.
  2. FamilyGuy

    26.08.2013.

    Nadal-Harrinson 29,5 Manje 1,80 @ PSKDanas je počeo US open a prvi par kojeg igram iz današanjeg rasporeda je treći susret na glavnom terenu, meč između Španjolca Rafaela Nadala koji ima omjer na betonu ove sezone 15-0 protiv domaćeg igrača Ryana Harrinsona. Rafael Nadal je osvojio sva tri turnira na betonu na kojima je nastupio ove sezone i jedan je od glavnih favorita za osvajanje naslova i na US openu. Posebno su mu porasle dionice pobjedama na posljednja dva Mastersa u Kanadi i u SAD-u gdje je porazo i Đokovića i Federera. Današnji suparnik je domaći igrač Ryan Harrinson od kojega su Amerikanci očekivali puno više no treutno je Harrinson ipak tek prosječan igrač. Nadal igra fenomenalno na betonu i mislim da u ovome meču Španjolac će brzo poraziti domaćeg tenisača i mislim da je under gemova 29,5 realan.
  3. FamilyGuy

    16.08.2013.

    Nadal-Federer 1 1,40 @ PSKMeč dana sigurno je "derbi" između Nadala i Federera. Na tvrdoj podlozi u Cincinnatiju uvjerljiv favorit je Rafael Nadal i sve osim njegove pobjede danas bilo bi iznenđanje. Roger Federer se muči, nakon lošeg izdanja u Wimbledonu pa zatim i ranih ispadanja u Hamburgu i Gstadu Švicarac je stigao u Cincinnati obraniti naslov kojeg je prošle godine uzeo lakoćom. Ovaj turnir započeo je pobjedom protiv Kohlschribera sa 2-0 u setovima, ali je zato jučer opasno visio protiv Haasa i samo sreća i nedostatak koncentracije Njemca u drugom setu je spasilo Švicarca poraza. U trećem setu Federer je odigrao dobro i izborio dugoočekivani susret dvojice rivala. Sve je na strani Španjolca u ovome meču ovo će biti njihov 31. međusobni susret a Nadal vodi sa 20-10. Na tvrdoj podlzi je 12-12 no ove sezone Nadal na tvrdoj podlzi još nije izgubio i trenutno ima omjer 12-0 na tvrdoj podlozi. Federer je najstriji igrač koji je ostao u ždrijebu, a godine se lagano osjećaju na njegovim igrama protiv TOP 10 igrača ove sezone Švicarac ima omjer 1-5. Nadal sa druge strane uvjerljivih 13-1. Rafael Nadal je umorniji jer je prošli tjedan osvojio Montreal, no Rafael Nadal je trenutno puno uvjerljiviji nego Švicarac. Ekspremiment sa drukčijim reketom trenutno za Federera ne urađa plodom i protiv zahukatlog Nadala mislim da Federer nema nikave šanse. Federera se ne smije nikada podcijeniti no sudećći po zadnjim igrama protiv ovako dobro rasploženog Nadala Švicarac će teško i do seta, kamo li do meča. Čista jedinica.
  4. FamilyGuy

    16.08.2013.

    Del Potro-Tursnov T.R 2-0 @ 1,50 PSKNa Mastersu u Cincinnatiju danas su na rasporedu četvrtfinala. U muškoj konkurenciji prvi susret odigrati će 7.igrač svijeta Argentinac Juan Martin Del Potro i Rus Dimitry Tursunov koji se u glavni dio turnira plasirao preko kvalifikacija. Biti će ovo njihov drugi međusobni susret prvi je odigran u Valenciji 2011 a uvjeljiv je bio Argentinac sa 6-4 6-1. Turnsunov se u 1/4 finale plasirao pobjedom protiv Ferera u dva seta, no igre Ferera na betonu nisu uvjeljive pa taj rezultat ne daje nešto veće šanse Tursunovu u ovome meču. Na tvrdoj podlzi Argentinac igra odlično čak je i 2009. uzeo US Open da nije bilo problema sa ozljedama u ove tri godine Del Potro bi možda imao i još koji. U ovome meču Tursnov nije bez šansi no njegove šanse su ipak svedene na vrlo male postotke. Del Potro se je prošle godine plasirao u polufinale, a ne ponovi li taj uspijeh i ove godine to bi bilo iznenđanje. Argentinac je u formi nema prevlikih problema sa ozljedama i mislim da će u ovome meču svladati Tursunova sa 2-0 u setovima.
  5. FamilyGuy

    15.08.2013.

