c4nton4 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 (edited) 01.07.2011: Eels vs Broncos Težak susret za prognozu.Dajem malu prednost domaćinu bez obzira na izostanak ključnih igrača 02.07.2011: Panthers vs Bulldogs Bulldogsi su momčad koju lovim od početka sezone.Mada im gostovanja kod Panthersa ne leže izostanak nenadhebivo važnog kapetana Pantera mi govori da je ovao dobra investicija 03.07.2011: Sharks vs Rabbitohs (Sharks +1,5 Pinnacle) Sharksi bez svog dragocjenog kapetana igraju protiv ove sezone iznenađujuće loših Rabbitohsa.Ja sam tu odigrao pozitivan hendi na Sharkse pa kud puklo Dragons vs Knights Tu nema puno mudrovanja.Dragonsi u najjačem sastavu.Zegu bez problema 04.07.2011: Roosters vs Raiders Raidersi su najveće razočarenje lige.Pred početak sezone su mi bili među favoritima, iako ne preferiram kukavičke timove mislim da je vrijeme za pobjedu na gostovanju Edited July 1, 2011 by c4nton4 Quote
Recommended Posts