Jump to content
Sign in to follow this  
Dwiz

Pravila natjecanja - Unibet challenge

Recommended Posts

Pravila natjecanja - Unibet challenge

 

1. Sudjelovati mogu svi registrirani članovi Bet-Club foruma (u daljnjem tekstu: Forum) isključivo sa jednim korisničkim računom.

 

2. Natjecatelji se natječu protiv Unibetovog tipstera Ivana Katalinića koji prognozira ishode utakmica po vlastitom izboru. Cilj natjecanja je pogoditi veći broj broj utakmica od Katalinića, ali i od ostalih natjecatelja koji sudjeluju u natjecanju.

 

3. Za svaki pogođeni par natjecatelj dobiva 1 bod, a ukoliko je par promašen bodovi se ne dobivaju i ne gube. Katalinić se boduje po istom principu.

 

4. Natjecatelj svoje prognoze mora poslati najkasnije 5 minuta prije početka prvog susreta, a ukoliko prekrši ovo pravilo ostali parovi iz tog kola više ne vrijede i neće se uzeti u obzir. Jednom postavljene parove više nije dozvoljeno prepravljati.

 

5. Parovi i Katalinićeve prognoze će biti postavljene kao tema kada nam Katalinić dostavi svoje prognoze, a nakon toga natjecatelji unutar te teme odgovorom (reply) šalju svoje prognoze za te parove. Dozvoljeni tipovi prognoze su 1, X i 2, odnosno pobjeda domaćina, neriješeno i pobjeda gosta.

 

6. Ukoliko je samo jedan natjecatelj uspješniji od Katalinića onda on dobiva nagradu od 100 EUR, a ukoliko ih je više, onda se dijeli fond od 300 EUR. Fond se dijeli na maksimalno prvih pet mjesta na tablici. Raspodjela nagrada je sljedeća:

 

Ukoliko su 2 dobitnika:

1. mjesto - 180 €

2. mjesto - 90 €

 

Ukoliko su 3 dobitnika:

1. mjesto - 150 €

2. mjesto - 70 €

3. mjesto - 50 €

 

Ukoliko su 4 dobitnika:

1. mjesto - 140 €

2. mjesto - 60 €

3. mjesto - 40 €

4. mjesto - 30 €

 

Ukoliko je 5 dobitnika:

1. mjesto - 120 €

2. mjesto - 60 €

3. mjesto - 40 €

4. mjesto - 30 €

5. mjesto - 20 €

 

Nagrade će biti isplaćene na Unibet račune nagrađenih natjecatelja. Natjecatelj može primiti nagradu samo jednom u dva mjeseca.

Nagrade će osvajati samo AKTIVNI članovi. AKTIVNI član je svaki natjecatelj koji na kraju mjeseca uveća početni mjesečni broj postova za minimalno 30 po svakom natjecanju u kojem sudjeluje.

Na početku mjesečnog natjecanja snimit će se broj postova koje ima natjecatelj i taj će broj biti upisan u tablicu pored natjecatelja. Isto će se učiniti i na kraju mjeseca.

Kada natjecatelj sudjeluje na jednom natjecanju tada mora uvećati početni broj postova na kraju mjeseca za minimalno 30 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio.

Kada natjecatelj sudjeluje na dva natjecanja tada mora uvećati početni broj svojih postova za minimalno 60 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio.

Kada natjecatelj sudjeluje na tri natjecanja tada mora uvećati početni broj svojih postova za 90 postova i time natjecatelj stječe pravo na nagradu ukoliko je istu osvojio.

U slučaju da natjecatelj koji je osvojio nagradu nije uvećao početni broj postova prema gore navedenom, neće dobiti nagradu, već će nagrada biti dodijeljena sljedećem natjecatelju koji udovoljava gore navedenim uvjetima.

 

7. U slučaju istog broja bodova, pobjednik je onaj natjecatelj koji je više puta pogodio sve tipove (4 para) u jednom kolu ili više puta prvi poslao svoje prognoze ukoliko je prva stavka izjednačena ili ukoliko su prva dva uvjeta ovog članka izjednačena, ima više pogođenih tipova po kolu sa 3, 2 i 1 pogotkom.

 

8. Sve sporove u vezi parova postavljenih na natjecanje rješava moderator. Ukoliko natjecatelj nije zadovoljan odlukom moderatora može izraziti prigovor administratoru i njegova je odluka izvršna.

 

9. Svako nepridržavanje pravila bit će kažnjeno zabranom natjecanja do kraja tekućeg mjeseca ili trajno na ovom Forumu.

 

10. Glavni moderator foruma za vođenje i uređivanje natjecanja Unibet challenge dobiva mjesečnu naknadu od ukupne nagrade spozora u iznosu od 10%.

Edited by Dwiz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Došlo je do promjene u pravilima, tako da članak 7 sada glasi:

 

U slučaju istog broja bodova, pobjednik je onaj natjecatelj koji je više puta pogodio sve tipove (4 para) u jednom kolu ili više puta prvi poslao svoje prognoze ukoliko je prva stavka izjednačena ili ukoliko su prva dva uvjeta ovog članka izjednačena, ima više pogođenih tipova po kolu sa 3, 2 i 1 pogotkom.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...