Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

01.02.2009. - Nedjelja

Recommended Posts

Nel piu bel sognoo

ci sei solamente tuuu...

sei come un'ombraaa

che non torneraa mai piuuuu....

tristii son le rondiini nel cielo...(http://www.youtube.com/watch?v=dftOt6e5wOw...feature=related)

 

Ponuda sa expekt.com:

Sat 09-01-31

18:00 SSC Napoli - Udinese 1.95 3.25 4.10

20:30 Juventus FC - Cagliari 1.45 3.85 9.00

Sun 09-02-01

15:00 Chievo Verona - UC Sampdoria 2.95 2.95 2.55

15:00 Genoa CFC - US Palermo 1.95 3.10 4.40

15:00 AC Siena - US Lecce 1.95 3.10 4.40

15:00 Atalanta - Catania 1.90 3.10 4.60

15:00 Bologna - ACF Fiorentina 3.25 2.95 2.40

15:00 Reggina - AS Roma 6.50 3.50 1.60

15:00 FC Internazionale - Torino FC 1.24 5.95 12.00

20:30 S.S. Lazio - AC Milan 3.95 3.10 2.05

 

"Probabili formazioni"

 

Sve utakmice će kasnit 15 minuta kao protest. Mannini i Possanzini su kažnjeni sa godinu dana neigranja zbog kašnjenja na doping test dok su skupa igrali za Bresciu. Neki zakasne na testiranje, drugi na državni udar. Opet loše vrijeme, tereni i ljudi, sve usitno.

Chievo Verona - UC Sampdoria - iščupali su bod domaći protiv Lecce-a u ne baš dobroj predstavi. Inferiorni veći dio utakmice, u obrani koliko-toliko solidni, naprijed slabi, Pellissier i Esposito izolirani. Zadnjih 20 minuta su napravili pritisak i polučili zgoditak. Dosta sreće zadnje utakmice, fali im nekoliko bitnih igrača. Cassano je imao svoj dan-noć a sa njim i oslabljena Sampdorija. Prvo poluvrijeme su se mučili, u nastavku su pregazili Lazio u 20 minuta. Iz Fiorentine je stigao Da Costa na posudbu, u suprotnom pravcu bi možda mogao Palombo na ljeto. Ovdje dobro igraju, iako uz dosta izostanaka, meni su favoriti, tip 2 AH(0) 2/10 1.78.

Genoa CFC - US Palermo - namučili su domaći Milana na njegovom stadionu isto kao Intera 2 puta prije toga. Pod velikim pritiskom su bili na startu utakmice. Kako je vrijeme išlo, preuzimali su igru, Gasperini je odlično mijenjao i šanse su urodile plodom. Gasperini: "E' un ottimo risultato". Milito je zabio, Genova je veliki kandidat za euroatlanske integracije. Palermo je isto kandidat za visoko mjesto. Izgubili su u Rimu ali su po igri trebali uzet najmanje bod. Dobro su pokrivali ključne igrače Rome, pogotovo De Rossija, u napadu Simplicio i Cavani opasni. Drugo poluvrijeme su tako nabili Romu nazad da se činilo da se igra kod njih. Mchedlidze je pogodio i gredu, šteta da nije ušlo. Ballardini: "Abbiamo concretizzato poco" ("neće slonče u lonče"). Sastav nepromjenjen, Miccoli na klupi, Cavani naprijed a iza leđa Bresciano i Simplicio. Kod Genove ima nekoliko rotacija, Thiago Motta fali, vraća se Ferrari, spremni su Mesto, Modesto i Palladino. Zadnje 3 nerješene, nekidan je ovdje Palermo dobio Sampdoriju, dvije jake i ambiciozne ekipe, mogla bi ovo Genova dobit u foto finišu, tip half time/full time X/1 1/10 4.55.

AC Siena - US Lecce - poraz na Sardiniji nije mjerilo onoga što se događalo na terenu. Siena je bila bolja, imali su igru i šanse, Ghezzal i posebno Kharja preko desne strane su miješali obranu. Na kraju je Giampaolo sve bacio na napad ali kronična neefikasnost se nastavila. Giampaolo: "Il pari sarebbe stato giusto" ("Ivooo... ako se moraš igrat na rata onda barenko budi među našizin..."). Nova propuštena prilika za Lecce protiv izravnih konkurenata za ispadanje. Nakon cirkusa sa Torinom, u Veroni su dozvolili Chievu da im izjednači u 88. minuti. Bili su nešto bolji ali bez šansi do trenutka kad je isključen Mandelli. Nakon toga poveli, imali 2 šanse za riješit utakmicu, promašili, povukli se nazad i tako napravili krupnu grešku. Beretta: "Incapaci di chiudere la partita". Prenisko su na tablici prema igrama koje pokazuju, neizvjesna trka se nastavlja. I ovo je neizvjesno, dvije spremne i odlično vođene ekipe, mala prednost domaćima, tip half time/full time X/1 1/10 4.55.

