Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

01.03.2009. - Nedjelja

Recommended Posts

Chiii non lavoraaaa non fa l'amooore!

Questo mi ha dettooo ieri mia moglieee!...(http://www.youtube.com/watch?v=K3zT4egNVxQ)

 

Ponuda sa expekt.com:

Sat 09-02-28

18:00 S.S. Lazio - Bologna 1.70 3.25 5.75

20:30 Juventus FC - SSC Napoli 1.60 3.40 7.00

Sun 09-03-01

15:00 UC Sampdoria - AC Milan 3.40 3.25 2.15

15:00 US Palermo - Catania 1.85 3.10 5.00

15:00 Reggina - ACF Fiorentina 3.20 2.95 2.40

15:00 Udinese - US Lecce 1.70 3.25 5.75

15:00 AC Siena - Genoa CFC 2.75 2.95 2.75

15:00 Atalanta - Chievo Verona 1.85 3.10 5.00

15:00 Cagliari - Torino FC 1.95 3.00 4.60

20:30 FC Internazionale - AS Roma 1.85 3.10 5.00

 

"Probabili formazioni"

 

UC Sampdoria - AC Milan - velika 3 boda bez velike igre su domaći osvojili protiv Atalante. Po običaju Cassano i Pazzini su riješili stvar, do kraja bez problema kontrolirali utakmicu. Mazzarri: "Bene solo il risultato". Protiv Metalista bez nekoliko igrača, bitni su Milan i Inter u Kupu a ne evropa. Chirac, Blair i Schroeder, sve šonjo i peder. Nisu igrali toliko loše, obrana je kiksala. N-ta loša utakmica Milana kući. Protiv Cagliarija oslabljeni, samo sa Inzaghijem naprijed, na kraju je i on zamijenjen Ambrosinijem. Spasili su ih suci, izviždani Seedorf i Abiati na golu. Ancelotti: "E' un momento "no", passera...". Oće moj kurac, 2-2 u srijedu sa nekim osrednjim njemcima, dobro su i prošli. Sezona je propala, ostaje još borba za to 3. mjesto. Svi su u 4-5 bodova, Fiorentina je jaka i sada koncentrirana na prvenstvo, Genova isto, Roma će napravit niz čim ispadne od Chelsea-a. Od Kake izgleda još ništa, Ronaldinho se vraća. Milan ovdje bolji, ali kako sada igraju...Sampdorija odlična u Milanu na jesen, Cassano, Palombo i ekipa bi trebali biti rastrčaniji nego inače, tip 1 AH(0/+0.5) 2,5/10 1.98.

US Palermo - Catania - nema nule za Palermo kući. Jurnili su na Juventus od početka, stvorili masu šansi, ništa nisu konkretizirali. Gosti ih kaznili iz kontri i odnijeli bodove. Ballardini: "Manchiamo di esperienza". Veliko je iščekivanje ovoga sicilijanskog derbija, Liverani: "E' la partita dell'anno, non posso temere la squadra etnea" ("Moja majka rođena je u Zagrebu, cijeli život žestoko druka za Dinamo. Tu je ljubav prenijela i na sina i na unuke", otkriva Blažičko u obraćanju Dinamovom predsjedniku povodom Mamićevog psovanja mame Blažičko). Konačno je Catanija nekoga i dobila, bolji od Reggine i pobjegli družini na dnu. Strijelci Capuano i Potenza, zimska pojačanja. Oni isto najavljuju pobjedu, oboje kompletni, Palermo ovo dobija, tip 1 2,5/10.

Reggina - ACF Fiorentina - apsolutno ništa nije Reggina odigrala kod Catanije, bez prave šanse na utakmici. Sa onakvom igrom opstanak je znanstvena fantastika ali ima optimista: Krajcik: "Vincere a tutti i costi"... Costa: "Crediamo ancora nella salvezza". Brienza nije spreman. Loše je odigrala Fiorentina protiv Chieva ali su uknjižili bodove. Prvo poluvrijeme nikakvi, drugo uz neke izmjene bolji, na kraju jedva pobjeda u sudačkoj nadoknadi (opet). Prandelli: "E' un periodo che non siamo brillanti, facciamo fatica a sviluppare gioco e velocita" ("Dajte da Vas čujemo, gospodine Barišiću, odobravate li, prešutno, i ovaj čin izvršnog dopredsjednika kluba kojem ste na čelu?"). Protiv Ajaxa se opet ispromašivali, bolje da su ispali sad nego u 4. mjesec. Prandelli: "C'e molta amarezza". Bonazzoli umjesto Gilardina, o taktici ovisi hoće li zaigrat Semioli ili Jovetić. Reggina ovo ne može dobit, zadnje 3 nerješeno, 3-0 u Firenci, tip 2 AH(0/-0.5) 3/10 2.03.

