Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

05.01.2010.

Recommended Posts

18:00 Radnički Kragujevac - CAI Teruel TIP 2 @ 1,65 Unibet 8/10

 

 

Jutri bodo v športni hali "Jezero" v Kragujecu odigrali 4.krog europske lige v odbojki.Igrali bosta srbski Radnički iz Kragujevca in španski CAI iz Teruela.Poleg teh dveh klubov igrata še Belchatov iz Poljske in belgijski Roeselare.

Radnički iz Kragujevca so v 3 krogih izgubili vse 3 tekme in sicer najprej doma proti Roeselareju z 1:3 in kasneje na gostovanjih v Belchatovu in v Teruelu s 0:3. Radnički Kragujevac igra samo z domačimi(srbskimi) igralci medtem ko Španci imajo prijavljenega enega tujca iz Venezuela.Španski klub CAI Teruel je trenutno na 2.mestu z 2 zmagama(doma proti Belchatovu z 3-2 in proti Radničkemu z 3-0) in 1 porazom v gosteh pri Belgijcih z 3-1.

Španski CAI Teruel je v prvenstvu trenutno na 2.mestu 9-3 medtem ko Unicaja iz Almerie beži kar za 11 točk. Teruel je oba tekmi izgubil prav proti Almeriji z 0:3 in 1:3,slab dan pa so imeli doma ko so izgubili proti C.V. Cajasol Puerto Real(10.) z 2:3.

Radnički Kragujevac tudi igra težavno v državnem prvenstvu,ki v zadnjem času težko zmagujejo kot to doma proti Crveni Zvezdi z 3:2, proti Spartaku z 3:1,v gosteh pri Partizanu z 2:3.....izgubili pa so celo proti Spartaku iz Ljiga z 3:1...

 

Vsekakor stavim na Špance,ki so sicer močnejši in nujno potrebujejo vse točke za nadaljnje tekmovanje medtem ko Radnički z eno nogo že izpadel iz tekmovanja.....TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...