Jump to content

Recommended Posts

Posted
  m&m said:

Bilo je odlično, zanimljivo do kraja :whaat:

Rasplet baš po mom guštu... Kofler zasluženo..

(iako mi je na kraju malo bilo i žao Schlierenzauera, te Turneje su mu trn u oku, pobjeđuje na pojedinačnim, ali u zbroju mu uvijek malo fali... lošiji dan, vrijeme.. + raspoloženi Jacobsen, Loitzl i danas Kofler..)

Ammann je odmah na početku zakomplicirao život i stvorio pritisak favoritima u prvoj seriji skokom od 136m.. isto tako i Ahonen sa 134. Koch nije ponovio kvalifikacije.. i za nešto sitno bodova bio iza Koflera koji je skočio taman koliko mu je trebalo da u drugoj seriji samo potvrdi naslov...

Baš šteta da nisi gledao...

Ahonen, Ahonen... što li će bit na Olimpijskim... can't wait! :whaat:

1.Ne bi rekao

2.Koch nemoze da ponovi dva dobra skoka,nije skakac koji moze da ih ugrozi ovi jaci

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  Bunka said:

Bane ovaj tvoj avatar...jednog lepog dana ukrast cu ti ga. :whaat:

Mogu da ti ga prodam :whaat:

I ja sam ga konfiskovao od nekog clana i javno sam mu rekao da cu ga ukrasti :whaat:

Posted

Vrlo izgledni su Cleveland -13.5 i Atlanta -14..Cleveland posle poraza od Charlotte kod kuce ima da ih demolira Wizardse koji su juce pobedili poslije 14-15 razlike na poluvreme :whaat: a za New Jersey nema sta da se prica oni i da igraju u D-ligi i tamo bi gubili tako da Atlanta koja je u veliki pad mozda da se vrati sa ovom pobedom.

Posted
  El-Maestro said:

1.Ne bi rekao

2.Koch nemoze da ponovi dva dobra skoka,nije skakac koji moze da ih ugrozi ovi jaci

Na turneji se ne broje pobjede nego konstantnost...

sjeti se Ahonena pred desetak godina ;-)

+ raspoloženi Jacobsen, Loitzl i danas Kofler..

ovo se odnosilo na pobjednike Turneja u posljednje tri godine gdje se kao favorit za pobjedu nametao Schlierenzauer...
Posted
  El-Maestro said:

Vrlo izgledni su Cleveland -13.5 i Atlanta -14..Cleveland posle poraza od Charlotte kod kuce ima da ih demolira Wizardse koji su juce pobedili poslije 14-15 razlike na poluvreme :whaat: a za New Jersey nema sta da se prica oni i da igraju u D-ligi i tamo bi gubili tako da Atlanta koja je u veliki pad mozda da se vrati sa ovom pobedom.

Osim toga, vidiš da se u svlačionici Washingtona potežu i pištolji što govori da niti atmosfera nije baš ugodna.

Posted
  El-Maestro said:

Kolkiko uplacas na 3/4 ako nije tajna?

To je ukupno 5 kombinacija (3/4 + 4/4 ).Sada je bilo ukupno 20 e (4 po komb),Nekada bome i dosta vise sve zavisi od parova.

:whaat:

Posted
  Goran1 said:

Osim toga, vidiš da se u svlačionici Washingtona potežu i pištolji što govori da niti atmosfera nije baš ugodna.

Harmonija u timu je na nisko nivo,gledao sam juce prvo poluvrijeme protiv 76erse ali kako su dobili taj natprevar sa 7 razlike to je 8 svetsko cudo :uredu:

baptista said:

ou ljudstsvo drago,idem pomalo u krpe sutra se šljaka,ako prođu ovi NBA-ovci sutra definitivno trpam sve na Kubota!! :whaat::whaat:

Sutra nema nikakve sanse

Posted
  m&m said:

Na turneji se ne broje pobjede nego konstantnost...

sjeti se Ahonena pred desetak godina ;-)

ovo se odnosilo na pobjednike Turneja u posljednje tri godine gdje se kao favorit za pobjedu nametao Schlierenzauer...

Samo da pozdravim koleginicu i sa zakasnjenjem da joj pozelim puno uspeha.

Sve najbolje! :whaat: :whaat: :uredu: