madeintrn Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bane said: Madeintrn, sory za sinocni Colorado ako si stavio na live, i Lejkeri su spusili pozz bane,nemas frke za parove nego sta za nocas,jel imate sta pametno? Quote
Banega Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 madeintrn said: pozz bane,nemas frke za parove nego sta za nocas,jel imate sta pametno? Slabo veceras sta pametno iako ima ponude, Atlanta Thrashers - Washington Capitals 2@2.00 mislim da bi Capitalsi trebalo=i dobit krenuli su malo ovih dana, a Atlanta je prilicno lose forme ... Quote
madeintrn Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bane said: Slabo veceras sta pametno iako ima ponude, Atlanta Thrashers - Washington Capitals 2@2.00 mislim da bi Capitalsi trebalo=i dobit krenuli su malo ovih dana, a Atlanta je prilicno lose forme ... vidio sam da si to vec predlozio,to mi je vec prvo sto cu odigrati,jos je neko rekao atalantu kosarku over i to ce biti lijep dubl za nocas Quote
Banega Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 madeintrn said: vidio sam da si to vec predlozio,to mi je vec prvo sto cu odigrati,jos je neko rekao atalantu kosarku over i to ce biti lijep dubl za nocas Jesam, igrao sam lokalac danas jedan sa lepim ulogom, nisam odavno igrao, i padnem video si Nadala, a i Boston Bruinsi ne briljiraju ove sezone te su na svom terenu izgubili od ove godine malo vise opasnih Rangersa Quote
El-Maestro Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bane said: Jesam, igrao sam lokalac danas jedan sa lepim ulogom, nisam odavno igrao, i padnem video si Nadala, a i Boston Bruinsi ne briljiraju ove sezone te su na svom terenu izgubili od ove godine malo vise opasnih Rangersa Boston ima probleme sa povredama,mislim da se Savard opet povredio i najdobri igrac ove sezone Bergeron je povreden takode i Ference Quote
Banega Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 El-Maestro said: Boston ima probleme sa povredama,mislim da se Savard opet povredio i najdobri igrac ove sezone Bergeron je povreden takode i Ference Aha.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_neutral.gif Otvorena je nova tema, idemo tamo ljudi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/13cheers.gif Quote
Recommended Posts