Atalanta - Catania - preko nježnika je Atalanta odigrala sa Bolognom u srijedu. Delneri: "Una sconfitta immeritata" (B. Sušec: "Bolje se rodit bez neke stvari nego bez sreće"). Novi poraz za Zengu i njegove, iako oslabljeni imali su priliku sa igračem više protiv Intera. Napromašivali su se, nisu znali ili htjeli uvalit gol-dva. Zenga: "Una sola squadra in campo". Dobre vijesti, vraćaju se Biagianti, Izco, Terlizzi i Carboni, prešao je Potenza iz Genove. Gosti ovdje igraju dobro i value je na njima, meni je Atalanta mrvicu bolja pa ćemo dalje po istome kalupu, tip half time/full time X/1 1/10 4.5.

Bologna - ACF Fiorentina - pozitivan niz domaćih se nastavlja, 3 nova boda nose iz Bergama. Slaba, dosadna utakmica za zaborav. Mihajlović: "Bell'atteggiamento in campo". Konačno pobjeda Fiorentine u jednoj tvrdoj, brutalnoj utakmici protiv Napolija. Nisu igrali dobro, nije to ekipa od prije mjesec-dva, sudac im je pomogao, ipak su pritisci urodili plodom. Sastavi. Bologna. Di Vaio naprijed, iza leđa Valiani i Osvaldo, kod gostiju nekoliko oporavljenih, vraća se Mutu. Stari rivali, utakmica visokog rizika, Fiorentina ovdje ne dobija. Isto, copy/paste tip half time/full time X/1 0,5/10 6.75.

Reggina - AS Roma - bod su donijeli domaći iz Torina međutim nema puno razloga za slavlje. Blokirali su konkurenta ali teško će ovakvom igrom dobit ikoga. Orlandi je promijenio sistem na 3-5-2 sa Cozza-om kao fantasistom, vidjet ćemo kako će to funkcionirat dalje. Orlandi: "Crediamo nella salvezza". Nova tri boda za Romu uz tešku muku. Teško su igrali i stvarali šanse, Palermo je bio bolji, na trenutke i nadmoćan. Najbolji strijelci Brighi i Totti, Aquilani nije u formi. Spalletti: "Non siamo stati continui" ("Moj tata je izgubljeniji od tvog tate."). Bit će nekih promjena u sredini. Reggina i dalje bez Brienze, trebali bi izdržat jedno poluvrijeme, sudi tatin sin Rosetti, Ctrl+c/Ctrl+v tip half time/full time X/2 1/10 4.1.

FC Internazionale - Torino FC - uzeo je Inter 3 boda na Siciliji iako su igrali sat vremena sa 10 igrača ("Stankovic piu Ibra, l'Inter scappa via"). Svoju rolu je odigrao i Julio Cesar na golu. Po očekivanju predivna utakmica Torina protiv Reggine, stvorili su jednu i po šansu (Dzemaili-stativa), ispračeni kišom zvižduka navijača. Rolando Bianchi opet ništa, hoće ga mijenjat za Lucarellija iz Parme. Premalo će to bit za opstanak, crni dani dolaze. Ne dolaze ovdje igrat, nego se nabit nazad i iščupat bod. Inter redovito dobija, Mourinho će opet mijenjat, najavljeni sastav je ove godine bez poraza. Kad je bal...tip half time/full time X/1 1/10 4.1.

