Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

26.08.2010

Recommended Posts

20.15 KKS Lech Poznan - FC Dnipro Dnipropetrovsk tip Under 2,5 @ 1.67 8/10

 

 

Poljski Leh je veoma cudna i nezgodna ekipa za kladionicare. U prvom kolu su kao gosti dobili i Azerbejzdanskog prvaka Baku sa 1-0 da bi u revansu izgubili istim rezultatom. No u drugoj rundi su naisli na jace Cehe Spartu iz Praga koja ih je u oba meca dobila sa po 1-0. I sada su u zadnjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope protib Dnjepra iz Ukrajine bili autsajderi (kvota 1. 45 na domacina ) a oni su uspeli da pobed sa 1-0. No po kladionicama oni ni danas nisu favoriti vec su sanse podjednake. u poljskom prvenstvu je odigrano tri kola do sada i tu imaju prvo dva remija da bi u posednjem kolu prosto rzbili Krakoviju sa 5-0. To im je ujedno i prvi Under 2, 5 u poslednjih 12 zvanicnih utakmica sto u domacem prvenstvu i u Evropskim mecevima. Kako ce danas igrati ne mogu ni da zmislim ali se nadam da ce ostati dosledni tradiciji i rezultatima tako da se nadam Under-u.

 

Dnjepar je razocarao svoje pristalice neefikasnoscu u prvom mecu kada nisu uspeli da postignu nijedan pogodak a jos su i jedan primili tako da su u Poljsku otputoval isa minusom od jednog gola. da nesto skripi u ovoj ekipi videlo se jos u mecu sa Subotickim Spartakom kada su u prvom mecu kao gosti izgubili sa 2-1. kod kuce bas nisu lako dobili utakmicu ali ipake ih je pobeda od 2=0 dovela do ovog meca sa Poljacima. I kada su sebe vec videli u Ligi Evrope , kiksnuli su i sad ce se morati dobro potruditi da se iz Poljske vrate kao pobednici. I oni su ekipa u kojoj je odbrana bolji deo tima tako da u proseku vise od 70% njim se utakmice zavrsavaju Underom. Poslednjih 5 meceva od kojih su tri odigrali kod kuce su bili upravo tako odigrani i jos je bitan podatak da nikad anisu oba tima dala pogodak.

 

Receno je da je Leh nezgodna ekipa koja cesto bolje partije pruzi kao gost nego kao domacin ali da na svakoj utakmici im je dobra zadnaj linija i da veoma malo pogodaka prime. Smatrma da je ovo tipicna utakmica za tipovanjre UNDER 2, 5

 

:nije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...