Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

02.03.2009. - Ponedjeljak

Recommended Posts

23:00 Radwanska Agnieszka : Li Na TIP 1 @ 1,60 ŽDERIĆ 7/10

 

 

V mehiškem mestu Monterrey poteka 220.000$ WTA turnir.Odločil sem se za zmago Poljakinje A.Radwanske proti Kitajki Li Na.

Agnieszka Radwanska je trenutno na 10.mestu na WTA lestvici.Na tem turnirju je prva nosilka zato mora potrditi tudi z zmago proti vse močnejši Li Na. Agnieszka Radwanska letos ne igra briljantno kot lani k je 3 krat osvojila WTA turnirje(Istanbul, Pattaya City in Eastbourne).V letošnji sezoni je v Melbournu na 1.Grand slamu slabo začela saj je izpadla že v 1.krogu(poraz proti Bondarenku K. z 1:2).V Sydneyu in v Parizu je izpadla v 1/4 finalu.V Sydneyu je izgubila od Elene Dementieve,v Parizu pa od zmagovalke turnirja Amelie Mauresmo.Nekaj tekmic je premagala in sicer Kleybanovo(2:1), Bammer in Hantuchovo po 2:0.Prav na zadnji tekmi v Dubaju je v 1.krogu izgubila proti sestri Urszuli z 0:2.

Li Na ni nič slabša od Agnieszke Radwanske čeprav je letos začela dosti kasneje.Prvi letošnji turnir je igrala v Parizu kjer je v 1.krogu premagala Agnes Szavay,v 2.krogu pa izgubila od Srbkinje Jelene Janković.V Dubaju je izgubila že v 1.krogu ko je premagala Rusinja Elena Vesnina z 2:1.Zdaj je Li Na trenutno na 50.mestu zato bo imela težko delo proti Agnieszki Radwanski.

Obe tekmici še nikoli nista igrali.Zmagovalka tega dvoboja bo v 2.krogu igrala proti zmagovali Cetkovska : Groth.

 

Stavim na zmago Agnieszke Radwanske tudi zato,ker bo v petek praznovala 20.rojstni dan in bi bilo vsekakor lepo darilo,če bi bila zmagovalka tega turnirja!!

 

Lp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...