Udinese - US Lecce - izgubio je Udinese u Torinu u jednoj lošoj utakmici. Previše povučeni i pasivni, domaći su više željeli pobjedu. Marino: "E' sempre un problema di testa" ("Ovim putem se ispričavam mami Blažičko, koja zaista ništa nije kriva, međutim on je jedan bijednik."). Protiv Lecha loše ušli u utakmicu, kako su gosti padali fizički oni su preuzimali igru i okrenili rezultat. Tako su malo ublažili loš tjedan talijanima. Asamoah je odigrao odličnu utakmicu. Marino: "Qualificazione meritata". Izviždan je dobro Lecce od svojih navijača, od 9. mjeseca su bez pobjede kući. Loše su igrali a nisu imali ni sreće, 3 stative su fasovali. Beretta: "Brutta prestazione". Znaju ovdje dobit, nema nule, Udinese je bolji, tip 1 AH(-0.5/-1) 2,5/10 1.94.

AC Siena - Genoa CFC - poraz u Rimu, ništa novo kod Siene, tehnički solidna i uigrana ekipa ali nemoćna u napadu. Giampaolo: "Ci e mancata freddezza". Bez puno muke je Genova donijela bodove iz Campanije. Ključno je bilo Gasperinijevo ubacivanje Scullija i Jankovića u napad. Gasperini: "Tre punti fondamentali" ("Prije jedne europske utakmice 150 ljudi čekalo ga je na aerodromu jer je on noć prije tražio dno čaše."). Vraćaju se Biava i Jurić, imaju i viška igrača. Šta sad ovod odigrat, miriše mi na nulu, tip X 1/10.

Atalanta - Chievo Verona - ravnopravna po igri je Atalanta bila kod Sampdorije. Mogli su i povest, nažalost primili su gol prvi. Zadnjih pola sata slaba reakcija, ni izmjene nisu pomogle, ostalo je 1-0. Del Neri: "Ingenui sul loro gol". Fali Doni, veliki gubitak, uskače Valdes, Floccari špica. Trebao je uzet Chievo bar bod u Firenci. Agresivno su igrali, imali pritisak, vodili i mogli povest 2-0, na kraju ostali bez igrača i izgubili u produžetku. Ima tu svoje prste i sudac. Di Carlo: "Siamo arrabbiati, ma non ho nulla da rimproverare ai ragazzi. Ho visto personalita, ora concentriamoci sull'Atalanta" ("On je to perfidno radio cijelu utakmicu i vodio Hajduk prema pobjedi."). Gosti nekad ovdje bili bolji, zadnje 3 dobila Atalanta, imali su ih i u Veroni, tip 1 2,5/10.

Cagliari - Torino FC - velika šteta za Cagliari što u Milanu nisu iskoristili nemoć domaćih. Dobro su se branili, igrali bolje i imali više šansi. Ispromašivali se, Abiati je skidao čuda, suci su ih oštetili u nekoliko situacija. Allegri: "Dovevamo sfruttare occasioni". Fini kartoniran, uskače Lazzari. Bježi Torina sa dna, tri boda protiv Udinesea je više plod volje nego dobre igre, ipak je pobjeda zaslužena. Novellino: "Vittoria meritata".... Corini: "Inizia un nuovo campionato". Sastav isti jedino Bianchi ima prednost nad Ventolom. Prošle godine Cagliari dobio 3-0, najčešće nerješeno, to je cilj gostiju, tip 2 AH(0/+0.5) 2/10 2.14.

