Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

16.04.2009. - ÄŒetvrtak

Recommended Posts

18.30 Dinamo Kijev -PSG UNDER 2.5 21.60 EXPEKT

 

Domacin je sjajno odigrao prvi mec (0-0) i sadfa je u velikoj prednosti jer i min.pobeda znaci prolazak dalje.No ,to nece biti laka utakmica je i PSG nije osrednja ekipa vek tim koji moze da iznenadi svaku ekipu.

Ocekivani sastav domacina:Bogush; Betao, Sabljic, El Kaddouri, Yussuf; Correa, Vukojevic; Ninkovic, Eremenko, Aliyev; Milevskiy.

 

Gosti su bez vecih problema sa satavom i dolaze rastereceni da postignu bar jedan pogodak.Ekipa je podigla nivo igre u odbrani i primili su samo jedan gol u poslednje tri utakmice ali su u istom periodu i postigli samo dva gola, što nije dovoljno za velike ambicije koje oni imaju. Više je nego očigledno da su igrači umorni posle velikog broja odigranih utakmica i to daje veliku prednost Dinamu koji nije trošio previše snage u domaćem prvenstvu.Ocekivani sastav ekipe PSG :Landreau; Ceara, Makonda, Camara, Traore; Clement, Chantome, Rothen, Sessegnon; Luyindula, Hoarau.

 

Ocekujem opreznu igru pa mozda se i ponovi rezultat iz Pariza (0-0)

Share this post


Link to post
Share on other sites

19,00 Helsingborg - Hamarbi tip 1 @1.70 PSK

 

Za razliku od gostiju ,domacin je 100% poceo prvenstvo uz gol razliku 5-1.Igraju jako mudar, ali i kvalitetan fudbal. Protiv jakih klubovima igraju pažnjivo i šansu za pobedu traže iz dobre odbrane i iz kontra napada, dok kod slabijih protivnika idu otvorenije, što se protiv GAIS-a ispostavilo kao dobar potez. U prvom kolu ostvarili su u derbi meču sa Geteborgom prvu pobedu sa 1:0, da bi potom na gostovanju GAIS-u odigrali ponovo dosta dobro i na kraju slavili sa ubedljivih 4:1.Moraće odigrati ofanzivno, što i najavljuju, jer samo tako mogu doći do pozitivnog rezultata.

 

Gosti su na strani uzeli bod ( kod Elfsborg-a)dok su kod kuce nenadano porazeni od Gefle-a sa 2-1.Svesni su toga da je njihov današnji rival odlično počeo prvenstvo i da je jako opasan, ali veruju u svoje mogućnosti i nadaju se iznenađenju bez obzira na to koliko ono zvuči nerealno u ovom trenutku. Tradicija je na strani domacina koji je dobio zadnje 5 utakmice i nakojim je bilo min 4 gola po utakmici.

 

Domaću ekipu su poneli rezultati iz prva dva kola, gosti su doživeli neočekivani poraz u prošlom kolu na svom terenu, pa i od jedne i od druge ekipe očekuje se otvorena utakmica sa puno pogodaka i naravno pobeda domacina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20,45 Marseille - Shakhtar tip UNDER 2.5 @ 1.70 EXPEKT

 

Domacin je na samom vrhu prvenstva Francuske i verovatno ce se bazirati na to da zadrzi sam vrh a u Cupu UEFA sta postigne.Ekipa je imala dovoljno vremena da se oporavi od utakmice sa Grenoblom i pripremi za ovaj duel, ali Gerets će imati dosta problema oko sastava tima. Ziani, Bonnart, Zenden i Samassa su i dalje povređeni, dok je još neizvesno da li će Valnbuena i Cheyrou moći da nastupe na ovom meču. Brandao i Wiltord nemaju pravo nastupa u ovom takmičenju, ali kao što smo već rekli, Gerets ima veliki broj igrača na raspolaganju i moći će da izvede vrlo jak sastav.Marseille je imao solidnu seriju u Kupu UEFA ove sezone, izbacivsi dve holandske ekipe od kako su dosli iz Lige Sampiona.