    Isner-Raonić 1 1,60 @ PSKSusret dva bombardera očekuje nas u Cincinnatiju. Domaći igrač John Isner pokazuje na ovom Mastersu da je poraz u Kanadi prošlog tjedna bio više "nesretan slučaj" jer je u statistici bio bolji od Pospila no meč je izgubio svojim oružjem,tie breakom. Ovdje je Isner puno bolji pobijedio je sa 2-0 u setovima i Mayera i Gasqueta a današnjeg protivnika Miloša Raonića dobio je u njihovom jedinom međusobnom susretu prošle godine u Torontu. Isner je imao tjedan dana odmora više od Raonića nakon brzog ispadanja prošli tjedan, Raonić je stigao do finala Montreala. Ovaj tjedan u prva dva kola Raonić je dobio domaćeg igrača Socka u 3 seta, te u dva seta bio bolji od Janka Tipsarevića. U meču u kojemu ćemo vidjeti hrpu aseva očekujem pobjedu domaćeg igrača. Isner je odmorniji od Raonića i ovaj tjedan pruža dobre igre, stoga je pobjeda Isnera izgledna.
  6. FamilyGuy

    15.08.2013.

    Federer-Haas 1 1,50 @ PSKNakon vrlo loših izdanja Federera unazad par mjeseci Švicarac se nada boljem nastupu u Cincinnatiju, Švicarac ima omjer pobjeda i poraza na ovom turniru 31-7, a ovaj Masters je osvojio 5 puta. U prvom kolu bio je bolji od Njemca Kohlschrbrea, a u 3.kolu ga očekuje još jedan Njemac Tommy Haas koji ove sezone igra odličan tenis iako ima 35 godina. Ovo će biti njihov 15. međusobni susret, a Haas je dosada uspio svladati Švicarca tek tri puta. Koefcijent na Rogera Federera je i više nego primamljiv 1,50 na turniru gdje uvijek igra dobro mislim da se treba uzeti. Oba tenisača su u godinama, na tvrdoj podlozi Federer uglavnom igra dobro ne vjerujem da može obraniti naslov ovdje no mislim da ima dovoljno kvalitite da porazi Haasa i 12.puta.
  7. FamilyGuy

    13.08.2013

    Wawrinka-Seppi 1 1,40 Švicarac Stanislas Wawrinka odradio je vrlo dobar dio sezone do Wimbledona, ovaj posljednji dio sezone započeo je loše porazom u prvom susretu prošlotjednog Mastersa u Montrealu gdje je izgubio od Francuza Pairea sa 2-0 u setovima. Tjedan dana pripreme više na betonu trebalo bi uroditi plodom u današnjem meču kada će se susreti sa svojom mušterijom na tvrdoj podlozi Talijanom Andreasom Seppijem. Njih dvojica odigrali su međuosbno 4 susreta na tvrdoj podlozi no posljednji takav susret odigran je prije 3 godine. Posljednji susret njih dvojica odigrali su na domaćem terenu Talijana u Rimu na zemljanoj podlzi i tu je Seppi bio bolji sa 2-1 u setovima. 9.igrač svijeta Wawrinka ne može se dozvoliti još jedno ispadanje u prvom nastupu Mastersa i mislim da u ovom susretu Švicarac je izraženi favorit i nakon poraza prošlog tjedna u ovom susretu očekujem bolji njegov meč i relativno laganu pobjedu.
  8. FamilyGuy

