Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

29.04.2009. - Srijeda

Recommended Posts

20.00 Rennes - Bordeaux tip UNDER 2.5 @1.60

 

Za goste odlucujuci mec za titulu prvaka Francuske.U slucaju neuspeha Marsej gotovo sigurno osvaja titulu.Rennes se sigurno neće predati na ovom meču, ali je i njima jasno da su šanse da se izbore za Kup UEFA kroz prvenstvo jako male, dok im u kupu nedostaje još samo jedna pobeda nad drugoligašem i cilj će biti ostvaren.

U kakvoj formi se nalaze gosti , dovoljno govore partije protiv jako dobrih ekipa poput Nansija (1:0), Oksera (2:0) i tada kokurenta u borbi za titulu Liona (1:0). Protiv Rena imaju imperativ pobede, jer samo tako mogu ostati u mrtvoj trci sa Marsejom, dok bi u slučaju kiksa bili mnogo dalje osvajanju titule. Gotovo je sigurno da će imati veliki pritisak, jer nije lako igrati utakmice u kojima se od vas očekuju sigurne pobede. Bordo ima vrlo mlad tim i videćemo koliko su iskusni da se nose sa ovakvim pritiskom javnosti i svojih navijača.

 

Tvrda utakmica sa malo pogodaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20.45 Man utd -Arsenal tip UNDER 2.5 @1.70

 

Trener MJ A.Ferguson je izjavio da bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom protiv neugodnog rivala.Ferguson je svestan da ovo nije isti meč ali bitno je da se timu vratilo samopouzdanje i da su i Rooney i Ronaldo zdravi i spremni za ovaj odlučujući okršaj.Snaga Mančestera ove sezone leži u odbrani, a ona od meča protiv Liverpula ne liči na sebe. Taman kad smo pomislili da se povratkom Ria Ferdinanda u tim vratila i stara forma poslednje linije Crvenih đavola, desili su se novi problemi. U meču protiv Totenhema, odbrana Junajteda je pokazala koliko može biti ranjiva protiv brzih krila. Lenon je pravio velike probleme Evri koji je daleko od forme koja ga je dovela do najboljeg tima Premijer lige. Sličan problem Junajted bi mogao imati i protiv Arsenala.

 

Po meni ce i ova kaao i jusernja utakmica protci u obostranoj opreznoj utakmici sa malo pogodaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...