Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf

20.06.2010.

Recommended Posts

16:00, Italija - Novi Zeland, tip 1D2N(Italija daje gol, a Novi Zeland ne daje gol), @1.75, PSK, 7/10

 

 

Susret 2. kola F skupine nogometnog SP-a u JAR-u.

U njemu se sastaju trenutno 5. plasirana reprezentacija s FIFA-ine rang ljestvice, Italija i 78. plasirana reprezentacija na toj istoj ljestvici, Novi Zeland.

Susret se igra u Nelspruitu.

 

Nakon prvih susreta u skupini sve reprezentacije imaju po 1 osvojeni bod i istovjetnu gol razliku, 1:1 pa će se bez obzira na rezultate u ovom kolu, pitanje prolaska u sljedeću fazu natjecanja rješavati u posljednjem, 3. kolu.

 

U prvoj utakmici u skupini Italija je remizirala s Paragvajem. Antolin Alcaraz je u 39' doveo Paragvaj u vodstvo, a rezultat je poravnao Daniele De Rossi u 63. minuti.

Italija je po vrlo lošem vremenu bila nešto bolja i imala je omjer 10:8 u udarcima na gol, od toga u okvir 5:1. I u udarcima iz kuta je bila premoćnija omjerom 8:4.

 

Novi Zeland je u 1. kolu remizirao sa Slovačkom. Slovake je u vodstvo doveo Robert Vittek pogotkom iz debelog zaleđa u 50' utakmice, a izjednačujući pogodak za Novi Zeland je također iz zaleđa(samo puno manjeg) u 93' postigao Winston Reid.

Bio je to povijesni trenutak za Novozelanđane jer im je donio i 1 bod u povijesti svjetskih nogometnih prvenstava.

Slovačka je u tom susretu bila dominantnija. U udarcima na gol je bilo 13:8(3:2 u okvir) za Slovake, a u kornerima 10:3.

 

Obzirom na činjenicu da se ovdje radi o jednoj od najjačih reprezentacija svijeta i totalnim outsiderima ovog prvenstva te uz činjenicu da su talijani napravili kiks već u prvom kolu, za očekivati je sigurnu pobjedu Italije u ovom susretu.

Novi Zeland će se prvenstveno opredjeliti za obranu vlastitih vratiju i ne vjerujem da će pretjerano ugrožavati gol Italije.

Pošto Talijani imaju granitnu obranu koja je u svojoj kvalifikacijskog grupi za odlazak na SP u 10 susreta primila tek 7 pogodaka(0.70 po susretu), a Novozelanđani imaju vrlo sterilan napad koji je u zadnjem susretu postigao prvi gol Novog Zelanda na svjetskim prvenstvima, također je za očekivati da Novi Zeland Italiji ne zabije pogodak. Uostalom u kvalifikacijama je u 6 utakmica postigao tek 14 pogodaka(2.33 po susretu) i to u utakmicama protiv Nove Kaledonije, Fidžia i Vanuatua, o čijoj je (ne)kvaliteti bespotrebno raspravljati.

Iz svega gore navedenog, najizglednija mi je opcija u ovom susretu tip koji sam naveo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Italija - Novi Zeland(Udarci iz kuta za domaćina?), tip over 7.5, @1.80, Expekt, 7/10

 

 

Susret 2. kola F skupine nogometnog SP-a u JAR-u.

U njemu se sastaju trenutno 5. plasirana reprezentacija s FIFA-ine rang ljestvice, Italija i 78. plasirana reprezentacija na toj istoj ljestvici, Novi Zeland.

Susret se igra u Nelspruitu.

 

U prvoj utakmici u skupini Italija je remizirala s Paragvajem i tako se dovela u nezgodnu situaciju da više nema pravo na kiks želi li u daljnji dio natjecanja.

Obzirom da će danas igrati s Novim Zelandom, očekujem totalni presing Talijana i bunker reprezentacije Novog Zelanda.

Vjerujem da će do presinga doći od samog početka utakmice, obzirom da Talijani znaju da će Novozelanđani biti sve neugodniji, što duže budu držali pozitivni rezultat.

Novi zeland će sve poduzeti kako bi obranio svoja vrata pa očekujem s njihove strane česta izbacivanja lopte van granica igrališta.

Italija je u svom prvom susretu, koji je igrala protiv Paragvaja u udarcima iz kuta je bila premoćnija omjerom 8:4.

 

Novi Zeland je u 1. kolu napravio podvig, uzevši u posljednjim sekundama bod Slovacima.

Slovačka je u tom susretu bila dominantnija. U udarcima iz kuta je bilo 10:3 za Slovake.

 

Obzirom na činjenicu da je Italija kvalitetnija od Slovaka, a Novi Zeland puno slabiji od Paragvaja, logički je očekivati da se proporcionalno tome na terenu situacija odvija u korist Italije.

