Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

01.09.2009

Recommended Posts

20.30 V. Lepchenko - C. Suarez Navarro tip 2@1.87 Expekt

 

Susret dve podjednako u losoj formi igracice.Varvara Lepchenko je na 84 poziciji WTA i nema neke zapazene rezultate na turnirima.veoma je spora sa jako losim servisom tako da se od nje nemoze ocekivati neki solidniji rezultat.Prosle nedelje je u New Haven-u dobila tri kvalifikaciona meca protiv sasvim solidnih igracica Craybas, Olaru da bi na kraju izgubila od Benesove nakon toga.I to joj je najbolji rezultat u karijeri,ne racunajuci jedno finale na malim turnirima.na Grand slem turnirima nema bas mnogo ucesca dok je na US openu imali pre par godina 1 kolo.

 

Spankinja je mnogo jaca igracica i nalazi se na 35 mestu.No njen je problem izgleda podloga.na americkoj turneji je ispadala u prvom kolu i to od Radwanske i Wozniak, koje su i bolje plasirane od nje.Ona je imala izvrsne rezultate na zadnjim turnirima u Evropi kada je dolazila do samog kraja.Inace igra vrlo agresivan tenis, ima sjajnu brzinu i precizne udarce. Uprkos tome sto je vrlo niska, njen servis je poprilicno solidan.

 

Svi pokazatelji idu na to da bi Suarezova trebalo da dobije ovaj mec ali treba biti oprezan zbog domaceg terena kao i vrste podloge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...