Jump to content

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  baptista said:

Kako ide sa ruletom na BAH??

Ja sam uspijo na ruletu sa 5 eura napraviti 50 i to prebacio na klađenje i sve izgubio. A provjeriti možeš tamo di ti piše ono koliko imaš žetona i na onoj tipkici sa strane za refresh samo staviš kursor miša i onda ti piše koliko još eura moraš okrenuti!
Posted
  tvicenti said:

Ja sam uspijo na ruletu sa 5 eura napraviti 50 i to prebacio na klađenje i sve izgubio. A provjeriti možeš tamo di ti piše ono koliko imaš žetona i na onoj tipkici sa strane za refresh samo staviš kursor miša i onda ti piše koliko još eura moraš okrenuti!

E jesam, pokušavala sam to... al stvar je u tom što mi ništa nepokazuje.. :whaat:

Možda sam okrenula bonus!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted
  kralj said:

Ma kakvo more, još je :whaat: . a ti se kupaš???

Jučer se okupao prvi put..voda je ok,ali mislim da je kod vas tamo ledena za popizdit!! Prije dvije godine sam bio na Braču u Bolu,vani 900 stupnjeva a malo njih se kupalo..nije mi bilo jasno ali kad sam ušo u ono more sve sam shvatio..bo možda je tamo ledara zbog tih strujanja štajaznam..

Posted
  baptista said:

Jučer se okupao prvi put..voda je ok,ali mislim da je kod vas tamo ledena za popizdit!! Prije dvije godine sam bio na Braču u Bolu,vani 900 stupnjeva a malo njih se kupalo..nije mi bilo jasno ali kad sam ušo u ono more sve sam shvatio..bo možda je tamo ledara zbog tih strujanja štajaznam..

more, a ne voda :whaat: ma kupao sam se ono prije 10-15 dana i bilo je odlično, temp. oko 24°C.... a poslije ovih kiša i bura govore da je hladno, tako da ću još malo pričekat za nastavak sezone http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted

A joj ja bi molio da se prestane pričati o kupanju u moru jer mi srce puca kada to čitam kako ljudi uživaju a ja se kupam doma u kadi!!!

Posted
  tvicenti said:

A joj ja bi molio da se prestane pričati o kupanju u moru jer mi srce puca kada to čitam kako ljudi uživaju a ja se kupam doma u kadi!!!

a Jarun?????....... negdje sam pročitao da je bolje nego na moru...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...