Jump to content
Sign in to follow this  
mita-sk

24.05.2011.

Recommended Posts

12:00 Gamba Osaka - Cerezo Osaka TIP:1 Koef:1.80

 

Duel dveju Japanskih ekipa u drugoj fazi Aziske lige sampiona. Mogu vam reci da me je kvota na pobedu Gambe poprilicno iznenadila, mislim da je previsoka i da ce uskoro poceti da pada. Razlog? Jednostavno Gamba je ekipa koja je jako dobra na svom terenu u bilo kom takmicenju a pogotovu u onim koja su im interesantana ( odnosno donose prihode ). Bila je u jako nezgodnoj situaciji u grupnoj fazi ali je krenula sa odlicnim partijama i izborila se za nastavak ovog takmicenja a sobzirom da se takmice na dva fronta i u njihovom sampionatu odlicno stoje ( u odnosu na ostale Japanske ekipe koje igraju Azisku LS ). Cerezo je ekipa koja bas i ne spada u krem Japanskog fudbala ali su odlicnom proslom sezonom ( dosli iz druge lige i zauzeli 3 poziciju ) dospeli do ovog takmicenja i u grupi izborili dalji plasman. Moje misljenje je da ovde zavrsavaju jer realno kako igraju ove sezone morace sto pre da se okrenu razmisljanji kako da ostanu u ligi. Kada na sve ovo dodamo da su redovna Gambina musterija ( izuzmumo kup takmicenje jer kao sto sam rekao Gamba se zamara samo sa onim sto je interesuje pa cak i losi rezultati protiv Cereza dolaze kao posledica vec resene situacije u gostima ) mislim da ovde nema puno dilema. Naravno svi vi koji pratite moje tipove znate da mi je Gamba uvek omiljena za golove pa ni ovog puta necu propustiti da vam preporucim i 3+ jer ce Gamba zeleti da zavrsi ceo posao ovde odmah, inace kuci igraju jako efikasno a i njihovi medjusobni dueli nam obecavaju goleadu ). Prvi njihov susret ove sezone je igran u martu na stadionu Gambe i zavrsen je u korist Gambe 2:1, takodje malo sam posmatrao Gambu zadnje kolo u prvenstvu. Vodili su 1:0 od osmog minuta i drzali pod kontrolom utakmicu do 77 minuta kada su primili gol. Nakon toga za jedanaest minuta su poveli i mirno priveli mec kraju, dok se Cerezo poprilicno namucio kuci protiv Kavasakija 3:3, ceo mec su jurili rezultat i na kraju jedva iscupali bod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:00 Gamba Osaka - Cerezo Osaka TIP:1 Koef:1.80

 

...pa ni ovog puta necu propustiti da vam preporucim i 3+ jer ce Gamba zeleti da zavrsi ceo posao ovde odmah...

Slažem se u potpunosti s tipom. I sam sam u pripremama za pisanje analize za taj susret.

Samo se ne slažem s ovim izdvojenim iz tvog teksta jer daje krivu informaciju.

Naime, u 1/8 finala se IGRA SAMO JEDNA UTAKMICA. Nema revanša... :nije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:00, Jeonbuk Hyundai Motors - Tianjin Teda, tip 1, @1.55, Germania, 6/10

 

 

Susret 1/8 finala Azijske lige prvaka.

U njemu se sastaju južnokorejski Jeonbuk i kineski Tianjin Teda.

Vrlo bitno je napomenuti da se u 1/8 finala igra samo jedan suret i da nema revanša(većina tipstera po Forumima na netu misli da se igraju 2 utakmice)!

 

Jeonbuk Hyundai Motors je prvi dio natjecanja po skupinama igrao u skupini G s japanskom Cerezo Osakom, indonezijskim Arema Malangom i kineskim Shandong Lunengom.

