hsammer Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bordeaux - Lyon 2.10 - 3.92 Bordo, koji je poznat po odličnoj odbrani, je primio osam golova na poslednja tri meča. Na sva tri meča su oni poraženi, od Marseja u kupu, od Liona u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona i onda na domaćem terenu od Nansija za vikend. Mogu da kažem da sam zadovoljan zbog toga jer sam se ja kladio protiv Bordoa na tim mečevima. Francuski mediji govore pre svega o psihološkim problemima kada pokušavaju da objasne kako je ova nepropusna odbrana počela da prima toliko golova. Oni su definitivno bili podjednako dobri kao Lion u prvom meču ali su izgubili sa 1-3. Za ovaj meč se u njihov sastav vraća uticajni igrač sredine terena A. Dijara. Nastup Planusa je još uvek neizvestan usled povrede. Dva igrača Liona koji su bili u startnoj postavi pre nedelju dana, vodeći strelac L. Lopez i igrač sredine terena Makoun, neće igrati sutra. S. Govu takođe neće igrati na ovom meču. Gomi će zameniti Lopeza a Kalstrom ili Gonalon će igrati na sredini terena. Bumsong ili Bodmer će igrati u odbrani. Lisandro Lopez će im naravno mnogo nedostajati. Mislim da Bordo može da pobedi bar sa golom razlike. Pobeda domaćina. Quote
Recommended Posts