Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  Dinno said:

Trenutno je 23:23....kako lud mec :nije:

što bi Ameri rekli... it's epic! :nije:

:nije: svima

Edited by m&m
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  m&m said:

što bi Ameri rekli... it's epic! :nije:

:nije: svima

26-25

Tko god ovo dobije, sutra igram protiv njega. Singl, ulog maximalan. Ako se uopće pojavi na terenu

Posted
  c4nton4 said:

Meni nije jasno čemu ove utakmice World Cupa kad je Demokratska Narodna Republika Koreja Svjetski prvak :nije:

I to što kažeš... :nije:

Kako sam izvan toka skroz s ovim SP...dobro su me prešli s vijestima na net.hr-u nakon prve utakmice :nije:

Posted (edited)
  mystery023 said:

26-25

Tko god ovo dobije, sutra igram protiv njega. Singl, ulog maximalan. Ako se uopće pojavi na terenu

ima još kandidata za igrat kontra... pobjednik DeBaker - Giraldo

a i Benneteau je blizu...

kad se nađu dva servera.... 30:31 :nije: i ne vidi se kraja...

Rafa i Nishikori su jučer u cijelom meču odigrali manje od 30 gemova.. a kod ovih u 5-om po 30 sa svake strane :nije:

Edited by m&m
Posted
  mystery023 said:

26-25

Bas tako, odigrali su vise gemova vec sada, nego sto ce osvajac Wimbledona :nije:

btw trenutno je 31:31 i ne nazire se kraj meca

Posted
  m&m said:

ima još kandidata za igrat kontra... pobjednik DeBaker - Giraldo

a i Benneteau je blizu...

kad se nađu dva servera.... 30:31 :nije: i ne vidi se kraja...

Rafa i Nishikori su jučer u cijelom meču odigrali manje od 30 gemova.. a kod ovih u 5-om po 30 sa svake strane :nije:

ok, ja igram kontra pobjednika ovog meča a ti kontra de bakkera. budući da pobjednici ta 2 meča igraju međusobno neko od nas će dobiti :nije:

Koliko će tek taj meč ustra trajati, nijedan ni drugi neće moć maknut, samo će gledat servise kako idu oko njih

Posted
  mystery023 said:

ok, ja igram kontra pobjednika ovog meča a ti kontra de bakkera. budući da pobjednici ta 2 meča igraju međusobno neko od nas će dobiti :nije:

Koliko će tek taj meč ustra trajati, nijedan ni drugi neće moć maknut, samo će gledat servise kako idu oko njih

Što je fer ovaj ždrijeb :nije:

nek su obojica umorna..pa kome sunce zasvitli...

onda ću ipak mijenjat mišljenje i dat glas za Isnera/Mahuta.... ;)

Posted (edited)
  m&m said:

Ajmeeee ne :nije:

priča danas frend, pred prvenstvo kupio TV i skoro ga išao mijenjat... jer kaže.. "gledam tekmu a nešto mi čudno šumi unutra" :nije:

Klikni na link i uzivaj u vuvuzela bet-clubu! :nije:

Ima jedna finta kak da minimiziras zcuk vuvuzela na TV u, pre neki dan sam ostgavio link u cafeu.

Jel onaj 5 set Isner-Mahut stvarno rezultat 34:34 u gemovima ili je to neka greska na livescore?!!!!!!

Edited by Bunka
Posted
  Bunka said:

Klikni na link i uzivaj u vuvuzela bet-clubu! :nije:

Ima jedna finta kak da minimiziras zcuk vuvuzela na TV u, pre neki dan sam ostgavio link u cafeu.

Jel onaj 5 set Isner-Mahut stvarno rezultat 34:34 u gemovima ili je to neka greska na livescore?!!!!!!

34:35 trenutno i ne misle tu stati! :nije:

vidjela sam to za vuvuzele neki dan... :nije:

Posted
  m&m said:

34:35 trenutno i ne misle tu stati! :nije:

vidjela sam to za vuvuzele neki dan... :nije:

što duže traje to mi više na namješteno smrdi. Kod 11-10, kad je bila i zadnja i jedina meč lopta su se oba prestali truditi. Uopće se ne kreću
Posted (edited)
  mystery023 said:

što duže traje to mi više na namješteno smrdi. Kod 11-10, kad je bila i zadnja i jedina meč lopta su se oba prestali truditi. Uopće se ne kreću

Ne kužim baš što bi namještali??

over :nije:

btw. gdje gledaš?

Edited by m&m