El-Maestro Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 tvicenti said: Traži te crack jer si vrlo vjerovatno instalirao FM dok ti je net bio uključen, dok instaliraš igricu moraš isključiti modem iz struje! Znaci sada da reinstaliram,jel tako i ponovo? Quote
tvicenti Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 El-Maestro said: Znaci sada da reinstaliram,jel tako i ponovo?Da izbriši igricu skroz i onaj njezin file di je išla i nanovo instaliraj, i ako neće ti raditi probat ćemo dalje! Quote
El-Maestro Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 tvicenti said: Da izbriši igricu skroz i onaj njezin file di je išla i nanovo instaliraj, i ako neće ti raditi probat ćemo dalje! Da probam pa javicu se sa novim novostima Quote
El-Maestro Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 1.Install via Steam 2.Install via offline system ? Quote
Bunka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 wildgh said: Daj link tvicenti s kojeg si ti skinuo na rapidsharu mi dalo samo da skinem 1.dio i dosta za danas...ne bi htio 13 dana skidati uzaludno da mi onda ne valja... Skines jedna dio, pa onda restartiras ruter...ja jednostavno prekinem konekciju i opet se konektiram i voala Rapidshare restrikcije nema ... inace ovo je stara finta kako zajebati rapid. Quote
tvicenti Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Uh ja sam sa Dinamom već u 2019 god. I osvojio sam 9 puta Hrv. ligu, 6 puta Hrv. kup i 1 Euro Cup!!! Quote
Zlaja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 tvicenti said: Uh ja sam sa Dinamom već u 2019 god. I osvojio sam 9 puta Hrv. ligu, 6 puta Hrv. kup i 1 Euro Cup!!! svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna Quote
Recommended Posts