Nakon 6 odigranih kola u skupini zauzeo je 1. mjesto s omjerom 5-0-1 uz gol razliku 14:2 i 15 osvojenih bodova. Imao je 3 boda više od 2. plasirane Cerezo Osake te je tako stekao prednost igranja utakmice 1/8 finala na domaćem terenu.

Doma je ostvario omjer 3-0-0 uz dvije istovjetne pobjede(1:0) nad Cerezo Osakom i Shandong Lunengom te pobjedom nad Arema Malangom od 6:0.

Iako ima vrlo impozantnu gol razliku treba napomenuti da je samo Arama Malangu u 2 susreta zabio čak 10 pogodaka(4:0 u gostima i 6:0 doma).

U južnokorejskom prvenstvu Jeonbuk Hyundai Motors nakon 11 odigranih kola zauzima 1. mjesto na ljestvici s omjerom 7-1-3 uz gol razliku 25:13 i 22 osvojena boda. Ima isti broj bodova kao i 2. plasirani Pohang Steelersi.

Doma u prvenstvu ima omjer 4-1-1 uz gol razliku 13:4. U vrlo dobroj je formi i u zadnjih 10 utakmica(računajući sva natjecanja) ima omjer 9-0-1. Jedini poraz je doživio u derbiju južnokorejskog prvenstva na gostovanju kod Pohang Steelersa s 2:3. U tom je susretu vodio 2:0 na poluvremenu, ali prima prvi pogodak u 57. minuti, da bi od 65. minute ostao s igračem manje i primio još 2 pogotka u završnici susreta. Od ovih 9 spomenutih pobjeda posebno treba izdvojiti one nad Gwangju FC-om doma(6:1), Incheon United-om u gostima(6:2) i Arema malangom doma(6:0).

Doma(računajući sva natjecanja) ima 6 pobjeda u nizu(6-0-0) uz gol razliku 17:2!

Jedina briga što se tiče sastava je ona da li će najbolji strijelac kluba Lee Dong-Gook biti u sastavu od 1. minute ili će naknadno ući u igru zbog toga što nije 100 % spreman(tek je zaliječio ozljedu).

U Jeonbuku vrlo uspješno igra i hrvatski napadač Krunoslav Lovrek.

 

Tianjin Teda je prvi dio natjecanja po skupinama igrala u skupini E s japanskom Gamba Osakom, južnokorejskim Jeju Unitedom i australskim Melbourne Victoryem.

Nakon 6 odigranih kola u skupini zauzela je 2. mjesto s omjerom 3-1-2 uz gol razliku 8:6 i 10 osvojenih bodova. Imala je isti broj bodova kao 1. plasirana Gamba Osaka, samo nešto slabiju gol razliku(Gamba je imala gol razliku 13:7).

U gostima je ostvarila omjer 1-0-2 uz gol razliku 2:4. Pobjedila je Jeju united s 1:0, dok je poražena od Gamba Osake(2:0) i Melburna(2:1).

U kineskom prvenstvu Tianjin Teda nakon 8 odigranih kola zauzima 7. mjesto na ljestvici s omjerom 3-3-2 uz gol razliku 12:10 i 12 osvojenih bodova. Ima 6 bodova manje od 1. plasiranog Guangzhou GAC-a.

U gostima u kineskom prvenstvu ima omjer 0-2-1 uz gol razliku 4:5.

U ovom susretu Tianjin Teda će biti poprilično oslabljen jer ne može računati na čak 5 igrača. Pravo nastupa nemaju Yang Qipeng, Bai Yuefeng, Luciano Olguin, Chen Tao i Marko Zorić.

 

Iako je Tianjin Teda u skupini 2 puta bila uspješnija od jedne južnokorejske momčadi, mislim da je u ovom susretu Jeonbuk veliki favorit te da će doći do pobjede i tako opet proći u 1/4 finale ovog natjecanja(lani je u 1/4 finalu ispao od Al Shabab Riyadha iz Saudijske Arabije, 2007. je također ispao u 1/4 finalu od japanskih Urawa Red Diamondsa, a 2006. je izgubio u finalu Azijske lige prvaka od sirijskog Al Karamaha).

