Jump to content

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
  Bane said:

Ne znam, ja sam tako zatrokirao na expekt natjecanju, da mi se vise ne mili da nastavim igrati :nije:

Jucerasnji dan na expekt ligi je za vecinu nas ucesnika bio - ne ponovio se. Svaka cast izuzecima, a narocito Baptiu koji je to znalacki iskoristio i zaseo na 1. mesto.

Posted
  micha said:

Jucerasnji dan na expekt ligi je za vecinu nas ucesnika bio - ne ponovio se. Svaka cast izuzecima, a narocito Baptiu koji je to znalacki iskoristio i zaseo na 1. mesto.

baš ga ide.......i u H2H je gotovo osigurao finale.........šta drugo nego :nije:
Posted
  micha said:

Tako je...Ja sam na trecem mjestu i juce sam bas mislio da cu pogoditi, kada ugledah na livescore-u da Hoffenhaim izjednaci u zadnjoj minuti...A ja igrao na Dortmund..:nije: E bas me iznervira...

Posted
  micha said:

orijent said:

baš ga ide.......i u H2H je gotovo osigurao finale.........šta drugo nego http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif

Brijem da ste me sad urekli,ziher sam siguran da cu ovih zadnjih 10 dana pasti,jer po generatoru slučajnih brojeva nemoš stalno dobivati!! :nije:

Posted
  Almiric said:

Nadam se da ce veceras Boston dobiti u NHL-u....Dobra kvota, a mislim da su bolji od protivnika....

Po meni nisu bolji od Sabresa, i cele sezone su kilavili nesto, igraju odbrambeniju taktiku, a na drugoj strani takodje nesto defanzivnija momcad i dobar golman Rajan Miler, ali ipak Buffalo ovo treba proci dalje..sto se tice kvaliteta, ali ostaju to i da dokazu na ledu. Moj tip za ovu tekmu je X2 i to sam stavio na tiket izmedju ostalih parova, cekam samo da kisa prestane pa da odem uplatiti u lokal :nije:

Posted
  Bane said:

Po meni nisu bolji od Sabresa, i cele sezone su kilavili nesto, igraju odbrambeniju taktiku, a na drugoj strani takodje nesto defanzivnija momcad i dobar golman Rajan Miler, ali ipak Buffalo ovo treba proci dalje..sto se tice kvaliteta, ali ostaju to i da dokazu na ledu. Moj tip za ovu tekmu je X2 i to sam stavio na tiket izmedju ostalih parova, cekam samo da kisa prestane pa da odem uplatiti u lokal http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif

u kom lokalu uplacujes?

znam valjevo dosta dobro iz vojnickih dana :nije: