El-Maestro Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 PERKAN said: To je bila diverzija od nekog protivnika!!! Neki zli duh.. EXERBET said: Dobro je, uplašio sam se da sam bio jedini! Quote
m&m Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Svi su pred tv-om:D šalim se.. dobra vam večer... Quote
PERKAN Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 m&m said: Svi su pred tv-om:D šalim se.. dobra vam večer... Pozdrav ,da li si gledala danas Cilica? prva dva seta je igrao za cistu 10!! Ja mislim da ce on moci sa Murey-om da se nosi! Jos samo da Nole tuce Tsongu( los H2H ) i Federera(jos losiji skor ) pa njih dvoje u finalu! Quote
m&m Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 PERKAN said: Pozdrav , da li si gledala danas Cilica? prva dva seta je igrao za cistu 10!! Ja mislim da ce on moci sa Murey-om da se nosi! Jos samo da Nole tuce Tsongu( los H2H ) i Federera(jos losiji skor ) pa njih dvoje u finalu! Jesam, al samo jedan dio... pokazao je i dokazao da može igrat s Murrayem.. a vidjet ćemo Ovaj finalni scenarij uopće ne bi bio loš da se ostvari... al bitće teško... Quote
EXERBET Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tuto said: Do 29.01. otvorene su prijave H2H za veljaču 2010. Katalinić nije tipovao sva četiri keca! Potpuno me je zbunio!!! Quote
PERKAN Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 m&m said: Jesam, al samo jedan dio... pokazao je i dokazao da može igrat s Murrayem.. a vidjet ćemo Ovaj finalni scenarij uopće ne bi bio loš da se ostvari... al bitće teško... Ako si jos tu ,pogledaj malo nocasnje meceve( predlozi ) pa da nesto odigram! hvala Quote
ivemali Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dobar dan. Gledam ovi rukomet i ništa mi nije jasno. Osim (Ivica) nogometa jedino još donekle pratim košarku pa mi pravila ovoga marginalnog sport nisu jasna uopće. Rade trokorake, 4-korake, 5, 6 koraka i suci ništa, ...koraci! Valjda san navikao na košarku ili sam glup. Quote
m&m Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 PERKAN said: Ako si jos tu ,pogledaj malo nocasnje meceve( predlozi ) pa da nesto odigram! hvala Jesam, evo idem vidjet... ivemali said: Dobar dan. Gledam ovi rukomet i ništa mi nije jasno. Osim (Ivica) nogometa jedino još donekle pratim košarku pa mi pravila ovoga marginalnog sport nisu jasna uopće. Rade trokorake, 4-korake, 5, 6 koraka i suci ništa, ...koraci! Valjda san navikao na košarku ili sam glup. Bome nisi jedini kojeg to zbunjuje... Quote
ivemali Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ovo ako i izgubimo utakmicu nema veze jer će se sve riješit zadnju utakmicu. Jedino ako Norvežani dobiju Dansku. Islanda 6 Hrvatska 5 (-1) Danska 4 (-1) Norveška 4 (-1) Austrija 1 (-1) Rusija 0 Quote
Adem_Ljajic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Joj tek sad vidim da ima prenos rukometa! Quote
Adem_Ljajic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ivemali said: Ovo ako i izgubimo utakmicu nema veze jer će se sve riješit zadnju utakmicu. Jedino ako Norvežani dobiju Dansku. Islanda 6 Hrvatska 5 (-1) Danska 4 (-1) Norveška 4 (-1) Austrija 1 (-1) Rusija 0 Ne vjerujem da ćete izgubiti, kakva Austrija! Quote
m&m Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Federer- Davydenko, hendikep gemova -3,5@ 1.75 na Federera Serena - Azarenka under 21,5 @ 1.85 Witten - Soeda 1 @1.65 Kirilenko/Radwanska -Peers/Robson 1 @1.25 Pennetta/Melo - Zahlavova/Marach 1@1.50 svega pomalo... Quote
ivemali Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tenis je isto sport koji mi ne leži, ne znam ni tu pravila, npr. ono 15-0 pa 30-0, pa 45-0 to je valjda po satu. Niti znam kojega igrača, prepišen nešto tu i tamo. Ja sam valjda jedini koji nije nikad gleda nijedan meč Ivaniševića, dok je igra finale Wimbledona ja san pribira parangal i slušao na radio. Quote
Adem_Ljajic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 AUSTRIJANCI daju gol i sedmerac sa 2 igrača manje, nevjerovatno! Quote
Recommended Posts