Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

03.11.10

Recommended Posts

20,45 Partizan - Braga tip GOST ne daje gol @ 2,95 expekt

Partizan u ovom duelu krece na sve ili nista. Trener Partizan , Stanojevic je najavio ofanzivan sastav i sve sem pobede je neuspeh za njega. No kada s pogleda u statistiku i vidi da Partizan jos uvek nema nijednu pobedu u dosadasnjim igrama u ligi prvaka. No mozda je sada pravi momenat za to. Partizan je solidno igrao u Bragi i samo stacajem nesrecnih okolnosti pretrpeo poraz od 2-0. Ovaj duel u stvari resava pitanje 3 mesta u grupi i opstanka u Evropskim takmicenjima. Iako nije otkrio sastav tima, jasno je da će odbrana biti standardna, da će igrati sa jednim defanzivnim veznim igračem i da će Moreira početi utakmicu, baš kao i nezamenjivi Ilić. Postop ce igrati sa dva spica pitanje je smo ko c praviti drustvo u napadu Kleu , ili Ilijev ili mladjani Scepovic. Mislim da c iskusniji ipak dobiti prvi sansu.

moguci sastav Partizana:

Stojković ,Miljković, Jovanović, Krstajić, Lazevski, Smiljanić

Boja, Moreira, Ilić, Kleo, Iliev (Šćepović).

 

Gosti su razocarali na startu Lige prvaka. Za njih se mislilo da ce voditi veliku bitku za 2 poziciju sa Ukrajincima. No na samom startu su pretrpeli dva velika poraza tako da im preostaje smo borba sa Partizanom za trecu poziciju. Veoma su nesigurni i lose partije pruzju i u domacem prvenstvu. Tako suprosle nedelje izgubil iod poslednje plasirane ekipe Rio Ave sa 2-0 . Trener Brage Domingoš Pasijensija će se opredeliti za oprezniju formaciju sa samo jednim spicom. najverovatniji sastav gostiju:

 

Felipe , Silvio, Moises, Rodrigez, Elderson ,Agijar, Vandinjo,

Alan, Mateus, Cezar , Lima

 

Koliko god da je dominantan u domacem prvenstvu , Partizan jos uvek nije ravnopravan rival jacim ekipama u Evropi. mislim da je ovaj danasnji rival bas po pravoj meri za Beogradjane i imaju vliku sansu da zabeleze prvi trijumf u Ligi prvaka. Gosti nisu u formi i tesko ce postici pogodak u Beogradu pred punim stadionom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...