    13.08.2013

    Isner-Mayer 1 1,50 Nakon što je ispao u 1.kolu Mastersa prošlog tjedna u Montrealu Isner pred domaćom publikom traži bolji rezultat, ždrijeb mu je dobar za porvu prepreku dobio je Njmeca Mayera koji je prošli tjedan ispao u 2.kolu od Đokovića i to vrlo uvjelrjivo. Mayer je u prvom kolu dobio lošeg Tomića koji se na ovaj Masters nije ni uspio plasirati jer je ispao u kvalifikacijama. Isner je u prvom kolu ispao od Pospisila no u tom meču nije bio ništa lošiji od domaćeg igrača dapače imao je više aseva i više break prilika no to nije uspio pretvoriti u pobjedu. Mayer je više kvalitetniji na zemlji i mislim da u ovom susretu protiv Isnera nema previše šansi. Isner ima puno kvalitetniji servis i Njemac će teško poraziti Isnera i drugi puta na domaćem terenu, prošle godine Mayer je u Mimaiju također na Mastersu porazio Isnera no u ovom susretu ne očekujem prevlike probleme za domaćeg igrača da se plasira u drugo kolo.
  9. FamilyGuy

    13.08.2013

    Paire-Davydenko 1 1,45 Prvi par sa ATP Mastersa u Montrealu je susret između FRancuza Pairea i Rusa Davydenka. U jedinom susretu ove dvojice igrača bolji je bio Paire , no taj susret je bio odigran na zemlji pa što se tiće današnjeg susreta njihov prethodni meč nema neku težinu. Prošli tjedan u Montrealu bolji rezultat ostavrio je Rus koji je izgledao kao u svojimnajboljim danima kada je bio pri vrhu ATP ljestvice, Rus je stigao do 1/4finala, ali tamo je morao predati meč domaćoj senzaciji Pospisilu zbog problema sa disanjem. Paire je sa druge strane stigao do osmine finala i tamo ispao od Australca Matođevića u tri seta. Paire je na putu do tog susreta izbacio Kohslchribera u prvom, te Wawrinku u drugom kolu obojicu sa 2-0 u setovima. Benoit Paireu tvrda podloga odgovara ima vrlo dobar servis i uspije li kontrolirati svoje živce mislim da danas može slaviti protiv Davydenka koji često osclira pa nakon vrlo dobrog turnira idući bude ne tako dobar. 8 godina mlađi Francuz u ovom dvoboju je favorit i očekujem da to potvrdi i na terenu danas.
  10. FamilyGuy

    10.02.2013

    Čilić-Melzer 1 1,35 @ SuperSport Igra se finale ATP PBZ Zagreb Indorsa u kojemu će domaći igrač i prvi nositelj turnira Marin Čilić igrati protiv Austrijanca Jurgena Melzera. Finale prije finala bio je jučeršanji susret Youznoga i Čilića. Nakon dva i pol sata Čilić je zaradio novi ulazak u finale po rječima organizatora turnira možda i najjačeg dosad Zagreb Indorsa. Čilić i Melzer dosada su igrali 8 puta, a Čilić uvjerljivo vodi sa 6-2. Jedan od mečeva su igrali već u Zagrebu, bilo je polufinale , a Čilić je dobio sa laganih 2-0 u setovima. Ni danas ne očekujem drukčiji ishod od pobjede Čilića. Jučeršanji dan je više iscrpio Čilića nego Melzera no Čilić svejedno ima veću kvalitetu od Austrijnca i danas ima idealnu priliku za osvojiti i treći naslov u Zagrebu. Koefcijent od 1,35 idealan da se malo podigne tečaj listića.
  11. FamilyGuy

    10.02.2013.

