Jump to content

Recommended Posts

odbojka

19:00 Salonit Anhovo - Galex/Mir / hand. 0 : 1,5 / TIP 1 @ 1,50 BWIN 8/10

 

Tu bi dal na polno ali bom raje z zmernim vložkom. Salonit Anhovo je brez dvoma favorit proti Galex/Miru iz Murske Sobote čeprav bi vsekakor rad videl zmage mojega"navijaškega" kluba!!Sam zelo dobro poznam odbojkarski klub Galex/Mir saj sem reden obiskovalec odbojkarskih tekem.Oba kluba igrata v modri skupini za prvaka Slovenije kjer je bolj ali manj že jasen,da bodo prvaki odbojkarju iz Bleda.Za 2.mesto so kandidati tri moštva in sicer oba omenjena kluba še Marchiol Vodi iz Prvačine.

Salonit Anhovo bo v Novi Gorici igral navse ali nič saj so prav "moji" igralci izločili v pokalnem tekmovanju zato bodo maščevali za izpad.Salonit bo prvič v tej sezoni kompleten,do zdaj so bile vedno poškodbe.

Galex/Mir je klub,ki igrajo največ 8 igralcev tako,da je res vsa sreča,da še ni prišlo do pokodbe....V glavni vlogi sta kapetan Andrej Tot in napadalec Tomaž Horvat.Poleg njiju standardno igrajo še libero Hrastovec,podajalec Žitnik,veteran Marič medtem ko kombinirata odlični Flisar in Pavič.Na zadnji tekmi proti Astecu Tiglavu je v začetku ogromno problemov z blokami in tako so žilavi Kranjčani povedli z 1:0,v naslednjih dveh igrah so s težavo prišli v vodstvo na 2:1 in v zadnjem setu odigrali tako kot znajo....

 

Galex/Mir,ki vodi nekdanji reprezentant Dejan Fujs bo s težavo dobival vsaj 2 niza kaj šele zmago tako,da pričakujem zanesljivo zmago Salonita z 3:0 ali 3:1!!

 

 

Lp

Share this post


Link to post
Share on other sites

skijaški skokovi

 

16:00 Romoeren B.E.-Bodmer P. TIP 1 @ 1,72 Bwin 8/10

 

V nemškem Willingenu bo danes nova tekma za svetovni pokal v smučarskih skokih. Izbral sem za dvoboj med letalcem Romoerenom iz Norveške in Bodmerjem iz Nemčije. Rahlo prednost pripisujem prav Norvežanu,ker je odličen letalec in ima kar precej izkušenj na tekmah svetovnega pokala. Bjorn Einar Romoeren je trenutno na 10.mestu z 443 točkami. Na prvi tekmi v Kuusamu(K = 142 m) je zmagal pred Pascalom Bodmerjem. naslednjih tekmah je zabeležil nekaj zanimivih mest kot so 2.,5. in 6.mesto v Engelbergu, 2 krat 8.mesto(Zakopane ,Garmish - Partenkirchen)...in še 4 krat bil še med petnajsterico!

Pascal Bodmer je trenutno na 13.mestu z 326 točkami. V zadnjem času je nekako padel v slabo formo saj je v zadnjih tekmah komajda osvojil kakšne točke. Na prvi tekmi v Kuusamu je osvojil 2.mesto,kasneje še v Lillehammerju bil 5.,in še 5 krat bil med petnajsterico....V ostalih tekmah pa pravi polom saj med katastrofalnimi rezultati omenjamo iz mladinskega svetovnega prvenstva v Hintertzarnu(januar 2010) osvojil šele 20.mesto.Od njega so bili boljši tudi popolnoma neznani skakalci kot so Bolgar Zografski(6.),Norvežan Fannemel(11.),Grogorr(19.) in še več bi lahko naštevali!!

 

Stavim na Norvežana Bjorn -Einarja Romoerena zato TIP 1!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...