Još bih samo napomenuo da je na on-line kladionicama tečaj na pobjedu Jeonbuka između 1.30 i 1.40 pa je ovaj tečaj iz Germanije i više nego primamljiv...

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:00, Gamba Osaka - Cerezo Osaka, tip 1, @1.90, Unibet, 6/10

 

 

Susret 1/8 finala Azijske lige prvaka.

U njemu se sastaju gradski rivali, japanski Gamba Osaka i Cerezo Osaka.

 

Gamba Osaka je prvi dio natjecanja po skupinama igrala u skupini E s kineskom Tianjin Tedom, južnokorejskim Jeju Unitedom i australskim Melbourne Victoryem.

Nakon 6 odigranih kola u skupini zauzela je 1. mjesto s omjerom 3-1-2 uz gol razliku 13:7 i 10 osvojenih bodova. Imala je isti broj bodova kao i 2. plasirana Tianjin Teda, ali je zbog bolje gol razlike osvojila 1. mjesto i tako stekla prednost igranja utakmice 1/8 finala na domaćem terenu.

Doma je ostvarila omjer 3-0-0 uz gol razliku 10:2. Pobjedila je Melbourne Victory s 5:1, Jeju United s 3:1 i Tianjin Tedu s 2:0.

U japanskom prvenstvu Gamba Osaka je odigrala 2 susreta manje od ostalih momčadi pa tako trenutno zauzima tak 7. mjesto na ljestvici s omjerom 4-0-1 uz gol razliku 11:10 i 12 osvojenih bodova. Ima 4 boda manje od 1. plasirane Kashiwe Reysol, ali i 2 odigrana susreta manje od svih 6 prvoplasiranih momčadi pa bi s pobjedama u zaostalim susretima izbila na vodeću poziciju na ljestvici.

Doma u prvenstvu ima omjer 3-0-0 uz gol razliku 7:4. U vrlo dobroj je formi i u zadnjih 6 utakmica doma(računajući sva natjecanja) ima omjer 6-0-0.

 

Cerezo Osaka je prvi dio natjecanja po skupinama igrala u skupini G s južnokorejskim Jeonbukom, indonezijskim Arema Malangom i kineskim Shandong Lunengom.

Nakon 6 odigranih kola u skupini zauzela je 2. mjesto s omjerom 4-0-2 uz gol razliku 11:4 i 12 osvojenih bodova. Imala je 3 boda manje od 1. plasiranog Jeonbuka.

U gostima je ostvarila omjer 1-0-2 uz gol razliku 4:3. Pobjedila je Aremu Malang s 4:0, dok je poražena od Jeonbuka(1:0) i Shandong Lunenga(2:0).

U japanskom prvenstvu Cerezo Osaka nakon 7 odigranih kola(ona je odigrala 6 susreta) zauzima tek 14. mjesto na ljestvici s omjerom 0-5-1 uz gol razliku 7:8 i 5 osvojenih bodova.

U gostima u prvenstvu ima omjer 0-2-1 uz gol razliku 2:3.

 

Što se tiče međusobnih susreta između ove dvije momčadi omjer je 14-4-3 za Gamba Osaku u posljednjem 21 susretu(gol razlika 50:25), a na terenu Gambe omjer je 8-1-2 u posljednjih 11 susreta(gol razlika 27:15).

U zadnja 4 Gamba je slavila:

05.03.2011., D1, Gamba Osaka - Cerezo Osaka 2:1

18.09.2010., D1, Gamba Osaka - Cerezo Osaka 3:2

09.09.2006., D1, Gamba Osaka - Cerezo Osaka 3:1

23.07.2005., D1, Gamba Osaka - Cerezo Osaka 4:1.

 

I ovdje očekujem novu pobjedu Gambe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:00, Jeonbuk Hyundai Motors - Tianjin Teda, tip 1, @1.55, Germania, 6/10

FT 3:0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...