Jump to content

Recommended Posts

Vonn zmagovalka @2 WH 5/10

 

Lindsay letos ni dobila samo enega smuka, na treningu je bila najhitrejša. Danes ima zelo dobro štartno številko, ki bi jo morala izkoristiti. Sicer se je pred OI nekoliko poškodovala in na takih tekmah res ne zmagujejo vedno favoriti, a stanje je pač tako, da je Vonn trenutno v hitrih disciplinah daleč pred vsemi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tina Maze-Johanna Schnarf 1 @1,95 6/10 Bwin

 

Tale Bwinov duel temelji samo na edinem uradnem treningu za olimpijski ženski smuk. In še ta edini trening ni bil končan v enem delu, ampak je bil ločen na trening zgornjega in srednjega dela in trening spodnjega dela. Italijanka Johanca v svetovnem pokalu ni dosegla še čisto nič, pa je tu že kar nekaj let. Novembra lani si je še obnovila poškodbo gležnja.. V zadnjih par smukih je sicer dobila prgišče točk za svetovni pokal, edina svetla točka v tej sezoni pa je bil prav tale trening. V zgornjem delu je bila celo najhitrejša, potem pa v srednjem delu nekoliko zaostala, in trening končala na 7. mestu. Naša je bila tudi precej solidna, 12..

Mazetova Tinca štarta par mest pred Šnarfovo iz 24., mesta, tako da štartne številke nimajo dosti vpliva. Letos v hitrih disciplinah tudi ona ni uspešna in je bila na zadnjih smukih zelo slaba, pa vseeno je kvaliteta na njeni strani. Šnarfova me nekoliko spominja na Holausovo, ki je lani decembra bila na vseh 3 treningih v top 3, pa potem na tekmi popušila.

Bwin pa še favorizira Italijanko, ne vem zakaj, pomoje bo Maze danes v Top 15, Johanca pa nekje okoli 20. mesta. Kril sem tudi da obe odstopita za @23.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...