Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skoro sam siguran da će Volfsburg pobediti na ovom meču ali je kvota ponuđena za pobedu domaćina razočaravajuća. Ne znam koliku sam kvotu očekivao ali je kvota za pobedu Fulama u prvom meču bila 2.35. Sigurno se ne može reći da je Volfsburg mnogo jači od Fulama.

Mislim da će gol koji je Volfsburg postigao u finišu prvog meča (1-2) na kraju biti odlučujući. Za vikend je Volfsburg pokazao sjajnu formu kada je nadigrao Hofenhajm (4-0). Džeko je postigao dva gola, Misimović se takođe upisao u strelce ali ne i Grafite.

Fulam, bez Bobija Zamore, je pobedio Vigan a na ovom meču se očekuje da će se Zamora ponovo naći u postavi.

Pobeda Volfsburga sa 2-1 ili 3-1.

Posted

Ja ću morati da se kladim na pobedu domaćina (2.25). Obično nije lako razdvojiti ove dve ekipe ali pošto Valensija ostaje bez sve više odbrambenih igrača onda je pobeda domaćina jedini izbor za mene. Za vikend je Valensija ostala bez još jednog odbrambenog igrača Dealberta koji se povredio a ni on ni suspendovani Bruno neće igrati sutra. Mislim da ne moram da pominjem ostale povređene igrače a odbrana Valensije bi trebala da izgleda ovako nekako: Alba, Navaro, Maduro i Aleksis.

D. Silva i D. Vilja, između ostalih, su garancija da Valensija neće biti bezopasna u napadu.

U sastav Atletika iz Madrida se sutra vraća uticajni Rejes ali za njih neće igrati povređeni Varela kao ni Tiago i Ibrahim koji nemaju pravo nastupa.

Atletiko iz Madrida je dosta popravio svoju igru i oni u poslednje vreme igraju kao jedna sasvim solidna ekipa. Postizanje golova nikada nije bio problem za ovu ekipu. Oni ne moraju da pobede na ovom meču da bi prošli u dalje takmičenje no oni nisu takva ekipa koja će ići na rezultat. Pobeda domaćina.