    Osijek-Dinamo 2 @ 1,80 SuperSportProljetni dio sezone HNL-a započinje susretom Osijeka i Dinama. Utakmica je to zadnjeg kola jesenskog dijela prvesntva, a koji je zbog snijega pomaknut na danas. Obje momčadi ulaze u proljetni dio prvenstva oslabljeni, kod gostiju nema više Kovačića i Vide dvojice važnih igrača za Zagrebačku momčad više nisu čalnovi prvaka Hrvtske, a nema više ni Alispahića. Dinamo se pojačao Husejnovićem i Pamićem o obojica se tek trebaju nametnuti i dokazati kao prava pojačanja treneru Kruni Jurčiću. Osijek je jesenski dio sezone završio na 7.mjestu a u prolsjetni dio sezone će bez vratara Vargića i veznog igrača Jugovića koji su Gradski vrt zamjenili Kantridom. Prvak Dinamo danas neće moći računati na Halilovića i Pamića zbog ozljede, a u obrani bi uz iskunog šiunića mogao igrati junior Jozo Šimunović. Dinamo ima uvjerljivu prednost i proljetni dio prvenstva za njih je samo formalnost u osvajanju još jednog naslova prvaka. Trener Jurčić danas očekuje pobjedu svojih igrača u utakmici koja za njega predstavlja početak priprema za Ligu prvaka. Unatoč odlascima Vide i Kovačića i ne dovođenje prave zamjene za njih, Zagrebačka momčad je i dalje vrlo kvalitetna i očekujem da to danas potvrde na ovome zahtjevnom gostovanju.
  12. FamilyGuy

    10.02.2013.

    Manchester United- Everton 1 1,85 @ SuperSportProšle sezone upravo protiv Evertona kola su krenula nizbrdo po Crvene Vragove, kada su na domaćem Old Traffordu uzeli samo bod protiv Evertona i vratili u utrku za naslov gradske rivale. Ove sezone Manchester United je sezonu otvorio protiv Evertona i izgubio sa 1-0. Trenutna forma Manchester Uniteda je puno bolja nego na početku, na domaćem terenu imaju 9 pobjeda zaredom u Premiershipu. Gosti iz Liverpoola također igraju u vrlo dobroj formi, momčad Davida Moyesa izgubila je samo jednu od 13 zadnjih utakmica u Premiershipu. Obrana je baš kao i kod Uniteda slabija točka momčadi, no zato je napad spreman zabiti gol u svakoj utakmici, rjetke su utakmice Evertona gdje ne padne gol. Obje momčadi bi danas mogle imati puno prilika i na ovoj utakmici bi mogli vidjeti tri ili više gola. Moj tip na ovome susretu ipak je pobjeda Manchester Uniteda koji će sasvim sigurno htjeti iskoristiti novi kiks Manchester Citya i svoju već sada ugodnu prednost pred gradskim rivalima još malo podebljati. Uz odličnog Robin van Persiea, i Wayne Rooney je ušao u golgetrsku formu i na krilima te dvojice Everton bi danas trebao pasti na Old Traffordu i Crveni Vragovi će upisati i 10. pobjedu zaredom u Premiershipu na svom travnjaku.
  13. Utah-Milwaukee 1 1,55Kao zadnji par večeras igram na Jazzere protiv Bucksa. Utah je klasična domaćinska momčad koja je doživjela ove sezone kod kuće samo 5 poraza u 23 utakmice. Njihov glavni je obrana kod kuće, ali i puno zabijenih koševa iz reketa. Jazzersi su izgubili samo 3 od 18 utakmica u kojima su zabili barem 46 poena iz reketa. Ellis i Jennings su najvalitetnij dio momčadi Millwaukeaa no pitanje je mogu li oni nadomjestiti one poene koje će primati pod košem. Unatoč manjim problemima sa ozljedom kojih imaju domaći satav u neigranju Williamsa, Watsona i Haywarda družina iz Milwaukeea i nije previše uspiješna na b2b utakmicama. Sinoć su prosuli veliku prednost u Pepsi Centru, a danas ih čeka još teži zadatak. Utah je izgubila samo jednu utakmicu kod kuće u zadnjih 11 susreta. Očekujem da kvaliteta pod košem bude presudna u ovome susretu.
  14. Washinghton-NY Knicks 2 1,60Wizardsi su izgubili kod kuće samo jednu od 7 zadnjih domaćih utakmica pali su ovdje i Thunderi i Miami, ali mislim da večeras će teško pasti i Knicksi koji su opet u zadnje vrijeme podigli se. U zadnjih 10 utakmica omjer momčadi Mike Woodsona je 8-2. Hendikep za domaće je izostanak rookiea Bradley Beala koji će vjerojatno propustiti i petu utakmicu zaredom. Clippersi su se u ponedeljak ovdje držali dosta dugo unatoč izostanku i Paula i Griffina. Knicksi nemaju probleme sa izostancima glavnih igrača. Gosti imaju odličnog Mela, Stoudemire polako počinje igrati na razini kakvoj je igrao kada je stigao u Knickse tu je i vrlo dobri Chandler u obrani, ali i J.R. Smith, Felton, Kidd.. Kvaliteta je jednostavno na strani momčadi iz New Yorka baš kao i kod prvog para, koefcijent na Knickse je predobar.
  15. Toronto- Boston 1 1,70Boston je nanizao 3 pobjede zaredom i bez Ronda u sastavu, ali ovo im je prva gostujuća utakmica bez njihovog playmakera. Na gostovanju su ove sezone izgubili 11 od 14 utakmica, a zadnje dvije godine ne znaju za pobjedu u Torontu. Dobra vijest za domaće je i vjerojatni povratak Bargnanija koji je propustio 20tak utakmica ove sezone. Rudy Gay je pokazao u svojim prvim nastupima da će biti pravo pojačanje za Raptorse i očekujem da danas domaća momčad slavi pobjedu. Igre Bostona u gostima tokom ove sezone nisu nešto uvjervljive i nedostatak Ronda bi se trebao osjetiti večeras. Koef 1,7 po meni je odličan.
  16. FamilyGuy

