Jump to content
Sign in to follow this  
micha

14.04.2009. - Utorak

Recommended Posts

14.04.09 20:45 - Liga Šampiona

Chelsea FC - Liverpool FC (under/over 2.5)

 tip: 2

 kvota: 1.85 bet-at-home

 

 

 U prvoj utakmici Čelzi je napravio dobar rezultat pobedivši sa 3:1 , tada je bilo over 2,5, a po meni biće i večeras . Liverpul mora da krene silovito kako bi dostigao prednost Čelzija iz prve utakmice, ali tu se onda kontre Čelzija - Drogba i prekidi - Bane Ivanović .Mada mislim da neće igrati zatvoreno. Menadžer Čelzija Gus Hidink , koji je može se reći preporodio igru Čelzija od kako je došao izjavio je za večerašnju utakmicu:

 "Ne verujem da je pred nama utakmica u kojoj se ništa neće dogoditi u prvih sat vremena, a da će tek onda timovi preuzeti neki rizik. Jednostavno, to im nije u duši. Ne mogu da zamislim da dva tima sa takvim mogućnostima ne igraju napadački Igramo kod kuće i naravno da moramo da idemo na pobedu"

 Ja mislim da sve ovo nije čista fraza i da će se večeras igrati otvoreno. U ekipi Čelzija neće igrati Terry, koji je suspendovan zbog kartona. Inače u zadnjem kolu Čelzi je pobedio Bolto sa 4:3 ., vodili su 4:0 da bi godti za 8. minuta dali 3 .

 

  Sa Druge strane Liverpul je pobedio Blekburn sa 4:0 - i jedni i drugi su golgeterski raspoloženi. Menadžer Liverpula Rafa Benites najverovatnije će moći da računa na kapitena Džerarda : „Velika je razlika da li igramo sa ili bez njega. On je naš ključni igrač i sve može da se promeni ukoliko on odigra dobro“. i dodaje:„Ovo je fudbal, nikada se ne zna šta će se dogoditi. Mi nemamo šta da izgubimo. Čelsi će biti pod pritiskom jer moraju da dobiju, ali, s druge strane, imaju i iskusne igrače koji su već bili u sličnim situacijama“.

 

U dosadašnjim susretima rivala na Stamford Bridžu Čelsi je slavio 42 puta, Liverpul 17, a u 16 navrata bilo je nerešeno.

 

 4:4  :whaat:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

20,45 Bayern vs Barcelona tip OBA DAJU GOL @1.65 Hrvatska lutrija

 

Duel ekipa koji ne odlucuje puno posto je sve reseno u barseloni ,visokom pobedom Barse.smatram sa ce se domacin potruditi da se casno oprosti od LP a za goste se zna ,oni ne daju gol samo kad se utakmica ne odigra.Barca je odlicna ekipa sto su i pokazali i dokazali rezultatima koje postizu. Osim toga pokazali su kolika je razlika izmedju Primere i Bundeslige. O igracima ove ekipe i njihovim rezultatima ne treba puno govoriti, jer iz dana u dan nas sve vise zadivljuju. U Primeri igraju odlicno i bez puno muke pobedjuju timove jedne za drugim, spustili su nogu sa gasa i umesto uobicajenih 5:0,6:1 i tako sada pobedjuju sa 2:0,1:0 i tako. Messi, Eto'o i Henry tresu mreze dok im ostali igraci samo pomazu u tome, a ono malo posla sto ima Valdez resava sa lakocom. Mislim da iako igraju rastereceno imaju velike sanse da pobede.Poraz od čak 5:1 od Volfsburga je bio veliki udarac u Bundesligi, dok ih je ubedljiv poraz na Camp Nou ostavio praktično bez šansi da se plasiraju u polufinale Lige Šampiona. Bajern će dočekati Barsu na svojoj Alianz Areni ali imaće problema i da ostvare pobedu a kamoli da nadoknade četiri gola razlike. Bavarci sigurno imaju dovoljno dobar napad da ugroze Katalonce, što su i pokazali ubedljivom pobedom nad Ajntrahtom, a Toni, Ribery, Podolski i Schweinsteiger će sigurno praviti dosta problema gostujućoj odbrani. Međutim, odbrambeni deo tima igra vrlo loše i ne vidimo kako će uspeti da zaustave goste na ovom meču.

 

Barsa uvek igra napadački, čak i kada imaju nekoliko golova prednosti, i to ih lini tako posebnim. Oni nisu bili tako ubedljivi u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Huelve, ali ni tako dobra ekipa ne može igrati sjajno baš u svakoj utakmici. Guardiola je iskoristio pomenutu utakmicu da odmori neke od standardnih prvotimaca, tako da se sada Xavi, Pique, Toure, Eto'o i Puyol vraćaju u startnu postavu. Sigurni smo da će Barsa napasti Bajern na Alianz Areni i pokušati da ostvari još jednu pobedu. Katalonci ne bi trebalo da imaju puno problema protiv vrlo loše odbrane domaćina, tako da bi ponovo mogli da vidimo dosta golova.

 

Mislim da ce i ovoga puta biti dosta golova ,pa se nadam da ce obe ekipe postic bar po jedan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21,00 Ham-Kam ( -1) - Alta tip Hendikep 1 @1.65 expekt

 

Domacin zeli da se expresno vrati u 1 ligu.medjutim prosle nedelje u prvom kolu protiv Kongsvinger-a su na strani vodili sa 2-0 i izgubili sa 3-2.Trener Erlandsen kaze da igra u gostima mora da se popravi,jer u suprotnom veliki cilj nece biti ostvaren.U mec protiv Alta-e ulaze kao veliki favoriti,i ovaj mec ce biti pravi test za mogucnosti ekipe.Najavljen je sledeci sastav:Rønningen, Malmström, Pasoja, Bjørnevik, Kristoffersen, Jalland, Bjerke, Karekezi, Øren, Güven, Ringberg.

 

Ekipa gostiju je prole sezone bila poznata po tome sto je na njeim utakmicama bilo puno golova.Igraju hrabro i napadacki,ali ocigledno nemaju kvaliteta da se bore protiv jacih drugoligaskih klubova.Prosle godine su napravili lep uspeh i uspeli da sacuvaju drugoligaski status.Istina da su bili prvi iznad crte,ali i to mnogo znaci ovom malom klubu.Pokusace da isti uspeh ponove i ove godine,ali im strucnjaci ne predvidjaju dobru sezonu.Alta je po bookmaker-ima jedan od najvecih kandidata za ispadanje.Sezonu su zapoceli porazom protiv novajlija u drugoj ligi Stavanger-a.Igrali su na domacem terenu - u svojoj Finnmarks hallen,i izgubil sa 1:3.Cini se da ce i u ovoj sezoni Alta igrati po starom,i da ce dobri timovi na njima uglavnom popravljati gol razliku.Ako to uopste nesto i znaci,najavljen je sledeci tim:Vilmunen, Norbye, T.Braaten, Brekke, Needham, Andersen, Haugli, Nome, Idris, V.Braaten, Softic.

 

Na ovoj utakmici ocekujem puno pogodaka a naravno najveci deo njih u mrezi gostiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...