Jump to content
Davor_92

02.08.2010

Recommended Posts

Atvidaberg - Orebro, tip 2 @ 2.15 HL

Preuzeto sa HL:

 

Pet uzastopnih ligaških utakmica nogometaši Atvidaberga nikoga nisu uspjeli pobijediti, štoviše, posljednjih 450 minuta igre iskoristili su za tek jedan osvojeni bod...

 

Loša forma momčadi koja je prošle sezone izborila nastup u švedskom nogometnom prvenstvu mogla bi u konačnici rezultirati i povratkom u niži rang natjecanja. Trinaest bodova iz šesnaest odigranih utakmica i posljednje mjesto ljestvice takvo što nagovještavaju.

 

Orebro je svakako favorit ove utakmice ne samo zbog boljih igara tijekom cijele sezone (nalaze se na trećemu mjestu s 29 osvojenih bodova), već i zbog aktualne ligaške forme. Uz 3-3 remi protiv čvrstog Elfsborga u posljednje su dvije utakmice došli do šest bodova ne primivši pritom niti jedan gol (5-0).

 

Ono što ih muči, činjenica je, igre su u gostima. Međutim, posljednjeplasirani klub nudi i ovdje dobru šansu za goste, koji iz posljednje četiri utakmice na strani imaju dva poraza i nakon njih dva remija. Vrijeme je i za gostujuća tri boda i ostanak u borbi za kvalifikacije Europa lige.

Edited by Davor_92

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salyut Belgorod-Kuban, tip 2 @ 2.00 HL

Preuzeto sa HL:

 

U potpuno drugačijem raspoloženju ove dvije momčadi dočekuju ogled 21. kola druge ruske nogometne lige. Domaćin je u nizu poraza, a njegov gost trenutačno vodeća momčad ljestvice...

 

Već četiri utakmice u nizu Salyut ne uspijeva doći niti do remija. U nizu su poraza koji ih je doveo tik do pozicija koja će krajem sezone kliznuti iz lige, i premda je o takvom scenariju još uvijek prerano pričati, krajnje je vrijeme da se ovaj sastav trgne.

 

Ono što ih može motivirati, ali sigurno i obeshrabriti jest spoznaja da im na gostovanje stiže lider prvenstva koji je ktomu još i u dobroj formi i pucački vrlo raspoložen. U posljednje tri utakmice Kuban je osvojio maksimalnih devet bodova, a stradavali su Avangard Kursk 2-1, Volgar-Gazprom 6-1 i Rotor Volgograd 3-0.

 

Kroz usporedbe forme jedino logičan zaključak koji se nameće jest da će nizovi obiju momčadi ostati nepromijenjeni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...