    03.02.2013.

    Ako se po jutru dan poznaje, ovaj mjesec će biti katastrofa. Vikend za zaborav možda će biti bolji novi tjedan
  17. Igokea-Cedevita 1 1,50 @ SuperSportJedina momčad koja još nema poraz na svom parketu u ABA ligi ove sezone je Igokea, momčad koja je ugodno iznenađnje i trenutno je usamljena na prvom mjestu. Na njihovom parketu su padali Budućnost, Split, Olimpija, MZT Skoplje, Partizan, Cibona, Široki WWin, Radnički i Crvena zvezda. Ekipa Dragana Bajiča pršti optimizmom uoči današnjeg susreta- "Nikoga se ne bojimo pa ni Cedevite". Uz dobru formu koju njegova ekipa definitivno ima, straeg domaćih nada se ponovno i dobroj podršci sa tribina od strane svojih navijača ne bi li dvorana u Laktašima i dalje ostala neosvojiva tvrđava. Zagrebčani na ovo gostovanje odlaze dobrog raspoloženja nakon što su u gostima svladali i Olimmpiju i Zadar. Kapetan gostiju Marino Baždarić istaknuo je kako su te pobjede vratile dobro raspoloženje u momčad unatoč tome što idu na noge ekipi koja kod kuće još nije izgubila susret. Trener Cedevite Aco Petrović ovu utakmicu ne smtra ključnom za lov na final four te kao i kapetan Baždraić pobjede protiv Olimpije i Zadra smatra bitnima jer se vratila u momčad dobro rasploženje. Eventulnu pobjedu u Laktašima danas za njega bi bila bonus, a važnije utakmice za njega predstavljaju preostalih 7 susreta u kojima će Cedevita ipak igrati sa puno slabijim momčadima. U gostima Cedevita se ne može pohvaliti nekim uspijesima ove sezone u ABA Ligi gdje imaju omjer 3-6. Cedevita se naoružala optimizmom sa dva uspijeha, ali kvaliteta Igokee kod kuće ipak bi trebao biti preveliki zalogaj. Igokea je u Zagrebu umalo slavila protiv Cedevite, a danas na svom parketu bi trebali slaviti.
  18. FamilyGuy

    03.02.2013.

