Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf

11.11.2009.

Recommended Posts

00:50, Palmeiras - Sport Recife(time of first goal), tip 1st to 30th minute, @1.65, Expekt

 

 

U susretu 35. kola, 1. brazilske nogometne lige sastaju se trenutno 2. plasirani Palmeiras i posljednjeplasirani(20.) Sport Recife.

 

Palmeiras je u proteklom dijelu prvenstva prvenstva ostvario omjer 16-10-8 uz gol razliku 52:38 i ima 68 osvojenih bodova(ima 1 bod manje od vodećeg Sao Paula), dok je Sport Recife do sada ostvario omjer 7-9-18 uz gol razliku 45:60 i ima 30 osvojenih bodova.

Palmeiras doma ima omjer 10-6-1 uz gol razliku 30:16 i 36 osvojenih bodova, dok Sport Recife na gostovanjima ima omjer 0-6-11 uz gol razliku 18:36 i svega 6 osvojenih bodova po čemu je najlošiji gost lige.

 

U posljednjih 10 nastupa Palmeiras ima omjer 4-2-4, a Sport Recife ima omjer 2-4-4.

 

Palmeiras je prije 7 kola bio relativno miran na vrhu ljestvice i naslov prvaka mu se nudio na pladnju, ali onda je u tih posljednjih 7 kola zaredao vrlo lošim igrama te je u tom periodu uhvatio svega 4 boda i sad je u poziciji da Sao Paolu gleda u leđa i više ne ovisi sam o sebi.

S druge strane Sport Recife je lošim igrama, pogotovo na strani došao u poziciju da je 4 kola prije kraja prvenstva gotovo i matematički ispao iz prvoligaškog društva. Naime, Botafogo koji trenutno drži zadnju sigurnu poziciju na ljestvici(16.) mu bježi čak 11 bodova pa bi i u slučaju da Sport Recife osvoji svih 12 bodova u posljednja 4 kola on jako teško ostao u ligi.

 

Ove dvije momčadi već su se jednom sastale ove sezone i tada je Palmeiras slavio u gostima:

Sport Recife - Palmeiras 0:1 01.08.2009.

 

Večeras Palmeiras ima puno više motiva i razloga da dođe do pobjede i tako na taj način bar privremeno opet izbije na vrh ljestvice, aja vjerujem da će do toga pokušati doći žestokim napadima od 1. minute pa igram na opciju da 1. pogodak na susretu pada u početnih 30 minuta susreta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...