Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

07.04.2009. - Utorak

Recommended Posts

20,45 Viljareal - Arsenal TIP under 2.5 @1.55 Atlantik

Pre tri godine ove dve ekipe su se sastajele u zavrsnici Lige sampiona i Arsenal je prosao dalje zahvaljujuci pobedi od 1-0 na svom terenu dok je revans bio 0-0.

Domacin ima dobru tradiciju na svom terenu i cini mi se da nikada nije izgubio od Engleskih timova.Dosta su dobro igrali u Evropi za jedan tako mali klub i čak su bili blizu plasmana u finale Lige Šampiona 2006. kada ih je upravo Arsenal zaustavio u polufinalu. Sigurno ce pokušati da se osveti za taj poraz. Ekipa Manuel Pellegrini-ja nije uspela da ustali formu ove sezone ali su ipak uspeli da stignu do četvrtfinala najjačeg evropskog takmičenja pošto su savladali Panathinaikos u prošloj rundi. Ekipa nije u sjajnoj formi i izgubili su dve od poslednje tri utakmice ali i dalje imaju sjajan niz na domaćem terenu pošto na El Madrigal-u još nisu izgubili u Ligi Šampiona. Ne sumnjamo da će domaća ekipa napasti od samog početka u pokušaju da naprave značajnu zalihu pred revanš, ali su njihove šanse za prolaz znatno umanjene jer se Santi Cazorla povredio protiv Almerije i propustiće ostatak sezone.

 

Posle ocajnog pocetka sezone ,Arsenal je dostigao zeljenu forrmu i sada zauzima 4 poziciju u domacem prvenstvu.Andrei Arshavin nema pravo nastupa na ovoj utakmici, ali to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem jer Wenger ima dovoljno rešenja u napadu. Van Persie, Eduardo i Diaby će verovatno propustiti utakmicu, dok bi Nasri mogao da se oporavi i zaigra na ovoj utakmici. Gosti će sigurno igrati ofanzivno i pokušati da postignu gol u gostima koji bi mogao puno da im znači u revanšu.

 

I pored toga sto su obe ekipe veoma ofanzivne ,ja ocekujem opreznu igru sa obe strane i malo ,ili cak nimalo pogodaka!

Share this post


Link to post
Share on other sites

19,00 Carl Zeiss Jena - Eintracht Braunschweig tip UNDER 2.5 @1.65 EXPEKT

 

Sastaju se dva tima koja se bora za goli zivot i opstanak u 3 ligi.Domacin je mnogo poznatija ekipa ali se nalazi u goroj poziciji od gostiju koji su koliko -toliko u malo bezbedniju zonu.Novi trener, Marc Fascher, uveo je novi stil igre u ovaj klub. Da je smena trenera donela nešto novo pokazala je partija u Drezdenu. Jena je odigrala izuzetno dobru utakmicu, ali kvalitet je presudio, pa je domaća ekipa na kraju ipak slavila sa 2:0. Fascher je zadovoljan igrom i bolje partije, a uz to i pobede, očekuje u predstojećim kolima. Takođe, veliko poverenje ima u svoju ekipu. Po njegovim rečima ekipa poseduje veliki potencijal i pre svega pravo igračko iskustvo. To će mnogo koristiti u nastavku prvenstva i očekuje se da njegova ekipa obezbedi što pre opstanak u ligi. Prošle godine klub je igrao u nemačkoj Cvajti, ispao je i sada nakon samo godinu dana može da ispadne u Regionalnu ligu.

 

Gosti su pobegli 8 bodova od zone ispadanja i ukoliko nastave sa dobrim partijama na domaćem terenu opstanak ne bi smeo biti ugrožen. Na gostovanja se putuje sa ciljem da se ostvari makar jedan bod, dok bi ekipa bila prezadovoljna celim plenom. Ipak, suludo je pričati o tako nečemu na ovako teškim gostovanjima. Trener, Torsten Lieberknecht, ističe da u Jenu putuju sa velikim respektom prema domaćoj ekipi. Siguran je da Jena poseduje dovoljan kvalitet da do kraja prvenstva obezbedi opstanak. Po njegovim rečima trenutno imaju izuzetno iskusnog i pametnog vođu sa klupe, Fashera, koji je za ovo kratko vreme već dosta popravio igru ove ekipe.

 

Posto su obe ekipe dosta neefikasne ,posebno se to odnosi na domacina ,smatram da ovde pored ev.pobede domacina dolazi u obzir UNDER 2.5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Vels 1. liga7.04.2009 20:30 

Carmarthen vs Llanelli

  TIP: 2

 KVOTA: 1.85 mozzart

 ulog: 10/10

 

 Susret izmedju 4. plasiranog Carmarthena i 2. Lianellia. , samo dva mesta ih deli, ali cak 18 bodova. Carmarthen ima 55, Lianelli 73 boda i utakmicu manje. 

  Carmarthen je kod kuce igrao 10-2-3 uz gol razliku 26:13 , u zadnje 6 utakmice

ostvrarili su 2 pobede i 4 poraza uz gol razliku 3:13 , ovako katastrofalnoj gol razlici je doprineo njihov debakl pre 2 kola kada su izgubili od TNS-a sa cak 8:0, a inace Tns se nalazi na 3. mestu - 1 mesto ispred njih koje vodi u kvlifikacije za 

Kup Uefa i Tns ima 7 bodova vise, tako da Carmarthenu bodovi nisu uopste potrebni, jer da dostignu Tns je ravno cudu.

 

Ali za razliku od njih proslogodisnji sampioni ekipa Lianelli zeli da taj uspeh ponovi i ove godine . Kao sto smo rekli nalaze se na 2. mestu i za prvim Rhylom zaostaju 5 bodova, ali imaju i utakmicu manje , 3. Tns beze cak 11 bodova . U gostima su igrali 11-2-2 uz gol razliku 42:18 , a u zadne 6 utakmice ostvarili su 

svih 6 pobeda uz gol razliku 17:1 .  

U medjusobnim susretima na terenu Carmarthen igrali su ovako: 

26/12-07 Премијер Лига Carmarthen Town vs. Llanelli AFC 1:2  

06/04-07 Премијер Лига Carmarthen Town vs. Llanelli AFC 0:2  

20/01-06 Премијер Лига Carmarthen Town vs. Llanelli AFC 0:1  

28/03-05 Премијер Лига Carmarthen Town vs. Llanelli AFC 5:1

 

Sve ovo dovoljno govori o jos jednoj pobedi ekipe Lianellia 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...