Jump to content
Sign in to follow this  
orijent

01.12.2009.

Recommended Posts

U skupini C igraju talijanski Scavolini, ruski Krasnye Krylya Samara, BC Minsk 2006 iz Bjelorusije i Nizozemski ABC Amsterdam. U prvom kolu sastali su se Scavolini - Amsterdam, talijani su pobjedili sa 25 razlike zaustavivši goste na 41 postignutom košu. U drugoj utakmici Samara je sa čak 38 koševa razlike ispratila Minsk. Danas u Amsterdamu gostuju rusi, dok u Minsk putuju talijani.

 

ABC Amsterdam je prošlogodišnji prvak Nizozemske, lige iz koje je meni poznat jedino Eiffel Towers iz Den Boscha. Iako su prošle sezone osvojili prvenstvo, ove nakon 12 kola imaju tek 4 pobjede, i 8 poraza, u posljednjem odigranom kolu na domaćem parketu poraženi su od ekipe Landstede sa samog dna tablice kojoj je to tek 2. pobjeda.

 

Krasnye Krylya Samara dolazi iz ruske lige u kojoj su odigrali 6 kola i postigli 3 pobjede i isto toliko poraza, kvalitetom sigurno ne mogu parirati CSKA-u, Uniks Kazanu, od kojih su izgubili sa više od 20 razlike, ipak se drže u sredini tablice.

 

Na temelju rezultata iz 1. kola ovog natjecanja, te prvenstvenih rezultata ovih ekipa u nacionalnim takmičenjima, a imajući u vidu koliko je rusko prvenstvo kvalitetom iznad nizozemskog, sve osim pobjede gostiju za mene bi bilo iznenađenje. Pokušao sam doći do nekih informacija zašto kladioničari za pobjedu gostiju nude od 1.35 do čak 1.55, koliko daju u HL, ali nisam ništa našao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BC Minsk 2006 vlada bjeloruskim prvenstvom, ali kako oni u svom prvenstvu razvaljuju i sa po 40 razlike tako su i oni prošli u prvoj ozbiljnijoj utakmici. 68 : 106 bio je rezultat kojim ih je pred njihovim navijačima svladala Samara u 1. kolu ovog natjecanja.

 

Scavolini je svoje najbolje rezultate ostvarivao krajem 80-ih i početkom 90-ih. Bez obzira što su posljednje prvenstvo Italije osvojili 1990 godine, do današnjih dana Scavolini igra u raznim europskim natjecanjima. U jednoj od najjačih liga Europe posljednjih godina zauzimaju sredinu tablice, ali ovu sezonu počeli su veoma loše, i nakon 8 kola još ne znaju za pobjedu, rezultatski najbolju partiju su odigrali u zadnjem odigranom kolu protiv Armania u Milanu kad su izgubili tek nakon produžetaka. Ta utamica, te utakmica protiv Amsterdama i pobjeda 66:41 mogu sugerirati o rastu forme.

 

Pobjeda gostiju nebi trebala biti upitna, koeficijent za nju je 1.20. Da bi pokrili hendikep večeras bi talijani trebali pobjediti 12 razlike, da moraju sigurno bi, jer razlika u kvaliteti nije upitna, ali često se u ovakvim utakmicama dogodi da bolji tim kod 10-ak razlike siguran u svoju pobjedu, posustane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...kladioničari za pobjedu gostiju nude od 1.35 do čak 1.55, koliko daju u HL, ali nisam ništa našao.

:uredu:

 

U SS-u imaš po 1,60 ako već nisu spustili

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...