Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

23.11.2010.

Recommended Posts

KK Hemofarm Vrsac - Asvel Lyon Villeurbanne (utorak, 18h)

1,25 3,60

 

Košarkaši Hemofarma u utorak dočekuju francuski Asvel u drugom kolu Evrokupa.

 

Svi u klubu očekuju da će posle startne pobede u Turskoj protiv Bešiktaša, ekipa Željka Lukajića stići do još jednog trijumfa.

 

"Napravili smo fenomenalan rezultat u Istanbulu, ali ta pobeda bi izgubila značaj ako ne pobedimo Asvel. Jesmo pritisnuti povredama, ali svim srcem želimo da nastavimo pobednički niz, jer je izuzetno važno da zadržimo prednost domaćeg terena", rekao je Boris Savović.

 

U tim će se vratiti oporavljeni Bojan Krstović, ali će Mustafa Abdul Hamid morati da propusti duel sa Asvelom. Kapiten Miljan Pavković će ponovo igrati pod blokadom, Savović i dalje ima problema sa tetivom na nozi, a Ivan Maraš sa zglobom.

 

Savović smatra da je Asvel veoma dobra ekipa predvođena trojicom Amerikanaca, bivši ’farmaceutom’ Nebojšom Bogavcem i Andrijom Žižićem.

 

"Asvel je iskusna ekipa. Imaju nekoliko kvalitetnih stranaca, a stil igre dosta podseća na američku košarku, sa brzom tranzicijom, puno šuteva i igrom jedan na jedan", kaže krilni centar i dodaje da njega i njegove saigrače neće zavarati poraz Asvela u prvom kolu na svom terenu protiv Getingena.

 

Utakmica Hemofarm – Asvel na programu je u utorak od 18 časova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Budivelnyk - Siauliai

Tip: Budivelnyk -13,5 @ 1,90 bet365

 

Siauliai nije imao odgovor na igru Budućnosti prošlog tjedna kod kuće. U roku od 7 dana su uspjeli da pruze još goru igru - u litvanskoj košarkaškoj ligi su izgubili od Techasasa i snaga Siauliaia je trenutno 6-8 pozicija u litvanskoj ligi. Opet nije bilo odbrane kod Siauliaia, 90 koseva su dobili. Igra je i dalje ista, oslanjaju se na centra Sarakauskasa, igrače sa klupe Ruzgasa i američkog sutera Harris i drugog sutera Janaviciusa, koji mogu igrati 1 od 5 dobre utakmice (na lokalnoj razini).

 

Budivelnyk je osvojio prve bodove protiv Gran Canarie u gostima. Oni su pozicija 2. u ligi Ukrajine, imaju vrlo pristojne Amerikance: Keys, Wilson i Spencera. Oni također imaju litvanskog igrača Anisimovasa, koji je igrao u Lietuvos Rytas prije nekoliko godina. On je bio poslan u Ukrajinu uglavnom zbog toga sto Litvanski tim nema mjesta za njega, ali statistike je da je prošle godine i ove sezone odigrao odlicno, te mislim da bi ga voljeli vidjeti nazad u Litvi. On nemaju puno šanse da igraju protiv litvanskih ekipa, baš kao što je Kadziulis odlicno igrao za Budućnost prošlog tjedna, Anisimovas će biti jako raspoložen da ima laku noć. Hendikep je velik, ali mislim da momčad iz Ukrajine može oduzeti ~ 20 bodova, danas pobijediti jer to je još uvijek bolno gledati Siauliai ove sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...