Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

08.04.2009. - Srijeda

Recommended Posts

20,45 Liverpool - Chelsea tip UNDER 2.5 @ 1.50 expekt

 

Trener Rafa Benitez ima veoma uigran tim i ima dosta igraca koji mogu da udju u igru i da promene ceo tok meca u svoju korist. U ovom susretu, iako su obe ekipe odlicne mislim da je Liverpool bolja ekipa i da uz odlicne domace navijace biti veoma blizu pobede ali ne verujem da ce to biti ubedljiva pobeda kao sto je bila protiv Real Madrida.Sada je Liverpul ponovo u trci za tiulu u Premijer Ligi, dok niko ne sme da ih otpiše iz borbe za tiutulu u Ligi Šampiona, posebno posle odličnih igara u poslednje vereme. Iako su značajno efikasniji u poslednje vreme, odbrana i dalje funkcioniše na sjajnom nivou, a samo jedan primljen gol u poslednjih pet utakmica je pravi dokaz. Rafa Benitez će sigurno tražiti od svojih igrača da igraju oprezno i da probaju da sačuvaju svoju mrežu. Steven gerrard će biti u sastavu pošto se oporavio od povrede, ali Mascherano je suspendovan, tako da će Lucas najverovatnije igrati uz Xabi Alonso-a. Očekuje se da će se Aurelio i Riera vratiti u startnu postavu, umesto Insua-e i Dossena-e. Fernando Torres će biti usamljen u napadu, dok će Gerrard pomogati iz drugog plana.

 

Chelsea je doziveo preporod u poslednje vreme.Dobili su čak osam od deset utakmica pod vođstvom holandskog stručnjaka i to govori o njegovim kvalitetima. Igrači sada igraju sa mnogo više samopouzdanja i to se vidi na svakoj utakmici. Michael Essien se oporavio od povrede i sigurno je da njegov povratak puno znači ekipi. Drogba i Anelka su funkcionisali sjajno u tandemu ali je bar jedan od ove dvojice bio povređen u poslednjih nekoliko nedelja i to je predstavljalo mali problem. Anelka se oporavio od povrede ali će Drogba najverovatnije propustiti ovaj meč pošto se povredio na treningu. Napad Čelsija će u tom slučaju biti oslabljen, ali odbrana ostaje vrlo dobra. Oni su primili samo jedan gol na poslednje tri utakmice i pokušaće da nastave dobar niz u ovom meču. Bane Ivanović je menjao povređenog Bosingwa-u u prošloj utakmici, tako da će mladi Srbin verovatno zadržati mesto u startnoj postavi, mada je moguće da Belletti zaigra na desnom boku.

 

Chelsea ce traziti svoju priliku u mecu kod kuce ali sigurno da nece olako prepustiti Liverpoolu pobedu.Ocekujem minimalnu pobedu Livepula ili remi sa malo pogodaka

Share this post


Link to post
Share on other sites

16,00 Vaslui - Otelul tip 1 @1.55 @Atlantik

 

Domacin je izvrsno startao u drugom delu sve do zadnjeg kola kada je pretrpeo katastrofu kod FC Kluj sa 3-0.taj poraz ih je malo spustio na zemlju tako da ce narednim mecevima pristupiti opreznije.Velike šanse za plasman u Evropu postoje, što su naravno i planovi ovog kluba. U zimskom prelaznom roku, potrošen je veliki novac kakav se ne troši na ovim prostorima u samo jednom prelaznom roku. Tu je klub svima dao doznanja da žele Evropu i da su spremni na sve kako bi do nje i došli. Izvukli su pouke iz utakmice sa Klužom, pa prvi trener ove ekipe veruje da njegovi momci mogu pokazati bolju partiju već na današnjem meču. Ubeđen je u to da ima kvalitetnu ekipu koja bi samo uz dobar pristup meču mogla vrlo lako do pobede.

 

Gosti su pretrpeli 3 poraza za redom i ponovo su u zoni za ispadanje.Igraju jako loše, doživeli su dva poraza na svom terenu i veliki debakl na gostovanju u Bukureštu, gde su od domaćeg Rapida izgubili sa 4:0. I dalje su ispred zone ispadanja za čak 9 bodova. Mislim da mirne glave mogu da igraju, ali gotovo je nemoguće da uz ovako lošu igru može doći pozitivan rezultat. Svesni su rezultatske krize. Pokušavaju na sve moguće načine popraviti igru kako bi došli do bodova potrebnih za opstanak. Teško je očekivati da se mogu vaditi na gostovanjima, pogotovo tako nešto ne mogu očekivati na izuzetno vrućem terenu gde ih dočekuje domaći Vaslui. Svoje probleme moraće vaditi kod kuće, dok na gostovanjima trenutno ne postoje šanse za pozitivan rezultat.

 

Razlika u kvalitetu je evidentna, a to bi domaća ekipa morala iskoristiti i pobediti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Barcelona-Bayern over 2,5 goals 1,55

 

Prvi susret cetvrtfinala Lige prvaka u kojem Barca docekuje Bavarce. Barcelona ove godine kao i prethodnih pokazuje iznimnu napadacku kvalitetu i leprsav nogomet. Izrazito napadacki nogomet sa tri napadaca i ofenzivnim veznjacima mora platiti danak u defenzivnom dijelu pa tako Barca dosta cesto i prima pogotke. Igra Bayerna ove sezona oscilira, a u zadnjem kolu ih je Wolfsburg nabio u gradu Wolkswagena 5:1 uz 2 pogotka Džeke. Barcelona ovaj susret docekuje u punom sastavu bez vaznih izostanaka te je za ocekivati da ce odmah nasrnuti na Bayern. U takvoj otvorenoj igri Bayern se mora prilagoditi Barci ili ce dobiti pola tuceta golova. Dakle najbolja obrana Bayerna danas protiv Barce mora biti napad u kojemu igraju briljantni Ribery-scar face te Toni i Podolski. Bayernu u obran nedostaje godinama glavni igrac Lucio i Daniel van Buyten, a nece biti ni Klosea.

 

 

Najvjerojatniji sastavi:

 

Barcelona: Valdes, Puyol, Marquez, Pique, Daniel Alves, Xavi, Yaya Toure, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry.

Bayern:Rensing, Lahm, Oddo, Breno, Demichelis, Schweinsteiger, Ze Roberto, van Bommel, Ribery, Toni, Podolski.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...