FC Internazionale - AS Roma - večernja. S obzirom na okolnosti Inter je odigrao neočekivano dobro u Bologni i održao prednost. Mourinho: "Siamo pronti per il Manchester". Sa Ingležima 0-0, bolje nego 2-4. Dobro su se potrošili, Stanković je na kraju jedva stajao na nogama. Ni Mourinho nije zadovoljan suđenjem ("Kao što možete vidjeti iz dokumenta koje sam vam priložio sudac Ivan Bebek pokajao se za loše suđenje, a i povjerenik za suđenje Djedović te Mateo Beusan njegovo su suđenje okarakterizirali katastrofalnim."). Cambiasso: "Niente paura....E ancora tutto aperto". Jako oslabljena Roma je dobila Sienu, slaba predstava, Taddei jednim bljeskom riješio utakmicu. Mexes: "Non era facile battere il Siena". U Londri nisu bili toliko loši, Spalletti: "Nella ripresa meglio noi, sara tutta un'altra partita". Rekuperat će nekoliko igrača za ovu utakmicu. Dvije izmjene i kod domaćih, zasičenje u obe ekipe, najbolje preskočit, tip X 1/10.

Subotari:

S.S. Lazio - Bologna - prekinut je loš niz za Lazio kod Lecce-a. Zarate je imao svoj dan, da nije sebičan moglo je biti još golova. Foggia je dobro odigrao, igra i dalje, Rocchi na klupi. Pola sata se Bologna samo branila protiv Intera, onda je ušao već pomalo otpisani Marazzina i počela je nova utakmica. Imali su šansi, 1-1 na 10 minuta prije kraja ali nisu izdržali. Mihajlović: "Abbiamo fatto il massimo" ("Sada su se iz Splita dokopali neke snimke koja kao pokazuje da je sudac Bebek dobro sudio. Da, na njoj se vidi da je Calello igrao rukom, iako ne odbacujem mogućnost da su je oni dolje namjestili u photoshopu"). Vrlo gadno za prognozu jer ima puno bivših igrača, možda minimalna pobjeda Lazija, tip 1 1/10.

Juventus FC - SSC Napoli - Dosta spretno je Juve donio bodove sa Sicilije. Na teškim mukama su bili, Legrottaglie i Grygera plivali u obrani, izvukli ih genijalni Buffon i Sissoko. I oni su bili u Londri kao Roma, isto izgubili 1-0. Ostavili bolji dojam ali se osjeti ograničenost ekipe. Ranieri: "Nulla e perso". Bit će nekoliko osvježenja, Camoranesi pokupio novu ozljedu. Slobodni pad Napolija je nastavljen. Kući sa Genovom izviždani, ništa nisu odigrali i debela kriza je u điru. Reja: "Squadra irriconoscibile". Nakon utakmice navijači su blokirali izlaz sa stadiona. Razišli su se tek kad su čuli da nema ništa od raspusta kućama i da se ide u Castelvolturno u karantenu. To su najgore primili južnoamerikanci, ništa od jebačine i noćarenja po diskotekama (Chiii non lavoraaaa...). Preko tjedna sastančenja i treninzi, svaki dan 5 sati slobodno a navečer nazad u kasarnu, vojni režim. Dolazi do nekih promjena sa ciljem da se spusti balun na zemlju i počne igrat. Datolo ide lijevo, Pazienza na mjesto Gargana, Hamsik lijevo, Blasi u sredinu, Russotto će praviti društvo Lavezziju naprijed. Može Napoli iznenadit, tip 2 AH(+0.5/+1) 2/10 2.03.

Posted Image

 

FT Lazio 2 - 0 Bologna +0.7

FT Juventus 1 - 0 Napoli -1

FT Atalanta 0 - 2 Chievo -2.5

FT Cagliari 0 - 0 Torino +1.14

FT Palermo 0 - 4 Catania -2.5

FT Reggina 1 - 1 Fiorentina -1.5

FT Sampdoria 2 - 1 AC Milan +2.45

FT Siena 0 - 0 Genoa +1.95

FT Udinese 2 - 0 Lecce +2.35

FT Inter Milan 3 - 3 AS Roma +2.1

 

Uloženo 659 Vraćeno 600,846 91,2%

Posted Image

Edited by ivemali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...