Jump to content
Sign in to follow this  
gobanja

20.02.2009. - Petak

Recommended Posts

Evo, za svoj prvi post ovdje sam se odlučio za hokej i to cijelu švicarsku 2. ligu jer bi večeras favoriti trebali staviti stvari na svoje mjesto što se plaća sa lijepih ukupnih @3.34. Pa krenimo…

 

 

20:00 Chaux de Fond – Langenthal 1 @1.35 SuperSport

 

Ekipa koja je cijelu sezonu dokazivala da je najbolja i da su baš oni ti koji bi trebali sljedeće godine igrati prvu ligu malo je pala pred kraj sezone, no, kvaliteta je tu što su I dokazali u prve tri tekme. Vjerujem da su prošlu tekmu malo odigrali pod ručnom da bi večeras mogli još jednom igrati pred svojim navijačima. Zadnji put je Langenthal uspio dobiti na ovom gostovanju početkom 2004.godine pa sumnjam da će im to poći za rukom(pakom) večeras u punoj dvorani.

 

 

20:00 Lausanne – Thurgau 1 @1.30 SuperSport

 

Jedini tko može ugroziti Chauxa su igrači Lausannea koji su bili u najboljoj formi prije doigravanja, ali su nakon dvije tekme bili u zaostatku 0-2 nakon dva poraza u produžetcima. No, sad su već postavili stvari na svoje mjesto sa dvije uvjerljive pobjede uz gr 10-4. Vjerujem kako ni danas nebi smjeli imati problema jer nije ugodno ići sa zaostakom na gostovanje. Koliko su jači govore i sve 4 pobjede u prvenstvu te h2h od 16-6-6.

 

 

20:00 Visp – Olten 1 @1.50 SuperSport

 

Definitvno najuvjerljiviji h2h ima današnji domaćin koji iznosi 32-5-13, od čega ove sezone čak 7-2. Od tih 7 pobjeda u dvije su ostavili protivnike bez postignutog gola. U doigravanju igraju vrlo dobro, a tome u prilog i govori spuštanje koefa sa 1.60 na 1.50. Vjerujem kako i danas ide lagana pobjeda da se odmore za ključne dvoboje u polufinalu.

 

 

20:00 Ajoie – Sierre 1x @1.27 SuperSport

 

Ovdje imamo najizjednačeniji duel. Prve dvije tekme uvjerljivo (4-1 i 5-1) dobili igrači Ajoiea da bi onda sa dva poraza vratili stvari u egal. No, vjerujem da će danas opet doći u ukupno vodstvo jer h2h njihovoj strani od 20-8-14, od čega ove sezone 3 domaće pobjede sa hendikepom (uz dva poraza). No najvažniji razlog zašto igram ovaj par je igra gostiju izvan svog leda gdje imaju najlošiju gol razliku od svih ekipa u doigravanju.

Edited by gobanja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...