Jump to content

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jacksonville Jaguars(-6.5) - Kansas City(+6.5) Chiefs Including Overtime Handicap H1

Kad nece nece! Vodili 24:6 u zadnjoj cetvrtini i uspeli da mi sjebu hendi. 24:21 FT http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

Sto u prevodu znaci autsajder dva tacdauna i jedan sut za 3 u zadnjoj cetvrtini a favorti samo jedan tacdaun

Edited by Bunka
Posted
  RayBan said:

Večer...dinamo rješio tekmu bez poblema da takav pristup imaju svaku tekmu nebi imali uopće problema!

Ma joj ta Hrvatska liga je čista namještaljka!!!
Posted
  RayBan said:

dobro između ostalog...ali da dinamo igra svaku ketmu ko danas znači da daju jedian dio maksimuma cca 70% sve bi tekme dobil bez problema...Slepi je pre jak frajer je odigro jebenu tekmu! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

A gle već sam napomenuo da iskreno ne vjeurjem u regularnost prošlog kola tekma Hajduk-Dinamo, gdje Dinamo se nije ni potrudio, da bi taj Hajduk koji je deklasirao Dinama pao bez ispaljenog metka u Međimurju i spašavao bod koji su sretno osvojili!!!
Posted
  tvicenti said:

A gle već sam napomenuo da iskreno ne vjeurjem u regularnost prošlog kola tekma Hajduk-Dinamo, gdje Dinamo se nije ni potrudio, da bi taj Hajduk koji je deklasirao Dinama pao bez ispaljenog metka u Međimurju i spašavao bod koji su sretno osvojili!!!

ma u tim derbijima u splitu dinamo uvjek odigra papčinski ne sjećam se kada su odigrali muski u splitu stvarno se ne sjećam....vratit će i m to u ZG i to sa kamatama je rHajduk je strašan mislim da je njima realnost ove goidne 6-8 mjesta!
Posted (edited)
  RayBan said:

ma u tim derbijima u splitu dinamo uvjek odigra papčinski ne sjećam se kada su odigrali muski u splitu stvarno se ne sjećam....vratit će i m to u ZG i to sa kamatama je rHajduk je strašan mislim da je njima realnost ove goidne 6-8 mjesta!

Treba prodat Sammira i igrat ćemo na nivou.Seremo po Dinamu jer su definitivno najjača momčad u lizi, a igre su im nepredvidive.Današnja tekma je bila realnost.Treba uzimat domaće dečke u klub, a ne ove neisplative strance.To bi ja u Savu pobaco.Pogotovo Sammira, tog bildea ne mogu smislit.Preplaćeni anus

Edited by c4nton4
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...