Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf

27.11.2008. - ÄŒetvrtak - NFL

Recommended Posts

18:30, Detroit Lions - Tennessee Titans(-11), tip 2, @1.94, Expekt, 6/10

 

 

U večerašnjem susretu NFL-a sastaju se Detroit Lionsi i Tennessee Titansi. Utakmica se igra danas na Thanksgiving day jer je to dugogodišnja tradicija Detroit Lionsa. Od kada su uveli ovaj običaj na taj dan imaju omjer 33-2-33.

 

Detroit Lionsi su najlošija momčad lige u ovoj sezoni i imaju katastrofalan omjer pobjeda i poraza od 0-11, od toga su 5 poraza doživjeli na domaćem terenu. Ovim trenutnim omjerom i prikazanim u proteklom dijelu sezone, opasno se približavaju tome da uđu u povijest kao prva momčad u ligi koja bi sezonu mogla završiti s omjerom 0-16. Najbliže pobjedi bili su prošli vikend kad su nakon 1/4 utakmice imali doma protiv Tampe Bay vodstvo od 17:0. Međutim prokockali su ga već do poluvremena kad je rezultat glasio 17:21, da bi na kraju bilo 20:38.

Što se tiče utakmica na Thanksgiving day, Detroit u posljednjih 6 sezona ima omjer 1-5, a u zadnje 4 godine ima omjer 0-4(52-132 u poenima) od čega su mu 3 poraza bila u hedicapu ovu marginu dok je 4 poraz bio na točno -11 poena.

 

Tennessee Titansi su na totalno suprotnoj strani poretka NFL lige tj. ukupno su vodeća momčad s omjerom 10-1, od toga u gostima imaju 5-0. Jedini poraz doživjeli su prošli tjedan doma od NY Jetsa s rezultatom 13:34(3:10 na HT).

Taj poraz spriječio ih je u nakani da regularni dio sezone okončaju s omjerom 16-0, ali ih je i malo spustio na zemlju i pokazao im da pobjede ne dolaze same od sebe već se za svaku treba pošteno boriti na terenu. Zbog toga sam uvjeren da će u ovaj susret ući puno ozbiljnije nego što bi to napravili da su na omjeru 11-0.

 

Kako Tennessee sljedeći susret igra doma s Clevelandom(4-7) neće se ovdje trebati pretjerano čuvati i vjerujem u njegovu pobjedu koja će biti izražna razlikom i većom od 11 poena te će tako Detroit svoju prvu pobjedu morati tražiti u sljedećem kolu kada opet igra doma protiv Minnesote(6-5)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...