Pošto je protiv jače reprezentacije Italija imala 8 udaraca iz kuta, a Novi Zeland je slabijoj reprezentaciji dopustio 10 udaraca iz kuta, očekujem da će na ovoj utakmici taj broj biti još izraženiji u korist favorita, stoga ovu opciju smatram izrazito prihvatljivom...

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:45, Francuska - Hrvatska, tip over 6.5 pogodaka, @1.80, Bet365, 7/10

 

 

Susret 7. kola A skupine kvalifikacija za nogometno SP za žene.

U njemu se sastaju trenutno 1. plasirana reprezentacija Francuske i posljednjeplasirana(6.) Hrvatska.

Susret se igra u Besanconu.

 

Nakon 6 odigranih susreta u skupini Francuska ima omjer 6-0-0 uz gol razliku 33:0 i 18 osvojenih bodova, dok Hrvatska ima omjer 0-1-5 uz gol razliku 2:17 i tek 1 osvojeni bod.

Doma ima omjer 3-0-0 uz gol razliku 20:0 i 9 osvojenih bodova, dok Hrvatska u gostima ima omjer 0-1-0 uz gol razliku 1:1.

 

Francuska je doma pobijedila trenutno 2. plasirani Island s 2:0, 3. plasiranu Estoniju 12:0 i 4. plasiranu Sjevernu Irsku sa 6:0.

Hrvatska je jedini susret u gostima igrala kod 5. plasirane Srbije i izvukla je remi, dok je doma već odigrala svih 5 utakmica i obzirom da u preostala 4 susreta gostuje, čvrsto vjerujem da će i ostati na tom jednom osvojenom bodu.

 

Francuska i Hrvatska su se već jednom sastali u ovim kvalifikacijama kada su Francuskinje na gostovanju u Zaprešiću slavile čak sa 7:0(3:0). Pogotke su postigle Sandrine Soubeyrand, Corine Franco(2), Marie-Laure Delie, Eugénie Le Sommer, Camille Abily i Élodie Thomis.

 

Francuskinje su daleko kvalitetnija reprezentacija i mlade i neiskusne igračice Hrvatske bi ovdje vrlo lako mogle doživjeti novi potop...

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Hameenlinna - KPV Kokkola tip: 2 @ 2.12 Pinnacle 7/10

 

Utakmica devetog kola finske druge lige izmedu dvanaeste Hameelinne i četvrtog KPV Kokkole.

 

Hameenlinna se trenutno nalazi na dvanaestoj poziciji, s omjerom 2-2-4 uz gol razliku 10:17.

Na domaćem terenu ima omjer 0-2-2 uz gol razliku 4:7. U posljednjih sest utakmica nisu pokazali nekakve dobar napredak. Ostvarili su dvije pobjede, jedan remija i tri izgubljene utakmice. Za ovu utakmicu ce im nedostajati par igrača: Olli Lehtimaki, Jere Finnish, Aleksi Topinoja, Joni Lindroos, Harri Suhonen. Upitan: Mikko Kalervo

 

KPV Kokkola se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji, s omjerom 4-2-2 uz gol razliku 15:7.

U gostima ima omjer 2-0-1 uz gol razliku 5:3. U posljednjh sest utakmica ima 3 pobjede, jedan remi i dva poraza.

Za ovu utakmicu ne moze racunati na Tuomo Paavolainena i Tarmo Koivuranta. Upitan je Tommi Halonen.

 

Sto se tiče ove utakmice dao bih prednost gostu zbog nesto bolje forme, te je dosta vise pokazao u dosada odigranim utakmicama. Kao sto vidimo Hameenlinna ima veći broj izostanaka u ekipi sto je dodatan plus za Kokkolu stoga mislim da bi ovdje gost mogao doci do nova tri boda.Ulog srednji!

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 Naestved - Kolding tip: oba daju gol - Da @ 1.55 SuperSport 6/10

 

Zadnje je kolo danske druge lige u kojem igra domacin Naestved koji je osigurao ostanak u ligi te Kolding koji se jos uvijek bori za ostanak.

 

Posted Image

 

Koldingu očigledno treba pobjeda da bi osigurao ostanak u ligi, jer su jos dva kluba u igri za ostanak Thisted i Hvidovre.

 

Što se tiče ove utakmice, Naestved je u trenutno vrlo dobroj formi, u zadnjih sest utakmica 4 pobjede, jedan remi i jedan poraz. Kolding ima 3 pobjede, 1 remi i dva poraza.

 

Kada pogledamo međusobne rezultate, Naestved nije zabio gol Koldingu jedino u utakmici prije deset godina.

 

Mislim da bi danas mogli vidjeti jednu otvorenu utakmicu s dosta pogodaka stoga mi se čini dosta izgledna oklada da oba tima postižu pogodak.Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Italija - Novi Zeland, tip 1D2N(Italija daje gol, a Novi Zeland ne daje gol), @1.75, PSK, 7/10

FT 1:1

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Italija - Novi Zeland(Udarci iz kuta za domaćina?), tip over 7.5, @1.80, Expekt, 7/10

Italija 15 udaraca iz kuta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...