S.S. Lazio - AC Milan - kod traljavog Lazija ništa nova. Zarate je bio na klupi 1. poluvrijeme, Rocchi najbolji na terenu i to je dobro izgledalo. U svlačionici zamjena i u nastavku rasulo. Previše utakmica ove sezone je Milan dobio kući golom razlike. Vodili su i protiv Genove 1-0, činilo se da će Beckham biti junak dana ali su naletjeli na minu u 87'. Igrali su solidno 1. poluvrijeme, stvorili dosta šansi, u nastavku pali, igrali nervozno, napravili 5 žutih kartona. Ancelotti: "Nella ripresa eravamo stanchi" ("nije narod glup nego pokvaren"). Kao i obično, griješio je sa izmjenama. Inter je pobjegao, Juve je na istom odstojanju. Milan bolji zadnjih godina, Pirlo: "A Roma per vincere". Lazio je u problemima, fali pola ekipe (Rocchi ?!), tip 2 AH(0/-0.5) 2,5/10 1.84. Dječji doplatak, Lazio igra jedno poluvrijeme, najčešće drugo, Milanovi igrači se vuku kao krepaline kako utakmica ide kraju, tip half time/full time 2/1 0,5/10 42.0.

Subotari:

SSC Napoli - Udinese - svi koji zaigraju protiv Napolija izlaze iz krize dok oni u nju padaju. Reja je u Firenci opet igrao na bod, ubijali su igru ali nisu stvorili ni jednu pravu šansu. I takvi su uz malo sreće mogli čoknit bod, da grešku nije napravio 4. golman, mladac od 18 godina, zamjena za ozljeđenog Gianella. Izgubili su Manninija na godinu dana. Kupljen je ljevak Jesus Alberto Datolo iz Boca Juniorsa za 8,5 miljona USD, fala bogu love ima. Obratio se tom prolikom i De Laurentiis prigodnom poslanicom:..."Non e il caso di demonizzare questo periodo, il nostro compito e quello di dare un futuro a questa societa"...Vraćaju se Contini, Hamsik, Gargano i vjerojatno Denis, problem je sa golmanima. Quagliarella i Di Natale, obojica napolitanci, su se naplatili protiv Juventusa. Konačno je Udinese izgledao kao ekipa sa početka prvenstva. Marino je standardno miješao igrače i našao 2 sistema koja je rotirao, stalno su imali višak igrača u sredini, D'Agostino nadmoćan veznjacima Juventusa. Marino: "Grazie a tifosi e societa". Domizzi je istegao neki kurac pa se vraćaju u obranu sa četvoricom, naprijed Di Natale, Quagliarella i Pepe. Sve kazuje na >2,5 ali to obično završi obrnuto, mene vuče tip 1 2/10.

Juventus FC - Cagliari - katastrofa Stare Dame u Udinama, ne toliko rezultatska koliko igračka. Nisu odigrali ništa, praktički bez prave šanse 90 minuta. Ranieri: "L'Udinese ha vinto con merito"...Buffon: "E' solo una sconfitta". Najbolje ocjenjen Buffon sa 5,5. Inače su u Torinu zabavljeni Moggijem, Paparestom i oduzetim titulama. Tako je Buffon na svojoj internet stranici www.gianluigibuffon.com parića i ta dva naslova. Još piše da bi volio upoznati Obamu ("Eeee, više bi volio sresti Dinka Šakića nego svog pokojnog ćaću..."). Pad ekipe je očigledan, posebno se to vidi na Amauriju, teško će nastavit trku za Interom. Optimizma ipak ne fali, Ranieri:..."La Juve non molla...Stanchi? No, ora ripartiamo". Upadaju Chiellini i Del Piero. Treća pobjeda zaredom Cagliarija i eto ih blizu kupa uefa. Nisu odigrali briljantno, Acquafresca je opet zabio, na kraju utakmice panika ali su izdržali. Predsjednik Cellino je bio najsretniji, pogotovo što je na klupi Siene odbjegli sin, zet, šura, pašanac, burazer...Giampaolo. Dolaze motivirani, Allegri: "A Torino con tanto entusiasmo". Marchetti se vraća na branku, fali Lopez u obrani, prošle godine su čoknili bod. Teško će opet, tip 1 AH(-1/-1.5) 3,5/10 2.03.

 

FT Napoli 2 - 2 Udinese -2

FT Juventus 2 - 3 Cagliari -3,5

FT Atalanta 1 - 0 Catania -1

FT Chievo 1 - 1 Sampdoria 0

FT Genoa 1 - 0 Palermo +3.55

FT Inter Milan 1 - 1 Torino -1

FT Reggina 2 - 2 AS Roma -1

FT Siena 1 - 2 Lecce -1

FT Lazio 0 - 3 AC Milan +1.6

FT Bologna 1 - 3 Fiorentina -0.5

 

Uloženo 569 Vraćeno 503,586 88,5%

Posted Image

Edited by ivemali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukoliko neko Zweitu smtra vrijednom svog novca,ove bi mu informacije mogle biti od koristi.

 

Hansa Rostock /15./ - MSV Duisburg /10./

 

Hansa Rostock: Hahnel - Bülow, Diego Morais, Gledson, Oczipka - Svärd, Retov - Schindler, Fillinger - Lisztes - Dorn

 

MSV Duisburg: Starke - Korzynietz, Schlicke, Brzenska, Veigneau - Makiadi, Tararache, Grlić, Tiffert - M. Heller, Kouemaha

 

ne igraju:

 

Rathgeb, Orestes, Bartels, Lense

 

Serge Branco

 

najbolji igrač / strijelac

 

Hansa: MF Martin Retov (3,28) / Đorđije Ćetković (3 gola)

 

Duisburg: GK Marcel Herzog (3,06) / Makiadi (8 golova)

 

sudija: Weiner (4 utakmice, 18 žutih k.)

 

 

1860 München /11./ -SC Freiburg /3./

 

1860 München: Tschauner - Thorandt, Beda, Berhalter, Johnson - L. Bender, S. Bender - Aigner, Bierofka - Lauth, Rösler

 

SC Freiburg: Pouplin - Schwaab, Barth, Krmas, Butscher - Flum, J. Schuster - Bechmann, Abdessadki, Idrissou - Jäger

 

ne igraju:

 

di Salvo, Kučuković

 

-

 

najbolji igrač / strijelac

 

1860: GK Philipp Tschauner (2,91) / Benjamin Lauth (6 golova)

 

Freiburg: DF Heiko Butscher (3,10) / Idrissou (6 gol.)

 

sudija: Bandurski (3 utakmice, 11 žutih, 1 2x žuti=crveni k.)

 

SV Wehen /17./ - Alemannia Aachen /5./

 

SV Wehen Wiesbaden: Walke - Šimac, Kopilas, Glibo, Schönheim - Siegert, Schwarz, Panandetiguiri, Orahovac - Ziemer, König

 

Alemannia Aachen: T. Stuckmann - Polenz, Szukala, Vuković, Achenbach - Fiel - Seitz, Matth. Lehmann, Milchraum - Nemeth, Auer

 

ne igraju:

 

-

 

Stehle, Olajengbesi,

 

najbolji igrač / strijelac

 

Wehen: GK Alexander Walke (2,91) / Orahovac (6 golova)

 

Alemannia: GK Stuckmann (3,09) / Benjamin Auer (9 golova)

 

sudija: Fleischer (2 utakmice, 3 žuta 1 2x žuti=crveni k.)

 

 

FSV Frankfurt /18./ - Rot-Weiss Ahlen /9./

 

 

FSV Frankfurt: P. Klandt - Weißenfeldt, Klitzpera, Husterer, Noll - Barletta - Y. Mokhtari, Kreuz - Bencik, Bliznyuk

 

Rot-Weiss Ahlen: M. Lenz - Busch, di Gregorio, Döring, Pelzer - Wiemann, R. Maul - Großkreutz, Book, Reus - Toborg

 

ne igraju:

 

Spilacek, El Haj Ali

 

Gibson, Miletić

 

najbolji igrač / strijelac

 

FSV: GK Klandt (3,06) / Matias E. Cenci (4 gola, 2 sa penala)

 

RW Ahlen: Nils Ole Bok (2,94) / Lars Toborg (11 golova , 1 sa penala)

 

sudija: Grudzinski (4 utakmice, 18 žutih, 2 2xžuti=crveni k.)

 

SpVgg Greuther Fürth /4./ - FC Ingolstadt /12./

 

 

SpVgg Greuther Fürth: Loboué - Schröck, Mauersberger, Meichelbeck, Rahn - Voigt - Takyi, Burkhardt, Iličević - Reisinger, Allagui

 

FC Ingolstadt 04: M. Lutz - Keidel, Aygün, Wenczel, Reinhard - Karl - Buchner, Leitl, Jungwirth, Rama - Lokvenc

 

ne igraju:

 

Karaslavov, Biliskov, Nehrig

 

-

 

najbolji igrač / strijelac

 

Greuther: GK Loboue (2,83) / Allagui (11 golova)

 

Ingolstadt: GK Lutz (3,18) / Demir Ersin (7 golova)

 

sudija: Marco Fritz (4 utakmice, 18 žutih, 1 crveni karton)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...