    Manchster City- Liverpool 1 2,00 @ SuperSportU Manchesteru na Etihad stadionu 25.kolo Premiershipa zaključiti će aktualni prvak Manchester City protiv Liverpoola. "Građani" su trenutno na drugom mjestu Premiershipa i za vodećim Unitedom zaostaju velikih 10 bodova, prednost mogu smanjiti današnjom pobjedom protiv trenutno 7. momčadi prvenstva. Iako United ima ugodnu prednost pred Cityem krivac za to su više gostujuće utakmice Citya nego li utakmice na njihovom Etihadu. U 36 utakmica na svom travnjaku igrači Roberto Manchinija upisali su čak 32 pobjede. U zadnja tri susreta kod kuće City je pobjedio bez da je primio gol. Slavili su protiv Readinga 1-0, Stokea 3-0 i Fulhama 2-0. Liverpool je odigrao odličnu utakmicu sredinom tjedna kada su u Londonu uzeli bod Arsenalu, imala je momčad Brendana Rodgersa i vodstvo od 2-0, ali to nisu uspijeli sačuvati do kraja. Liverpool je igrao u Manchesteru ove sezone kod Uniteda izgubili su 2-1. Protiv Citya su igrali kod kuće završilo je 2-2 u utakmici gdje su "Redsi" vodili 1-0 i 2-1 no 10 minuta priej kraja Tevez je postigao pogodak za bod Citya.Što se tiće izostanka u današnjem susretu kod domaćih neće biti Kompanya, Ricahrdsa i Maicona zbog ozljede, a na Afričkom Kupu nacija su Yaya i Kolo Toure. Gosti za današnji susret neće moći računati samo na Kellya. U ovome susretu prednost dajem Cityu koji na domaćem terenu igra vrlo dobro dok je Liverpool u gostima nešto slabiji. U zadnjih 5 od 6 gostujućih utakmica Liverpool je primio bar dva gola. City je sigurno oslabljen odlaskom Balotellija, ali u svojoj momčadi i dalje imaju izvrsne napadače koji mogu nanjeti štetu gostima. Koefcijent na pobjedu Citya 2,00 je predobar za ne uzeti.
  19. +9,5/Cleveland-Oklahoma City 2 1,85 @ HLJoš jedna u nizu briljatnih partija momčadi Thundera u četvrtak protiv Memphisa zasjenio je ispad Russel Westbrooka. Do tog trenutka ponovno možda i najboljeg igrača na parketu Oklahome koji je imao 19 poena uz vrlo dobar prosjek šuta. Trener Brooks stavio ga je na hlađenje u 3/4, a kada se vratio u 4. četvrtini nastavio je tamo gdje je stao prije tog ispada koji se dogodio 9 minuta prije kraja treće četvrtine. Ne očekujem nikakve posljedice tog sukoba Westbrooka i Sefoloshe u današnjoj utakmici protiv Clevelanda, momčadi koja ima dva vezana poraza. Cleveland je imao niz od tri pobjede brljirao je u tih tri utakmice najbolji igrač momčadi Kyrie Irving koji je u tom razdoblju postizao 35,6 poena. Spomenuo sam već u osvrtu na analizu para Irvinga da su njegove igre u porazima Clevelanda puno slabije nego u pobjedima, a u izostanku Varejaoa ukoliko Irivng ne igra dobro to je jednostavno preveliki nedostatak za ovu momčad koja ima siromašni skor od 13-36. Posljednji puta Oklahoma je gostovala u Clevelandu 2011 i tada su gosti bili uvjerljivi, bilo je 95-75 u prvom susretu ove sezone kao domaćin je Oklahoma razbila također Cavse, bilo je +15. Kvaliteta koju posjeduje momčad Thundera sa Durantom i Westbrookom u prvom planu je prevelika u odnosu na Cleveland koji osim Irvinga i nema igrača koji može napraviti razliku. U ovome susretu tipujem na pobjedu Oklahome sa 10 ili više koševa razlike. Iako Oklahoma nije neka super obrambena momčad pronaći će načina za zaustaviti Irvinga, a ako zaustave njega napravili su pola posla. 4/4 utakmice protiv Memphisa je pokazala kako ne bi trebalo biti dugotrajnijih posljedica na Westbrookov ispad i prvi on bi mogao danas odigrati odličnu utakmicu koja će olakšati da Oklahoma ostvari novu laganu pobjedu protiv Clevelanda.
  20. 24,5/Irving K. (Cleve-Oklah) MANJE 1,85 @ HLVečeras Cvasi dočekuju Oklahomu City momčad protiv koje nemaju prevelike šanse. Upravo u utakmicama gdje su Cavsi u podređenom položaju i utakmicama u kojima gube, a ova večeršanja mogla bi biti takva Kyrie Irving nije na razini. Kada njegova momčad gubi on zabija u prosjeku samo 21,4 poena što je dosta niže od danšanje granice koju nudi HL. Ovo je drugi susret ove sezone sa Thunderom za Cavse, a Irving je u prvoj utakmici zabio 20 poena. Oklahoma je puno kvalittenija momčad i danas me ne bi čudilo da bude i blowout utakmica u kojoj Iriving neće imati ni punu minutažu za prebaciti ovih 24 poena. Mislim da je granica prevelika, danas bi mogao zabiti nekih 20 poena, ali više od 25 teško.
  21. FamilyGuy

