Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 4/11/2011 at 11:12 AM, 'madeintrn' said:

bilo bi mec se odigrao,nije bilo kise i minesta pobijedila Posted Image

navlace vodu na svoju vodenicu

Ma to je sigurno. Ima puno puta da neko to i ne prati nego samo pogleda rezultat. Ja sam jednom odigra neki fudbal i on se odlozi za 2 nedelje i na kraju nije ni odigran i tek mi tada vrate ulog. :nije:

Puko opet Juzni, a? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 4/11/2011 at 11:15 AM, 'Banega' said:

Ma to je sigurno. Ima puno puta da neko to i ne prati nego samo pogleda rezultat. Ja sam jednom odigra neki fudbal i on se odlozi za 2 nedelje i na kraju nije ni odigran i tek mi tada vrate ulog. :nije:

Puko opet Juzni, a? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

ma ja odigrao kad je gubio 1-0 u setovima i napravio brejk u drugom,reko evo ga. i stvarno uzme drugi set i u trecem odmah napravi brejk ali..onda opet kratki spoj u supljoj glavi i izgubi.Posted ImagePosted Image

Posted
  On 4/11/2011 at 11:19 AM, 'madeintrn' said:

ma ja odigrao kad je gubio 1-0 u setovima i napravio brejk u drugom,reko evo ga. i stvarno uzme drugi set i u trecem odmah napravi brejk ali..onda opet kratki spoj u supljoj glavi i izgubi.Posted ImagePosted Image

Uh bre, pa ti ne odustajes od njega jos, ja sam mislio da ti je na crnoj listi :nije:

Igra dobro ovaj Istomin, ali pitanje je kad ce Gaske da krene

Posted
  On 4/11/2011 at 11:23 AM, 'Banega' said:

Uh bre, pa ti ne odustajes od njega jos, ja sam mislio da ti je na crnoj listi :nije:

Igra dobro ovaj Istomin, ali pitanje je kad ce Gaske da krene

i evo ga krenuo je vratio je 1 brejk, a mislim da ce i drugi. Dobija ovo Gaske

Posted
  On 4/11/2011 at 12:17 PM, 'madeintrn' said:

juan ignacio chela, 2-3 mec lopte i znaci ne moze da pobijedi Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image,pa sta je ovo danas,prvo juznjak pa giraldo pa sad i ovaj narkoman

zemlja, prvi turniri. ja do sljedećeg tjedna tenis ne diram. osim ako ždrijeb ne bude zanimljiv u sridu i četvrtak

dobar dan ljudi i ostali

Posted
  On 4/11/2011 at 12:35 PM, 'emir1983' said:

dobar dan svima

licno ni kada ne bih igrao tenis jer odlucuje forma samo jednog igraca.

Po takvoj logici, trebalo bi da je tenis za lakse odigrati (sto se i smatra profitabilnijim od recimo fudbala koji ima 3 ishoda), jer pratis formu jednog, a ne 11 igraca :nije:

Posted
  On 4/11/2011 at 11:00 AM, 'madeintrn' said:

hvala borat

koliki kreten moras biti pa da svaki ali bas svaki put gubis dobijeni mec,pokojni Mikhail Youzhny

bice da su u pravu,odigrao sam ga 06.04

hvala tuto

zar nije pravilo da se odlozeni mec ceka 48 sati pa ako se odigra u tih 48 sati onda se racuna a ako se ne odigra onda se odbija tj. kvota 1... tako je bar u ovim zemaljskim kladioniacama a za internet neznam