Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

02.11.2010

Recommended Posts

Bursaspor - Mancester United

Tip:2

Kvota:1.80

Pocetak utakmice:20:45h

 

Info:Turska ekipa se nalazi na 1.mjestu Turske lige...Posljednji mec su odigrali sa Fenerbahceom kod kuce i rezultat je bio nerijesen, 1:1. Bursaspor je, uprkos statistici, u odnosu na Mancester utd sasvim prosjecna ekipa. Ceta Aleksa Fergusona u posljednje vrijeme ne zna za poraz, kad se pri tome doda da se rijesio problem sa Runijem. Atmosfera je u ekipi odlicna poslije pobjede nad Totenhemom. Mancester je daleko kvalitetniji tim od Bursaspora,i sve osim pobjede bi bilo veliko iznenadjenje

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Brighton v Exeter TIP:1 Kvota:1.53 Pinnacle 8/10

 

Lider trece lige ekipa Bajtona je apsolutni favorit u mecu sa Exiterom koji se nalazi na 14.-tom mestu.Iako je Brajton ubedljivo prvi na tabeli sa skorom 9-4-1 i gol razlikom 24:8 ne verujem da ce se kockati puno u ovom mecu sa Exeterom,uprkos tome sto imaju 8 bodova prednosti u odnosu na Hadersfild.

Domacin je u odlicnoj formi,na poslednjih 10 utakmica cak sedam pobeda i tri remija. Exetera koji ima 4-2-4 a vezao je i 2 uzastopna poraza.Exeter igra promenljivo i nije u nekoj formi koja uliva nadu pred tesko gostovanje.Poslednje dve utakmice je izgubio ,narocito boli poraz u proslom kolu od Brentforda na svom terenu 2-4.

u poslednjih 5 utakmica koje su odigrali Brajton kao domacin ima 4-1-0 skor i gol razliku 8:2 a Exeter kao gost 1-1-3 i gol razliku 5:8.Sto se tice tradicije u medjusobnim duelima do sada su odigrali 4 meca i Brajton je uspesniji sa skorom 3-0-1 i gol razlikom 5:1 a taj jedini poraz od exetera su doziveli jos davne 2001. godine. Za exeter neće nastupati Daniel Narrdielo i kapetan Matt taylor, dok se brajtonu vraća Inigo Caledron dok je upitan samo Fran Sandaza.

Izjava domaćina:"As defenders we always look to keep a clean sheet which has worked recently. We put a lot of work into defending so it hurts us a team when we concede goals. It`s going to be very difficult and we all know that, so we have got to be on our game like we have been over the past couple of week."

Prošli susreti

27/02/2010 Liga 1 Brighton vs. Exeter 2:0

05/12/2009 Liga 1 Exeter vs. Brighton 0:1

 

20:45 Werder Bremen v Twente TIP:1 Kvota:1.83 Pinnacle 8/10

 

U grupi A Inter ima sedam bodova, Tottenham četiri i ostala dva autsajdera Werder i Twente imaju po dva boda. Werder je pod velikim pritiskom nakon tri kola Lige prvaka i ukoliko ne dobiju duel sa Twenteom, tada je Liga prvaka za Werder završena. Stoga možemo primijetiti prilično ofanzivnu početnu postavu u Werderu. Naprijed igraju dvije prave špice, Almeida i Pizarro, a direktno iza djeluje treća špica, pokretni Marin. Osim ove tri špice igraju još Arnautović i Hunt u ofanzivnom veznom redu. Werde se ne želi prepustiti slučaju i očigledno je da žele dobiti ovu utakmicu. S druge strane, duel sa Twenteom je veoma važan, jer će u slučaju nekvalifikacije u osminu finala treće mjesto biti interesantno, jer trećeplasirani ulazi u evropsku ligu.

Holandski prvak je isto tako pod pritiskom kao i Werder. I za njih dolazi samo pobjeda u obzir, ukoliko žele da uđu u sljedeću rundu Lige prvaka.Holanđani imaju sličnu početnu postavku kao u prvoj utakmici, samo defanzivnog Tiendalli i šesticu Brama su morali zamijeniti Leugers i de Jong.

Postava Werdera: Wiese - Wesley, Mertesacker, Prödl, Pasanen - Frings - Hunt, Arnautovic - Marin - Pizarro, Hugo Almeida

Postavka Twentea: Mihajlov - Rosales, Wisgerhof, Douglas, Leugers - Landzaat, de Jong, Janssen - Ruiz, Janko, Chadli

Prošli susreti

20/10/2010 Liga prvaka, Skupina A Twente Enschede vs. Werder 1:1

25/02/2010 UEFA Europska Liga Werder vs. Twente Enschede 4:1

18/02/2010 UEFA Europska Liga Twente Enschede vs. Werder 1:0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...