Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

27.01.2010.

Recommended Posts

21:00 AC Milan - Udinese Coppa Italia 1.45 3.90 7.50

 

Ovo ti je utakmica rodijače, pravi derbi! Naime šta. Donedavno je sponzor ili po naški pokrovitelj Milana bija Opel, a kad auto radi Švabo onda ti je to rodijače skroz druga pisma. Onako kako Opelov disk piva na okukan iznad Aržana nako Papa ne zna pivanu misu ispivat! A koči ispod četresdevet metara, testira ja na Kamenskome! Sa stotkom sam dero sve tamo od Slipčeve gostijone do starog policijskog kontejnera i udri po papuči. A moj ujčević, policajac Memo iz Gruda, ublidijo od straja. Šta si se usro Memo? -kažem ja njemu. Da usro, kaže on meni, cili sam se ukočenio. Šta si se ukočenio, kad ja kočim? Da ja nisam kočio ne bi tebi pomoglo ni da si se 100 iljada maraka puta ukočenio. A šta dasme satra, viče on. E vidiš Memo, znaden ja da je od kontejnera do tebe 50 metara a Opel koči ispod 49. A kako znaš da ima 50 metri, pita on mene? Pa sićaš li se ti Memo da smo ti i ja prije rata za 5 iljada maraka pomakli među 50 metara da Slipčova njiva bude u Ripublici Hrvackoj! Jes, kaže sad sam se sitijo!

Igraju Inzaghi, Huntelaar, Seedorf, Flamini, Jankulovski, Kaladze... oni koje domalo neće ni Mračaj. Triba dobit utakmicu, zabit koji gol i nametnit se treneru.

 

Na drugoj strani imali smo Kiju a onda Dačiu, Bože me prosti. To nije ni za dat punici da kupi gabrilović u Lijanovića, ko je kupio neka proda mome neputu Ćiri u Stolcu. Daće mu zanj 1500 eura, prisnimit nanj Opelove brojeve i prodat za 6000 i vuk sit i budala na broju. Ili šta bi reka moj stričević Stipan iz Čapljine - da Dacia valja zvala bi se Folcvagen.

Mora i njima osvanit, Isla i Di Natale dobri zadnju, čeka se Pepe, nama se šta čekat.

 

AC Milan - Udinese Total goals

0 or 1 3.60

2 or 3 2.00

4 or more 2.95 2/10 expekt.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...