Jump to content

Recommended Posts

10:15 Poljska - Njemačka TIP 1 @ 1,50 EXPEKT 8/10

 

V Planici je danes zadnji danes svetovnega prvenstva v smučarskih poletih. Svetovni prvak je Švicar Simon Amman,danes pa je ekipno tekmovanje kjer pa imajo zlato medaljo že garantirano za Avstrijce.Odločil sem se za dvoboj med Poljsko in Nemčijo.

Za mene so favoriti brez dvoma Poljaki saj imajo odličnega veterana Adama Malysza,ki je včeraj osvojil 4.mesto. Poleg njega so v ekipi še Lukasz Rutkowski, Kamil Stoch in Stefan Hula. Za Nemčijo bodo nastopili Martin Schmitt, Richard Freitag, Michael Neumayer in Michael Uhrmann. Včeraj je bil najboljši Nemec Michael Uhrmann na koncu šele 19.,kasneje še Martin Schmitt in Neumayer(21,.in 22.mesto), Freitag pa na 28.mestu. Poljaki so izvrstni saj poleg Malysza je dober tudi Kamil Stoch(16.) in Rutkowski na 33.mestu. Stefan Hula pa posamezno ni nastopil.

Čeprav so na zadnji ekipni tekmi v Oberstdorfu Nemci bili boljši od Poljakov(Bachleda in Kot sta skakala namesto Stocha in Hule) pa danes to ne bi veljalo. Obenem se pa je lepo videlo z posamičnih tekem,da Nemcem ne gre in je forma krepko padla tako,da je TIP 1!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...