Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

10.03.2010.

Recommended Posts

18:00 MBK Handlová - BK Levice /hand. 0:20,5/ TIP 2 @ 1,85 EXPEKT 5/10

 

Jutri(sreda) bo v Handlovi na Slovaškem prvenstvena košarkarska tekma med MBK Handlovo in BK Levice. Odločil sem se za handicap 21 košev,ki pa zame malce previsok.....

MBK Handlova je trenutno na 3.mestu z 57 toškami,ima 21 zmag in 15 porazov.BK Levice so trenutno na zadnjem 11.mestu z 10 zmagami in 25 porazi.V primerjavi z zadnjimi iz češke košarkarke lige Sokolom iz Vyšehrada bi vsekakor strinjal za zanesljivo zmago domačin kar pa proti Levicam nikakor ni....MBK Handlova je kot domačin res nepremagljiv,ima do zdaj le vsega 1 poraz in sicer proti Žilini(9.),ki so izgubili z 68:73.Proti tej ekipi so dosegli tudi najmanj košev vendar pa so doma zelo slabi v obrambi....V zadnjih rezultatih razen proti Nova Ves(103:73) niso nič posebnega pokazali,da bi ogrozili košarkarje Levice.

Košarkarji Levice se še vedno borijo za obstanek in za njih je vedno kvalifikacijska.Poleg te ekipe za obstanek v ligi še borijo Žilina in Chemosvit Svit.V prejšnjem krogu je zelo malo manjkalo do velikega presenečenja ko so doma izgubili proti večkratnemu državnemu prvaku Pezinoku z 72:74 čeprav so v polčasu vodili kar z 40:32.Pred tem pa so v gosteh premagali Svit z 78:76.

Nekako so prišli v solidno formo zato sem mišljenja,da tudi četrtič ne bodo izgubili z najmanj 21 koši razlike,doslej so košarkarji Handlove zmagali dvakrat,doma 97:90 in v gosteh 83:63 in pa tudi izgubili proti Levicam z 70:75.

 

MBK Handlova ne bo zmagala z najmanj 21 koši razlike.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...