statisticar Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 m&m said: Žene su uvijek posebna kategorija!! podkategorija Quote
roberth Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 statisticar said: podkategorija da li uopće imaju kakvu kategoriju...... Quote
roberth Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 roberth said: da li uopće imaju kakvu kategoriju...... osim m&m.....ona ima ekstra kategoriju.... Quote
madeintrn Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 roberth said: Najbolje su kod mene doma....dvije hčere,supruga .....i od supruge majka..... ove su prave klase, a ja kao djed ili kao dečko Božju mater.....i ove babe.... imali ista ljepse nego zivjeti zajedno sa punicom kao reklama za master card: neke se stvari nemogu kupiti novcem.... Quote
euro Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cilic prvi break ! bravo Zene ,ne da imaju kategoriju vec ih svrstavam sve u prvu A+ klasu. bez njih smo nikakvi ,jadni... PS Ovo da procita moja zena ,ne znam gde bi mi bio kraj Cilic overio 4-2 Quote
euro Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bravo Cilicu , kod 5-4 za njega kvota na njega bila @2.70 .ja sam udario pa sta bude . Ima vec break u drugom ,samo da ne posustane.... Quote
m&m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 roberth said: osim m&m.....ona ima ekstra kategoriju.... Ostadoh bez teksta... Quote
m&m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 euro said: Cilic prvi break ! bravo Zene ,ne da imaju kategoriju vec ih svrstavam sve u prvu A+ klasu. bez njih smo nikakvi ,jadni... PS Ovo da procita moja zena ,ne znam gde bi mi bio kraj Cilic overio 4-2 Isprintaj pa na frižider... Quote
roberth Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 madeintrn said: imali ista ljepse nego zivjeti zajedno sa punicom kao reklama za master card: neke se stvari nemogu kupiti novcem.... Jao bogami....naša punica je prava..... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ma molim te.... Quote
madeintrn Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 roberth said: Jao bogami....naša punica je prava..... ma molim te.... nemoj da lazes moja je punica najbolja Quote
Banega Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 madeintrn said: nemoj da lazes moja je punica najbolja op op Dobro vece i dovidjenja svima zasad... Quote
Recommended Posts