Jump to content

Recommended Posts

20:15, Jenkins T. - Webster M., tip 2, @1.75, Sportingbet, 7/10

 

 

Susret 5. kola, Premier lige darts.Večeras se mečevi igraju u Manchesteru.

Ovo je prvi susret večeri.

 

Terry Jenkins, pod nadimkom The Bull, trenutno je 7. plasirani igrač sa PDC ljestvice, a nakon 4 odigrana kola u Premier ligi zauzima posljednje, 8. mjesto s omjerom 1-0-3 uz -15 osvojenih partija.

U 1. kolu je pobijedio Raymonda van Barnevelda s 8:6, a potom je doživio poraze 4:8 od Garya Andersona, 2:8 od Phila Taylora i 1:8 od Simona Whitlocka.

U strašnom je padu forme, što se vidi i po tome da je u svakom meču izgubio minimalno 3 partije koje je otvorio svojim bacanjima te je ukupno izgubio čak 15 takvih partija u prva 4 kola i sumnjam da može ugroziti Marka Webstera večeras.

 

Mark Webster, pod nadimkom Webby, trenutno je 13. plasirani igrač sa PDC ljestvice, a nakon 4 odigrana kola u Premier ligi zauzima 4. mjesto s omjerom 2-0-2 uz +1 osvojenu partiju.

U 1. kolu je pobijedio Jamesa Wadea s 8:3.

U drugom je poražen od Phila Taylora s 5:8.

Najlošiji meč odigrao je u 3. kolu protiv Garya Andersona kada je poražen s čak 1:8, zahvaljujući odličnoj igri svog protivnika, ali i katastrofalnom gađanju double-ova kad je trebao završiti partije u svoju korist.

Nakon toga je u 4. kolu odigrao totalno drukčiji meč i u njemu je porazio s 8:2 svjetskog prvaka Adriana Lewisa. U tom je meču zabilježio 6. rezultat svih vremena u Premier ligi darts s prosječnim brojem poena od 110.19 na 3 strelice(prvih 5 rezultata drži naravno Phil Taylor).

Mark Webster je osim u meču protiv Andersona gdje je izgubio čak 4 partije(ukupno 6 u 4 kola) koje je otvorio svojim bacanjima, u ostalim mečevima bio poprilično uvjerljiv u držanju te prednosti(protiv Lewisa recimo nije izgubio nijednu, a samo po jednu je izgubio protiv Taylora i Wadea).

 

I bookmakeri su osim u ovom meču puno veće šanse dali Websteru nego Jenkinsu da se dokopaju titule prvaka u Premier ligi pa su tako postavili koeficijent na osvajanje naslova od strane Webstera na oko @11.00 po čemu je 4. favorit, dok Jenkinsu daju najmanje šanse i koeficijent je oko @151.00!

 

Mislim da Webster večeras ne može izgubiti...

 

Inače, šlag na torti od večerašnja 4 susreta je dvoboj između Phila Taylora i Garya Andersona koji je na rasporedu kao 2. meč večeri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...