    01.02.2013.

    Mjenjam svoj bonus na expketu, ako ima tko zaintersiran neka se javi u PM
  22. FamilyGuy

    01.02.2013.

    Ja nisam previše zadovoljan ponudom na expketu, a vidim da sma stjecajem oklnosti dobio bonus iako nemam račun tamo, pred kraj mjeseca sam se pokušao sam izbaciti iz vodećih na natjecanju pa eto što se mene tiče slobodno moj bonus dajte jednom od ove dvojice koja su iznad mene a ne mogu kak dobiti
  23. BrookNets-Chicago Bulls 1 1,60 @ SuperSportSusret dviju vrlo kvalitetnih momčadi čeka nas u Barclays Centru gdje će Chicago pokušati nastaviti svoju uvjerljivu sezonu što se tiče gostujućih utakmica. Samo 6 puta u 19 utakmica je momčad Chicaga izgubila ove sezone u gostima. Brooklyn je pak sa druge strane postao puno bolja domaća momčad otkada ju je preuzeo bivši pomoćni trener P.J. Carlessimo no niz od 8 pobjeda zaredom kod kuće prekinuli su aktualni prvaci Miami Heat. Priliku da se vrate na pobjedničke staze imaju danas, ali imaju i teškog protivnika. Ovo im je drugi susret ove sezone prvi puta su igrali u Chicagu i Bullsi su slavili 83-82. Bullsi igraju odličnu obranu dopuštaju u prosjeku samo 90.9 poena, hendikep u napadu mogao bi biti neigranje Boozera, ali zato će obrana biti još bolja ako umjesto njega zaigra Taj Gibson. Bullsi dominiraju i unatoč izostanku Derrick Rosea što dovoljno govori kako dobar posao u Bullsima radi trener Tom Thibodeau. Zadnjih 5 od 6 utakmica otišlo je na stranu Bullsa u međusobnim susretima, no razlika između New Jersey Netsa i Brooklyn Netsa je ogromna i takav podatak gotovo je nebitan. Ove sezone Netsi uz Deron Williamsa imaju i zdravog Lopeza vrlo dobrog Johnsona, obrambenog specijalca Wallecea i to je momčad koja na papiru se može nadati finalu Istočne konfrencije. Pod P.J. Carlesiimo osim na papiru to je počelo tako izgledati i na parketu gdje ova momčad obično gubi tek u drugom dijelu back-to back utakmici ili kada ih pristisne zgusnut raspored. Dan odmora od Heata će dobro doći domaćima, i Bullsi također su imali dan odmora nakon još jednog slavlja u gostima. Prva utakmica u Chicagu je bila tjesna, i ova bi mogla biti takva. Iako su Bullsi odlični na gostovanjima, u ovoj utakmici prednost dajem Netsima koji bi trebali slaviti i nastaviti tamo gdje su stali prije utakmice sa Miamijem.
×
×
  • Create New...