roberth Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 16:15 Madžarska : Avstrija (hand. 0:2) TIP 1 @ 1,55 BET-AT-HOME 7/10 V Zurichu-Kloten bo "kvalifikacijska" tekma za obstanek v elitni diviziji na svetovnem prvenstvu v hokeju na ledu. Odločil sem se za vsaj minimalen poraz Madžarov proti Avstrijcev čeprav sem celo mišljenja,da Madžari sploh ne bodo izgubili.... Avstrijci so med vsemi udeleženci pokazali najmanj.Nastopili so v skupini B kjer so izgubili vse tri tekme in sicer proti Švedski 1:7,ZDA 1:6 in proti Latviji z 0:2.Madžari so razen proti Kanadi bili zelo blizu točk sa so minimalno izgubili proti Slovaški z 3:4,proti Belorusiji 1:3(vodili z 1:0); proti Kanadi pričakovano visoko izgubili z 0:9. Za obstanek v tej diviziji se bori še Danska,Nemčija pa je naslednjo sezono domačin elitne divizije in tako bo za konec igral sproščeno... Če sem optimist kar se tiče izpadanja je brez dvoma Avstrija prvi favorit,drugega kandidata pa težko najdem med Madžarsko in Dansko čeprav bi raje videl izpada iz te divizije prav Nemčijo.....!! Madžarska pri handicapu 0:2 TIP 1!! Lp Quote
Recommended Posts