 

Gosti su u domacem prvenstvu vac podobro zadocnili za edipom Dinama iz Kijeva i ovo takmicenje im je jos preostalo.Odlične igre na domaćem terenu su jedan od glavnih razloga za tako dobre rezultate u Evropi a baš prednost domaćeg terena se pokazala odlučujućom u okršaju sa Marsejom, jer su Ukrajinci sada imaju dva gola prednosti pred revanš. Šahtjor nije bio bolji rival u prvom meču ali su za razliku od protivnika uspeli da iskoriste svoje šanse i to je odlučilo utakmicu. Ukrajinci ne igraju tako dobro na gostovanjima i sigurno je da im neće biti lako pred prepunim Velodromom.

 

Marsej je veliki favorit za pobedu pred prepunim Velodromom. Šahtjor igra loše na gostovanjima i sigurno je da će imati problema da sačuvaju prednost iz prvog meča.Ocekujem min pobedu domacina ,ali nedovolnju za dalji plasman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:15, (-1.5)Boyacá Chicó - Aurora, tip 1, @1.80, PSK, 7/10

 

 

Susret 5. kola u 7. skupini Copa Libertadoresa.

 

Kolumbijski Boyacá Chicó je trenutno 3. plasirana momčad u skupini s omjerom 2-0-2 uz gol razliku 6:4 i 6 osvojenih bodova. Doma je ostvario omjer 1-0-1 uz gol razliku 3:1 i 3 osvojena boda.

Rezultati Boyacá Chicó-a:

U. De Chile - Chico 3:0 09.04.2009.

Chico - U. De Chile 3:0 18.03.2009.

Chico - Gremio 0:1 12.03.2009.

Aurora - Chico 0:3 11.02.2009.

 

Bolivijska Aurora se trenutno nalazi na posljednjem, 4. mjestu s omjerom 0-0-4 uz gol razliku 1:11 i bez ijednog osvojenog boda. U gostima ima omjer 0-0-2 uz gol razliku 0:6.

Rezultati Aurore:

Gremio - Aurora 3:0 08.04.2009.

Aurora - Gremio 1:2 26.03.2009.

U. De Chile - Aurora 3:0 04.03.2009.

Aurora - Chico 0:3 11.02.2009.

 

U sinoćnjem je susretu Universidad de Chile poražen doma od Gremia s 0:2, što je rezultat koji Boyacá Chicu ide u prilog jer je sad pitanje njegovog prolaska u drugi krug ovog natjecanja samo u njegovim rukama bez utjecaja ostalih čimbenika. Naime, Boyacá Chicó bi pobjedom u ovom susretu došao na 9 bodova, a Universidad de Chile ih je skupio 7 pa bi u posljednjem kolu Boyacá Chicu bio za prolaz vjerovatno dovoljan i 1 bod s gostovanja kod Gremia(ovisno o gol razlici). To više nebi bila nemoguća misija jer je sad Gremio potpuno miran pošto je osigurao prolaz dalje s 13 osvojenih bodova, a definitivno je osigurao i 1. mjesto u skupini pa će u tom susretu najvjerovatnije nastupiti s pričuvnom momčadi.

S druge strane očekuje se pobjeda Universidad de Chilea na gostovanju kod Aurore, koja je očito zalutala u ovo natjecanje, ali bi tad ta pobjeda Čileancima najvjerovatnije bila nedostatna za prolaz.

 

Iz navedenih razloga Boyacá Chicó bi večeras mrežu bolivijskog kluba trebao napuniti što je više moguće, a da bi mu to trebao biti ne pretjerano težak posao potvrđuje i rezultat iz prvog susreta kad je Boyacá Chicó slavio u gostima s 3:0.

Pogotke za Boyacá Chicó postigli su Tapia u 44. i 79. minuti te Macheca u 90. minuti, a Aurora je od 83. minute igrala i s igračem manje jer je isključen Huayhuata.

 

Večeras znači očekujem laganu pobjedu Boyacá Chicóa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

18.30 Dinamo Kijev -PSG UNDER 2.5 21.60 EXPEKT

 

Ocekujem opreznu igru pa mozda se i ponovi rezultat iz Pariza (0-0)

Teško da će Ukrajinci rizikovati da udju u neizvesnu završnicu kada bi ih i jedan primljen gol mogao koštati daljeg plasmana. Sa malo više srca ovde treba uzeti poluvreme - kraj 1-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...